Interivew; Kennen jullie Sanja al?

Het is zondag en dat betekend weer een nieuw interview!
Vandaag is het de beurt aan Sanja!
Beniewd wie zij is en wat voor blog ze heeft?
Lees dan gauw verder!Hee meiden!
Ik heb Sanja mogen interviewen!
Lees maar gauw verder om erachter te komen wie zij is en wat zij doet!
Have fun!About Sanja;
Wat verwacht je van dit interview?
Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee. Het leek me gewoon leuk om het te doen & het is altijd goed als het mijn followers uitbreid.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Mijn naam is Sanja & ben 23 jaar.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik heb ICT opleiding gedaan te Landstede in Zwolle. Nu werk ik in thuiszorg: schoonmaken, koken, verzorgen etc. Daar naast zoek ik nog een baan, het liefst een vaste baan in de ICT, maar aangezien dat moeilijk is op het moment wil ik ook wel wat anders doen.

Wie is jou voorbeeld?
Mijn papa! Hij staat altijd voor mij klaar, in goede & slechte tijden, maak niet uit met wat. Niet alleen voor mij, voor werkelijk waar iedereen! Sommigen weten het alleen niet te waarderen maar ja! Mijn papa is echt mijn held =).

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister naar van alles. Het hangt echt van mijn mood af. Op het moment ben ik heel erg gek van top 40 muziek & Servisch muziek luister ik ook heel veel natuurlijk.  Vaak vind ik het ook super leuk om oudere liedjes te luisteren, Nederlandstalige hiphop.. Het verschild dus heel erg.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Ik hoop dat ik over 10 jaar nog steeds met mijn huidige vriend [hoop  dan mijn man haha] in een mooi huisje [met een grote tuin] woon, dat we kindertjes hebben & met onze Liyatje hihi. Ik hoop dat ik een leuke baan heb als designer of ontwerpster in de ICT.

Wat is jou levensmotto?
Never give up on the things that makes you smile!


Over Serbolicious;
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Nou haha simpel.. in die tijd [3 a 4 jaar terug] was ik heel erg gek op Fergie & haar liedje Fergalicious.  Ik vond het heel geweldig nummer & dat Serbo komt van mijn afkomst . Overal op internet [twitter, facebook]heet ik zo, dus ook op mijn blog.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Mijn blog gaat over mijn dagelijkse bezigheden. Echt puur mijn leven; wat ik doe, waar ik ben etc..

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Nou ik vond schrijven eigenlijk altijd al leuk. Vroeger had ik een dagboek, tegenwoordig vind ik dat een beetje saai omdat  je op deze manier foto’s filmpjes & van alles kan toevoegen. Dit is dus de vervanger van mijn dagboek. Ik vind het ook leuk dat mensen het interessant vinden om te lezen wat ik mee maak en zo!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Uit mijn eigen leven haha! Er word niet echt inspiratie gebruikt voor mijn blog, it’s my life!

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Normaal gesproken probeer ik het sowieso 2 a 3 x per week te doen, maar sinds ik niet meer op school zit & meer vrije tijd heb doe ik het 2 a 3 x per dag. Dat komt trouwens ook grotendeels door dat ik via mijn telefoon op blogspot kan.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Eigenlijk vind ik al mijn reacties leuk. Heb tot nu toe alleen nog maar positieve & leuke reacties gehad.  Als ik er echt een moet kiezen dan kies ik voor de volgende:
*Daniëlle
zei
''Zo mooie lieve foto! Gefeliciteerd met jullie 4 jaar hoop dat het er nog veel meer worde:D
Ik ben bijna 3 jaar samen met mijn lief:,,'

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Niets moet haha! Ik zou het natuurlijk wel heel erg leuk vinden om nog meer volgers te hebben & word altijd heel erg vrolijk van de leuke reacties =)
Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Ja, allebij. Mijn facebook is natuurlijk gewoon Serbolicious, mijn twitter is Serbolicious_
Followers & likes zijn natuurlijk altijd leuk & welkom =)

Wat is jou tip aan je volgers?
Blijf altijd je zelf!  Doe nooit dingen omdat anderen dat van je willen, je kunt natuurlijk altijd advies van mensen aannemen, maar uiteindelijk altijd zelf beslissen!

Wat is de link naar jou blog?
http://serbolicious.blogspot.com/

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik heb eigenlijk geen verwachtingen gehad aan de interview, maar vind het echt heel leuk.  Verder heb ik geen ideeën of tips, wil je natuurlijk wel bedanken dat ik geïnterviewd mocht worden. Ook wil ik je complimenten geven voor jou blog, super leuk gedaan!


Ik wil Sanja hartstikke bedanken voor het invullen van de vragen!
Supper gedaan!
Ik volg haar al een tijdje en ze blogt echt heel leuk!
Ik zou zeggen klik snel op de link en volg haar!

Volgende week zondag is het de buurt aan Shaniqua, beniewd waarover zij blogt?
Houd mijn blog dan goed in de gaten!

-------------------------------------------------------
Denk jij na dit interview te hebben gelezen, ik zou ook wel een interview willen invullen?
Kijk dan even op DEZE pagina en geef je op!

Wil jij meer bezoekers en of meer volgers of allebij?
Post dan HIER je blog!


Love && Enjoy 
-- I follow always back --

3 opmerkingen