nagelverharder

Goeiemiddag!

de eerste dag van een nieuwe week zit er alweer op!
ging jou dag ook zo snel? de mijne was niet te filmen zo snel ging het hahah.
maargoed.

Zaterdag uit mijn werk ben ik weer eventjes de kruitvat ingedoken.
ik had wat informatie over een nail whitener opgezocht op internet omdat ik mijn nagels nogal lelijk vond worden, en toen kwam ik dus bij een nail whitener uit.
om verder te gaan met mijn verhaal dook ik dus de kruitvat in, eigenlijk was ik voorplan hem van herome te kopen , maar omdat ik toen ineens bij de nagellak van het huismerk van kruitvat zelf eindigde en dus mijn oog op die whitener van de kruitvat ( gelukkig was ik al goed te spreken over de harderner van de kruitvat dusjaa.. ) viel , het is natuurlijk ook een stukje goedkoper , dus heb ik die maar meegenomen.
toen heb ik mezelf met veel gestoei voorbij alle andere nagellak wezen sturen, afgerekend en gauw de kruitvat weer uitgegaan.

Die middag heb ik gelijk mijn nagels gevijld en die whitener op gedaan.
en ik moet zeggen , ik heb zeker geen miskoop gedaan!
ik heb het voor jullie op de foto gezet;

                                                                       dit was voor:
toen heb ik het de volgende dag er weer afgehaald, en toen zag het er al een stuk beter uit ( al zeg ik het zelf )!

en dit is na:
ik vind er toch wel iets verschil in zitten, mn randjes zijn mooier, en de verkleuring die je toch wel begon te zien door het vele dragen van nagellak is minder, en het glimt weer een beetje.
dit is niet heel goed te zien op de foto's.


Heb jij ook wel eens een nagelverharder gebruikt?
van welk merk, en had het geholpen?


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Heb je toevallig nog een leuk idee voor een nieuw artikel of een filmpje voor op mijn youtube kanaal, een tip of een vraag?
laat het me weten, leuk!

love && enjoy
-- ik volg altijd terug! --

2 opmerkingen

  1. Het ziet er inderdaad al beter uit, misschien moet je een nailwither ofzo (zorgt ervoor dat je boven kant witter wordt) gebruiken? :D x innerofbeauty.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien even geen nagellak meer dragen? Een week of 2 kan al voldoende zijn.. + dat je dan natuurlijk alleen je filmpjes even maakt voor je blog (a)..

    BeantwoordenVerwijderen