Interview; Denise

Vandaag zondag 01 Januari is het ook weer tijd voor een nieuw interview!
Benieuwd wie ik deze keer heb mogen interviewen, waar zij over blogt en wie zij is?
Lees dan snel verder, want alleen dan kom je erachter!Hee meiden!


Ten eerste wil ik jullie een geweldig 'happy new year' wensen, dat 2012 maar een mooi goed en gezellig jaar mag worden en veel leuks mag brengen!


Ook in dit nieuwe jaar ga ik weer verder met het interviewen van enthousiaste bloggers, dus ook deze week gewoon weer een interview!
Voor deze week heb ik Denise mogen interviewen!

About Denise;

Wat verwacht je van dit interview?
Ik verwacht dat het interview hetzelfde gaat, als overige interviews. Eerst informatie over de persoon, in dit geval de blogger en daarna de doelvragen, informatie over de blog zelf.

Hoe heet je en hoe oud ben je?
Ik heet Denise, ik ben op 15 maart 1993 geboren en momenteel dus 18 jaar. (Sinds 4 augustus, na 18 rijlessen ook in het bezig van mij rijbewijs!)

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik ben begonnen op het VWO, in een sportklas. Ik stopte alleen met naar sport gaan, ONWIJS dom van mij. (heb ik nog steeds spijt van, dus zorg dat je gewoon naar alle lessen gaat) Doordat ik daarmee stopte moest  ik van VWO naar VMBO T, het laatste jaar. Zonde want de kennis en intelligentie had ik wel.

Momenteel doe ik een versnelde opleiding MBO Recht in Utrecht, waar ik eind januari mee klaar ben. Begin oktober heb ik mij ingeschreven voor bedrijfskunde, management, economie en recht op de Hogeschool Rotterdam.

Sinds oktober werk ik bij een sportmerk, op de marketing afdeling. Dit werk doe ik voornamelijk thuis, en mochten ze mij op locatie nodig hebben, ben ik daar aanwezig.

Wie is jou voorbeeld?
Dat zijn uiteraard mijn ouders. Als ik tussen die twee zou moeten kiezen, zou ik voor mijn geweldige vader kiezen, ik ben namelijk een onwijs vaderskindje.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Dit vind ik altijd een moeilijke vraag, ik kan hier niet zo goed antwoord op geven want ik hou echt van alle muziek.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Inmiddels heb ik bijna 4 jaar met mijn vriend, dus ik hoop tegen die tijd nog steeds samen te zijn met hem en samen in een leuk huis te wonen. Hoop ik mijn opleiding bedrijfskunde, management, economie en recht afgerond te hebben, en misschien nog een vervolgopleiding of een leuke baan te hebben. Tegen die tijd ben ik 28, bijna 29 dus dan zou ik ook aan kinderen beginnen te denken.

Wat is jou levensmotto?
Geniet van elke dag die je hebt, het kan zomaar ineens over zijn.


About livethelifeofdenies;

Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Livethelifeofdenies is eigenlijk de tweede naam van mijn blog. In eerste instantie heette mijn blog: 20122007, de datum waarop mijn vriend en ik iets met elkaar kregen. Ik vond alleen dan 2012007 te weinig zei over mijn blog, dus besloot ik dat iets persoonlijker moest worden. Leef het leven van Denies, vind ik dan ook wel toepasselijk.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Mijn blog gaat over van alles, op mijn blog vind je o.a. lifestyle, beauty, fashion, personal.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
De reacties die ik ontvang op mijn artikelen, onwijs leuk!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik bezoek echt al jaren diverse blogs, ik heb inmiddels een lijst in mijn favorieten staan van ongeveer 100 blogs, die ik dagelijks allemaal bezoek. Daarnaast natuurlijk eigen creativiteit.  

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
In principe wil ik iedere dag een artikel online hebben staan, af en toe lukt dat niet vanwege privéredenen, lees school/werk etc. maar dat wordt dan ruimschoots gecompenseerd met een ander artikel de dag erna. Binnenkort, eind januari als ik mijn diploma behaald heb, wil ik overschakelen naar twee artikelen per dag.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik vind alle reacties die ik krijg op mijn blog geweldig!

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Waarom zou je mij niet volgen? Nee grapje, moeten is natuurlijk een groot woord maar ik zou het wel onwijs leuk vinden! Mijn blog volgen zou je dan in ieder geval moeten doen omdat je meer over mij te weten kan komen, reviews kunt lezen, winacties gehouden worden en nog veel meer…

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Nu ik meer zekerheid heb over mijn blog, dat ik zeker weet dat ik er mee door wil, dat ik het leuk vind om te doen. Heb ik sinds begin november ook een twitter account aangemaakt speciaal voor www.livethelifeofdenies.blogspot.com. Via http://twitter.com/#!/LTLOD kun jij als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe artikelen.

Wat is jou tip aan je volgers?
Blijf vooral je zelf! Oh en zoals ik in het begin al zei, bij even voorstellen, ga vooral naar alle lessen en zorg dat je goed je best doet op school. Je krijgt er anders echt spijt van en ik kan het weten.


Wat is de link naar jou blog?
Mijn blog is te vinden via www.livethelifeofdenies.blogspot.com

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
De verwachtingen zijn uitgekomen. Ik vond het een goed opgezet interview.

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideeën of mis je nog iets?
Ik vind dat je een leuke blog hebt, ik bezoek je uiteraard niet voor niets!Ook wil ik Denise weer hartelijk bedanken voor het invullen van de vragen en voor het op een leuke uitgebreide manier antwoord geven.
Ik volg Denise ook alweer een tijdje en vind dat ze het echt heel leuk doet.
Ik zou zeggen neem dus gewoon even een kijkje op haar blog want dat is zeker de moeite waard!
Ohja, wil je ook je blog promoten? Dan kan het ook op de blog van Denise met het onderwerp; In the spotlight!
Ga zo door Denise!


>> Volgende week is het de beurt aan Cynthia! <<

--------------------------------------------
Denk jij na het lezen van dit interview ik wil ook wel op deze manier andere kennis laten maken met mijn blog?
Dat kan! 
Het hele jaar door zolang ik interviews heb wil ik nieuwe interviews online zetten!


Love && Enjoy'

2 opmerkingen