Dit of Dat TAG

Vandaag ga ik een keer mijn eerste TAG met jullie delen.
Benieuwd wat deze TAG inhoud?
lees dan snel verder!

Hee meiden!


 yuuuuuuuuh, heb gister de 3000 weergaven gehaald!
Waauuuw meiden wat gaat dat snel!
Echt ongeloofelijk, heb mijn blog nog niet 2 maanden!
Echt ongeloofelijk bedankt, ben jullie zo dankbaar!
THANKYOU ALL!!

Vandaag mijn eerste TAG!
Ik had totaal geen idee waar ik vandaag eens een artikeltje over zou gaan posten, 
gelukkig kwam ik een artikeltje van Joany tegen met deze leuke TAG erin.
Zelf ben ik geen ster in keuzes maken, maar als ik dan keuze heb gemaakt dan weet ik meestal wel waarom.
We zullen gauw te weten komen wat deze TAG mij brengt..

Alles wat dik gedrukt is is het gene wat ik gekozen heb.


Beauty;
Blush of Bronzer
Lipgloss of Lipstick
Eyeliner of Mascara
Foundation of Concealer
Neutraal of Kleur
Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder Oogschaduw
Kwasten of Sponsjes

Mijn dag make up staat meestal alleen uit een mascara, oogpotlood en een blusher.
Meer doe ik door de weeks niet op ook omdat mijn lenzen dan snel gaan irriteren.
Soms in het weekend als ik iets ga doen doe ik nog wel eens een kleur op maar dat is echt heel soms, ook dit weer omdat mijn lenzen daar op een of andere manier niet goed tegen kunnen.
Voor de rest doe ik alles met kwasten als ik dat nodig heb omdat ik met sponsjes gewoon niet kan samen werken.
Meestal als laatste doe ik nog een blanke lipgloss op omdat mijn lippen nogal snel uitgedroogd zijn.Body;
Parfum of Bodyspray
Lotion of Body Butter
Douchegel of Zeep

Een ding dat al zeker is; Mij zul je nooit met een parfum of bodyspray ruiken, ik hou daar helemaal niet van. Op een een of andere manier ja ik weet niet ik kan daar gewoon niet tegen, mn luchtwegen gaan er van dicht zitten, teminste dat gevoel heb ik als ik het wel op zou doen. Ik heb wel eens vriendinnen gehad die zo maar een parfummetje bij mij op spoten. Dat vond ik dan ook echt niet leuk en dan keken ze mij raar aan.
Meestal gebruik ik een lekkere lotion.
Volgens mij kennen meerdere mensen dat, voor je gaat douchen en als je er een maal onder staat geen zin meer hebben om er onderuit te komen, en als je er dan zo lekker onder die warme hete douche staat, en dan lekker je huid verwennen met een heerlijke douchegel.
Dat is pas genieten!


what would effy stonem do ? ✝

Nagels;
OPI of China Glaze
Lang of Kort
Acryl of Natuurlijk
Felgekleurd of Donker
Met Nailart of Zonder Nailart

Oh meiden wat hou ik toch van lekker met nagellak bezig te zijn gekke nieuwe en vooral leuke dingen uit te proberen!
Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik nog niet eens een lakje van OPI en China Glaze tussen mijn stash heb zitten:(!
Dat vind ik echt supper slecht, maar steeds als ik er tegen aan loop staat er of geen prijs bij of heb net geen genoeg geld op zak ... heel vervelend dus.
Zelf vind ik langer nagels het mooist, daar kan je gewoon het meeste qua nailart mee doen.
Ik heb middel lange nagels als dat ook bestaat, net niet te kort en vaak ook niet te lang, dus gewoon daar tussen in. Tuurlijk Acryl nagels zijn vaak mooier dan natuurlijke nagels, maar ik vind het zonde van je eigen nagels om die te bedeken met allerlei goedjes, en meestal om langere nagels te hebben. Ik bedoel ik gebruik meestal nagelverharder dat werkt ook prima om stevige en langere nagels te krijgen, vandaar dat ik voor natuurlijke nagels kies.
Felgekleurd! Mijn nagels beschouw ik als mijn sierraden, bijna iedere week heb ik wel wat anders op mijn nagels en donkere kleuren maken alles zo somber. Afentoe kan het wel eens mooi zijn om donkere kleuren maar meestal heb ik wel iets fellere kleuren op.
Met nailart natuurlijk! Zoals de meeste denk ik wel weten en zoals ik al hierboven ergens zij ben ik gek om lekker met mijn nagels in de weer te zijn. Als ik de inspiratie er voor heb maak ik nailtutorials met een leuke nailart. Het leuke daarvan is om weer leuke reactie's erop te ontvangen! 
Haar;
Krullend of Stijl
Knot of Paardenstaart
Schuifspeldjes of Clipjes
Haarlak of Gel
Lang of Kort
Licht of Donker
Lok of Pony
Los of Vast

Een aantal jaar geleden wilde ik een keertje iets heeeeeeeel anders met mijn haar, toen hebben we het in laagjes laten knippen en tatarataaaaaaaaaaaaa; daar werden mijn krullen terplekke geboren. Vandaar dus krullen.
Als ik gedouched heb voor het slapen gaan doe ik mijn haar meestal in een knot, om het er vervolgens de volgende dag er weer uit te halen en mijn krullen te voor schijn te toveren, hierdoor ontploft het niet, dit zou wel gebeuren als ik met nathaar los zou gaan slapen namelijk. Meestal draag ik een bloem in mijn haar, maar als ik het vast heb of mijn haar opsteek gebruik ik hier schuifspeldjes voor. Ik gebruik het niet heel vaak maar als ik het gebruik gebruik ik meestal wat haarlak om mijn krullen wat stevigheid te geven. Lang haar vind ik mooi. Al heb ik zelf half lang haar en het nog nooit langer gehad dan het nu is. Maar aan de andere kant kort kan ook bij mensen mooi staan, maar toch ben ik meer voor lang/halflang want dan kan je er meer looks mee maken.
Licht! Zelf ben ik blond, en vandaar denk ik ook licht.
Vroeger droeg ik een lok en stond ik altijd heel vroeg op om die strak te krijgen met allerlei goedjes, want mijn kruin werkte nooit mee. Nu heb ik afgelopen kerst een pony laten knippen maar na 2 dagen droeg ik hem weer opzij welke kant ik hem altijd met een speltje/bloem vast zet , dus dat was geen succes dus voor mij gaat de keuze naar een lok. Los!
Omdat ik vaak krijg te horen dat mij los haar beter staat, waar ik het zelf ook wel mee eens ben. Maar toch heb ik sowieso 1 keer per week vast en omdat ik dan mijn krullen niet wil verstoppen draag ik meestal een vissegraat (zie deze post over wat ik bedoel met vissegraat).


Hoe staat het met jullie; kunnen jullie een beetje goed keuzes maken?
En ga je deze TAG ook posten?
Laat het me weten, Gezellig!!
-----------------------------------------

Love && Enjoy
-- I follow back -- 
6 opmerkingen