crackle nailpolish

crackle crackle crackledecrackle.
ja ja leuk liedje.
ooit van die nagels gezien waar de nagellak op 'breekt'?
vast wel, het is nu helemaal in!
Crackle nails!
of eigenlijk gewoon nailart waar je niets voor hoeft te doen!
en het is nog mooi ook!wat hebben we nodig?
Base coat, basis kleurlak, crackle nagellak, top coat; THAT'S ALL!
we beginnen met de basis en de kleur nagellak, als die allebij goed zijn opgedroogd, is het nog een kleine kwestie van de crackle nagellak aan te brengen, dit is wel het mooist als je het een beetje gelijkmatig doet.
dan breekt/scheurt/sneuvelt de crackle nagellak zich als het goed is, en een top coat erover en klaar is kees!

het is stoer mooi leuk en makkelijk,
en als je het even niet meer weet voor een feestje kun je het ook nog afwisselen met allerlei kleuren die er in hebt, het maakt niet uit; keep it simple!
je kan het zo duur of goedkoop maken zoals jij wilt,
bij de douglas is het van het merk Beyu te koop, het is bij de kruitvat bij de essence te koop ( heb het zelf alleen nog niet waar kunnen nemen maar heb er wel mensen over gehoord, ) ik heb 3 kleurtjes van de clair's en ik heb ze ook gezien van het merk allesandro.
zelf heb ik de zwarte van beyu dat is van de douglas en daar was ie 7,95 als ik het goed zeg uit mijn hoofd., roze wit oranje en zilver van de clair's (helemaal uit frankrijk van het bekende stadje cannes, waar ik stond te springen omdat ik dacht dat ze alleen in het buitenland een clair's hadden met crackle nagellak, maar waardoor ik nu ook weet dat ze ook gewoon in amsterdam zitten bij mij om de hoek, maargoed we gaan het nu niet over mijn blonde actie's hebben.. haha ) en bij de clair's waren had ik er 3 voor tien euro (!).
maar zelf vind ik niet dat die goedkopere het nou slechter doen, ik ben allang blij dat ze er  goedkoper zijn!
en ja want ze zijn bijvoorbeeld bij de douglas en essence bijna altijd ( als ik kom ) teminste uitverkocht, dus ja wat wil ik dan nog meer als voor een giga stelling sta met alleen maar CRACKLE nagellak!
en dan kun je ze natuurlijk ook nog gewoon via internet bestellen!

hier nog een filmpje;

en nog een variatie van cracknails;
HAVE FUN AND ENJOY!

Geen opmerkingen