Interview; Shaniqua

Ook deze week is er weer een nieuw interview!
Vandaag is het de beurt aan Shaniqua!
Benieuwd over wat zij blogt?
Lees dan gauw verder, Ik heb haar op de 'tandarts' stoel gezet!
Hee meiden!
Zoals ik hierboven al vermelden heb ik Fashioniqua op de tandartstoel gezet en het interview voorgehouden!
Lees maar gauw verder!

About Shaniqua;
Wat verwacht je van dit interview?
Leuke vragen waarbij ik heel veel moet gaan nadenken, omdat ik bij sommige dingen eigenlijk nooit echt stil heb gestaan.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Ik heet Shaniqua en ben 18 jaartjes jong.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik werk doordeweeks bij de AH en als het goed is ga ik volgend jaar weer gewoon naar school  J

Wie is jou voorbeeld?
Als eerste natuurlijk mijn mamsie, hihi. Voor de rest heb ik eigenlijk niet echt een voorbeeld.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister eigenlijk naar een mix van alles en iedereen. De ene dag vind ik het heerlijk om mee te schreeuwen met Paramore en de andere dag vind ik het leuk om vals mee te zingen met een CDtje van Rihanna!

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Hopelijk woon ik dan niet meer in zo’n grote uithoek, haha. Verder lijkt het mij erg leuk om een online shop te hebben of iets in de grafische richting te doen. Posters maken voor bedrijven, printjes voor op t-shirts maken, misschien zelfs websites in elkaar zetten!

Wat is jou levensmotto?
Eigenlijk heb ik elke dag weer een ander motto. Het ligt eraan hoe ik me op die dag voel.


About Fashioniqua;
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Ik ben altijd geïnteresseerd in mode en vrienden noemen mij vaak Niqua, Omdat ze het makkelijker vinden dan Shaniqua, Dus leek het mij wel een leuk idee om mijn blog Fashioniqua te noemen en het klinkt ook wel een beetje alsof mijn hele voornaam erin zit als je het uitspreekt.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Mijn blog over alles wat ik zelf ook heel leuk vind, zoals mode, muziek, beauty en reizen. Eigenlijk een mix van alles, zodat er voor iedereen wel wat te lezen valt J

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Het leukste aan bloggen vind ik dat je de dingen die je leuk vind, kunt delen met anderen en zo ook vaak weer nieuwe mensen leert kennen met dezelfde interesses.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Als het om blog inspiratie gaat, heb ik eigenlijk geen idee. Soms lees ik iets leuks op het internet en besluit ik het in een artikeltje te verwerken en soms schiet er ineens een idee in mijn hoofd die ik dan gewoon met anderen moet delen.

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
3 tot 4 keer per week. Het lukt me niet altijd, maar ik doe zeker mijn best ;-)

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Om eerlijk te zijn vind ik elke reactie leuk! Het is altijd fijn om te weten dat mensen het leuk vinden om je blog te bekijken/lezen en elke reactie vind ik speciaal.

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Alles mag en niets moet, haha. Als mensen mijn posts leuk vinden, dezelfde interesses hebben en/of meer willen lezen, mogen ze mij natuurlijk altijd volgen. Natuurlijk zal ik dan ook op jou blog kijken en wie weet volg ik je terug, want ik vind het altijd leuk om andere blogs te lezen en te volgen!

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Ik heb geen facebook, maar wel een twitter, dus als er iemand toevallig ook een twitter account heeft,  mag je me altijd volgen op @xShaniq

Wat is jou tip aan je volgers?
Ik heb niet echt een tip. Het belangrijkste is dat je post wat je zelf leuk vind J

Wat is de link naar jou blog?
De link naar mijn blog is http://fashioniqua.blogspot.com/

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik had geen idee wat voor interview het zou gaan worden, dus had niet echt veel verwachtingen, maar ik vond het een heel erg leuk interview met veel interessante vragen en door dit interview heb ik eigenlijk veel over mijn eigen blog geleerd, hihi. Bedankt voor het interview! 


Ik wil ten eerste Shaniqua hartelijk bedanken voor het invullen van de vragen.
Ik vind het leuk dat iedere blogger met wie ik dit interview heb kunnen doen het allemaal totaal anders invullen en opvatten. Wat natuurlijk harstikke logische is. 
Echt heel leuk om te zien hoe ook Shaniqua dit weer op haar eigen manier invuld, maar toch zorgt dat de lezers ( uiterraard  wij dus ) het op een leuke en open manier kunnen inzien.
Top gedaan Shaniqua!


Volgende week is het de beurt aan Sofie!
Benieuwd over welke sofie ik het heb? 
Houd mijn blog dan in de gaten, want volgende week is het haar beurt!

---------------------------------------------------
Denk jij nu je dit interview hebt gelezen; kom maar op met die vragen!?
Klik dan hier om te zien wat je moet doen om je op te geven!Love && Enjoy

3 opmerkingen