Pink Ribbon

Heee Meiden!


Het jaar is alweer bijna om, nog 3 maandjes en dan zitten we alweer in 2012!
wat gaat het jaar snel he?


In oktober,is het de  de internationale borstkankermaand,  dan kleurt heel Nederland roze en vraagt Stichting Pink Ribbon aandacht voor borstkanker. Dat is hard nodig want in ons land krijgt 1 op de 8 vrouwen borstkanker in haar leven. Ieder jaar krijgen ongeveer 13.000 mensen de diagnose borstkanker, waarvan ook 100 mannen. Borstkanker raakt ons dus allemaal, direct of indirect. 

En dan vind ik het mooi wat de stichting Pink Ribbon doet.

En toen kwam ik op het idee, omdat er hierboven gesproken word dat heel nederland roze kleurt wil ik ook iets doen!
morgen ga ik een nieuwe nailtutorial voor youtube maken, met als thema Pink Ribbon.
Hierbij ga ik het strikje van Pink Ribbon op al mijn nagels doen, hier maak ik dus een tutorial van.
met deze tutorial wil ik laten zien dat ik Pink Ribbon steun.
het hoeft niet te ingewikkeld, ik gebruik een iets donkere of juist lichtere basis kleur, en daarover heen ga ik met een roze tippainter het strikje maken, en mischien als het lukt nog een french randje erboven, maar dat moet ik morgen even kijken.
hiermee maak ik op mijn eigen manier het gebaar dat ik Pink Ribbon steun.Het zou leuk zijn als jullie mij daarbij willen helpen, door mijn filmpje na te doen , en als je een blog hebt hiervan een foto op je blog te zetten zodat meer meiden het deze maand gaan doen!
want jullie steunen Pink Ribbon toch ook?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

heb jij toevallig nog een dringende vraag, een tip of een idee voor een nieuw artikel of filmpje voor youtube?
of mischien mis je wel iets op mijn blog, laat dit in een reactie achter; dat zou ik fijn vinden!Love && enjoy
-- ik volg altijd terug --

2 opmerkingen

  1. Kijk bij mijn nieuwe artikel, daar heb ik neergezet welke nagellak ik heb gebruikt! Ben benieuwd naar je filmpje is eigenlijk best een goed plan, wie weet maak hem wel na als het leuk is! :) Liefs, innerofbeauty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed idee zeg,
    ik ben benieuwd welke nagellakjes je gaat gebruiken, het is namelijk wel erg leuk!
    Misschien dat ik het ook kan proberen (maar ik ben echt een regelrechte ramp met nailart enzo ^^')

    BeantwoordenVerwijderen