Acrylnagels VS Gelnagels

Heee meiden,


Morgen moet ik er toch echt wel weer aan geloven, school gaat weer beginnen.
Gelukkig wel een geslaagd weekend + vakantie gehad!
Hoe was jullie/weekend vakantie?


Gister had ik het met de vriendin van mijn neef over gelnagels.
Toen kwam ik op het idee om een artikeltje te maken over gelnagels en acrylnagels, want wat is nou eigenlijk het verschil?
Ik heb het voor jullie uitgezocht!
Acrylnagels

Gelnagels


Ik zie het verschil eerlijk gezegt niet, ja de eene is langer en de ander is lichter kwa kleur maar dat kan ook aan de foto liggen.
Ik heb even op internet gezocht naar de beste uitleg;

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes van plastic. De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel is hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden. De gel is geurloos (in tegen stelling tot acryl) en is (meestal) hypoallergeen.

De toepassing van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels. De acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletjes. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard  door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. De acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren. Acryl nagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels.

Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels, hierdoor is het makkelijker ze zelf bij te houden.
Ook hebben gelnagels meer glans dan acrylnagels.
Maar daar in tegen zien Acrylnagels er weer natuurlijker omdat die dunner zijn.


Zowel acryl- als gelnagel wordt er even dun opgezet. Het verschil zit hem in de stevigheid van de nagel. Door het verschil in de samenstelling van het materiaal kunnen acrylnagels aan de lucht uitharden en gelnagels alleen met behulp van UV licht.

En kwa prijs is het natuurlijk aan jou waar je ze laat zetten en of je er nog iets bij doet zoals bijvoorbeeld een nailart.
maar volgens mij verschilt het niet heel veel kwa prijs.
En je moet zeker 1x per maand terug om het bij te laten werken bij acrylnagels dus dat maakt de prijs dan mischien iets duurder, maar dat is natuurlijk zoals wat ik al zij per 
salon of nagelstylisten.Mijn conclusie:
Op alle site's die ik bezocht heb komen ze tot conclusie dat gelnagels over het algemeen je eigen nagels soepeler houd.
Maar dat acrylnagels weer een natuurlijke uitstraling hebben.Ik hoop dat jullie wat aan deze informatie hebben!

Heb jij een keer acryl/gel nagels laten zetten?
wat zijn jou ervaringen er mee?
Of zou je ze een keer willen laten zetten,
zo ja wat zou je dan laten zetten acrylnagels of gelnagels?
En met of zonder nailart?
Laat het me weten!

                                                                                                                                                   
volgen jullie de twitter al?
ik volg net zoals op mijn blog iedereen terug!
volgen? klik dan hier!

- Wat voor flirter ben jij?
Doe het nieuwe testje hier .

- Ben jij mijn 40ste volger?


Love && Enjoy
-- I follow always back --


1 opmerking

  1. Leuke post! Ik heb ze zelf nooit op. Lijkt me wel een keer leuk voor de ervaring!

    Liefs,xx

    BeantwoordenVerwijderen