buigbare kettingarmbandhaarband

Heee meiden!
Het weekend zit er alweer bijna op!
maar voor mij begint hij nu pas, vanmorgen/vanmiddag gewerkt, daarna snel rondje stad gedaan en een daarna weer door gevlogen naar dansen , zo en das mijn zaterdag!
hoe was jullie zaterdag, hopelijk wat rustiger?!

Vandaag is blog alweer meer dan 700 keer bekeken! dat is sinds gister gewoon zeker 100x tot vandaag!
wauuuuw echt maigisch!
wieweet haal ik dit weekend nog de duizend? zou jij het weten?

maargoed, daar was ik het niet voorplan over te hebben.
maar wel over iets anders.
afgelopen zomervakantie was ik met mijn ouders mee op vakantie, we zouden sowieso 2 weken naar spanje gaan , anderhalfe week met vrienden en dan zouden die halverwege alweer naar huis gaan omdat die er al waren, en dan zouden wij nog een halve week blijven en daarna ook doorgaan.
dus na 2 weken spanje gingen we door, maar we konden pas een week later op de camping in italie terrecht dus zouden we gaan ' zwerven ' zoals mijn moeder dit noemde , want we hadden carvan en konden bewijze van spreken zo de pootjes uitdraaien.
we zouden richting frankrijk gaan en dan wel kijken waar we uitkwamen, maar door omstandigheden eindigde we bij laten we zeggen ongeveer een van de drukste punten in frankrijk, namelijk bij St Tropez.
dit is een heel bekend plaatsje.
daar hadden we een camping gezien , maar die was vol, helaas dus wij door kaffelen , uiteindelijk kwamen we op een camping tegonver St Tropez terrecht, niet een hele bijzondere camping maar we waren blij dat we een plek hadden omdat het bijna donker werd en dat de remlichten van de auto en dus de carvan het ook niet deden wilde we liever niet savonds rijden wat natuurlijk gevaarlijk is als we dat wel hadden gedaan.
maar in iedergeval , camping aan het strand, mooi weer prima dus!
en toen een in die week zijn we naar Cannes geweest , dit spreek je uit als Can.
en daar vond ik zoals ik mischien wel al in een ander artikel heb gezegt de claire's ( waar ik zoooo blij mee was!).
maargoed, Cannes was zooooo moooi he, zulke leuke maar vooral dure winkels.
en in zo'n gezellig knus winkelstraatje ging ik met mn moeder zo'n sierraden winkel binnen.
en daar stond een vrouw met een armbandkettinghaarband van alles te doen.
ja ik weet de naam niet, maar dat leek me dus wel wat!
dus ik heb er 2 meegenomen.
ik zal ze even aan jullie showen, want zo word het wel een saai artikel, alleen maar tekst nee daar is niks aan;

je kan er zooo veel mee doen hee!
wauuuw!

Je kan ze als armband, ketting , haarband gebruiken , en je kunt ze ook op verschillende manieren dragen.
echt ik vind ze leuk!

maar echt stom , ik weet de naam niet, hebben jullie mischien eenig idee?

Dit was mijn eerste artikel sinds ik mijn blog ben gaan uitrbeiden, wat vinden jullie er van?
hebben jullie nog leuke onderwerpen waarvan je zegt, daar moet ze echt iets over schrijven?
of mischien hebben jullie wel leuke tips!


                                                                                                                                                  
Heb jij mischien een dringende vraag, een tip of mischien wel een leuk idee voor een nailtutorial voor mijn youtube kannaal, of een artikel voor mijn blog?
of mischien mis je wel iets?
LAAT HET ME WETEN IN EEN REACTIE!


Love && Enjoy

-> I follow always back! <-
1 opmerking