zoveel nagellak, maar wat is het verschil?

Heee meiden!

eergister heeft laura mij op een idee gebracht om een artikel te schrijven over het verschil tussen de nagellak, en dat leek me een goed idee!


Er zijn een heleboel verschillende merken neem nou essence - rimmel london - catrice - en etos.

hellaas heb ik geen roze rimmel londen lakje, maargoed dan doen we het maar even zo.


De prijze van groot naar klein ;
Rimmel London; 6.99,-
Catrice; 2.49,-
Etos; 2.49,-
Essence; +/- 1.25,-

zo kun je goed zien dat er tussen Rimmel Londen en Essence een verschil kwa nagellak van plusminnes  5.75,- zit.
maar dat verschil vind ik wel euhm hoe zeg je dat, dat verschil is te zien laat maar zeggen.
sowieso kwa potjes al , je ziet duidelijk dat het  rimmel londen potje groter is, maar de lak vind ik soms best wel iets te dik, het kleeft te veel en het laat soms ook van die strepen achter ( teminste dat heb ik wel eens als ik die kleuren gebruik), mijn mening is dan ook dat hij mischien een euro'tje goedkoper mag.
De lak van essence word eerder lelijk, gaat er na 2 dagen min of meer al af als je gewoon je dagelijkse dingen doet,


daarin tegen blijft de rimmel london zeker wel 2 dagen zitten!
de prijs van essence vind ik daarom ook wel goed eigenlijk, er zijn natuurlijk ook verschillende potjes en sommige zijn ook duurder, maar als je ze alleen voor bijvoorbeeld een french randje gebruikt, ja dan vind ik het geen probleem om er 1.25 aan uit te geven.
en ja de tippainter van essence vind ik nog altijd het geweldigst.

Zoals jullie weten ben ik zeker grote fan van catrice, dus daar heb ik dan ook niet zo veel op aan te merken, ze doen het goed, blijven lang genoeg zitten en hebben een mooi formaat kwa potje.


De nagellak van de etos vind ik ook niet slecht voor die prijs, al had het mischien wel ietsjes goedkoper gemogen, het is een niet zo'n groot potje, de nagellak is mooi en blijft goed zitten , dus kwa potje mag het van mij bijvoorbeeld 50 cent goedkoper zijn, maar kwa lak is het een goede prijs denk ik.
wat vind jij van de prijze van rimmel london, catrice , etos en essence? zou het goedkoper of duurder mogen? of mag het volgens jou gewoon zo blijven?
heb jij mischien ooit is ergens een lakje(s) gekocht waarvan je nu denkt had ik het maar niet gekocht kwa prijs? laat het in een reactie achter!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heb jij mischien nog een leuk idee voor een artikel of een filmpje voor mijn youtube kanaal?
of mischien heb je wel een tip of een dringende vraag of iets dat je wilt delen?
laat het me weten, leuk!

Love && enjoy
-- ik volg altijd terug! --

4 opmerkingen

 1. Ik hou gewoon van catrice en heb daar ook de meeste lakken van! Rimmel London vindt ik ook te dik lakken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel & lief dat je er een artikel over hebt gemaakt! Ik denk toch dat het niet zoveel uitmaakt, want als je er een topcoat over doet blijft het alsnog voor mij even lang zitten en daarbij ik wissel om de paar dagen, maar toch denk ik inderdaad dat de wat duurdere nagellak vaak beter blijft zitten! Liefs, innerofbeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven!
  Ik ben zelf echt een nagellakaddict,
  maar ik vind bijvoorbeeld Catrice als 'budgetmerk' wel superfijn!
  Etos vind ik echt heel erg slecht!
  Verder vind ik Herome, Essence, Rimmel en Bourjous erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk!
  maar ik ben zelf meer voor essence,eigenlijk omdat die er juist snel af gaat dan kun je ook makkelijk een nieuw kleur nagelak op doen, natuurlijk kan je dan wel nagelak removeren maar dat vergeet ik steeds en als het er af gaat vergeet ik het niet

  BeantwoordenVerwijderen