Interview Laura

Het is weer zondag en dus weer tijd voor een nieuw interview!
Benieuwd wie ik deze week heb mogen interviewen?
Lees dan snel verder!
Hee meiden!

Vandaag is het de beurt aan Laura van Lauralicious!
Ik heb haar mogen interviewen dus lees maar gauw verder als je haar blog nog niet kende of als je gewoon iets meer wilt weten about Laura!


About Laura;
Wat verwacht je van dit interview?
Eerlijk gezegd verwacht ik nog helemaal niks! Ik hoop op een beetje leuke, interessante vragen, maar volgens mij gaat dat wel goed komen.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Mijn naam is Laura en ik ben afgelopen zomer op 5 juli 15 jaar geworden.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik zit momenteel in mijn examenjaar van het VMBO Theoretisch. Ik heb hiervoor ook 2,5 jaar havo gedaan, maar dat beviel me helemaal niet, dus ben ik uiteindelijk teruggestroomd naar de theoretische leerweg waar ik het heel erg naar mijn zin heb.

Wie is jou voorbeeld?
Pfoeh, wat een lastige vraag. Ik denk dat mijn ouders wel een voorbeeld voor me zijn. Ze hebben gewoon ontzettend veel geduld met me en ze staan ook altijd voor me klaar. Ze zijn beide best wel druk met hun werk en zo, maar ze maken altijd tijd voor me vrij en als ik ze nodig heb zijn ze er altijd voor me.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Mijn muzieksmaak is altijd heel erg verschillend. Ik hou van de muziek van Rihanna, maar ook van Jessie J, Birdy, The Fray, The Script en Coldplay. Ook luister ik vaak naar de nummers uit de top-40.
Oh ja, Adele vind ik ook geweldig!

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar hoop ik dat ik in elk geval een goede opleiding heb afgerond. Ik denk dat ik iets wil gaan doen met maatschappelijk werk. Ik hoop dan nog steeds in mijn eigen woonplaatsje te wonen, lekker vertrouwd. Ook hoop ik dat ik dan een leuke vriend heb en een eigen huisje. Verder wil ik alles niet teveel uitstippelen. Als het goed is komt alles vanzelf!

Wat is jou levensmotto?
Ik heb niet echt een levensmotto, maar er is wel een hele mooie quote waar ik ontzettend veel waarheid in zie.
You've got to take the good with the bad, smile with the sad, love what you've got, and remember what you had. Always forgive, but never forget. Learn from mistakes, but never regret.


About Lauralicious;
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Laura + Delicious = Lauralicious.
En waarom delicious? Dat vraag ik mezelf ook elke keer af als ik naar mijn blog ga. Het is al een jaar geleden ongeveer dat ik deze blog aanmaakte, maar ik gebruik hem pas echt sinds drie maanden. Ik denk dat ik het gewoon leuk vond klinken, of zo.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion en lifestyle. Ik denk toch wel het meeste over lifestyle, omdat ik dat gewoon het leukste vind om over te schrijven. Ik kan daar lekker mijn verhaal in kwijt en volgens mij vinden mijn lezers de categorie ‘lifestyle’ ook wel leuk. Verder vind ik het ook ontzettend leuk om over fashion en beauty te schrijven. Ik leer er zelf ook veel van en als ik weer eens een fijn beautyproduct of een leuk shirtje heb gekocht, wil ik dat graag met jullie delen.
Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Zoals ik al zei vind ik het heel erg fijn dat ik in mijn berichten mijn verhaal lekker kwijt kan. De ene keer vertel ik over iets wat ik gedaan heb en de andere keer vertel ik iets over make-up. Ook vind ik het erg leuk om andere blogs te lezen. Verder vind ik het ontzettend leuk om alle lieve reacties te lezen. Dat geeft altijd een goed gevoel!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik krijg vaak inspiratie door in tijdschriften te bladeren. Als daar dan een leuk stukje in staat over de nieuwste beautytrends van de winter denk ik ‘Hé, daar ga ik wat over schrijven.’ Ook haal ik inspiratie uit andere blogs. Verder krijg ik op de meest rare momenten een idee voor mijn blog en dat schrijf ik dan meteen ergens op, zodat ik het niet vergeet.

Hoe vaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Ik probeer elke week 7 artikeltjes op mijn blog te posten en tot nu toe lukt dat prima. Ik heb nu zelfs 14 artikelen per week, omdat ik ook bezig ben met een leuke 30 Days Challenge dus op dit moment zijn het twee nieuwe artikelen op een dag.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Dat zijn er wel meerdere. Ik heb vast nog meer lieve reacties gekregen, maar dit is een van die leuke. Ze heeft helemaal gelijk! Deze reactie kwam van Steffe (www.5minmakeup.blogspot.com)

‘Geniet van je tijd als happy single! Vroeg of laat kom je wel iemand tegen die wél de moeite waard is, in de tussentijd kan je lekker genieten.’

Waarom moeten mensen jouw blog gaan volgen?
Ik vind ‘moeten’ zo gedwongen klinken, haha! Volg mijn blog gewoon als je het een leuke blog vindt. Ik kan me wel voorstellen dat meiden zoiets hebben van ‘Ik volg je, volg je me terug?’ want zulke reacties plaatste ik in het begin ook. Nu heb ik zoiets van: als ze mijn blog leuk vinden, zullen ze me vast wel volgen en anders maar niet.


Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Ik heb wel een twitter account, namelijk www.twitter.com/#!/lauraliciousss1 . Ik volg meer mensen dan dat ik gevolgd wordt, dus een paar followers kan ik goed gebruiken. Zodra ik meer followers heb, zal ik meer gaan tweeten! Verder kun je me ook nog volgen/liken op Bloglovin!

Wat is jouw tip aan je volgers?
Lekker bloggen zoals jij dat wil en op de manier hoe jij het fijn vindt. En blog zeker met plezier, want ik denk dat lezers ook snel merken of je het echt leuk vindt om te doen, of niet. Ook moet je niet te snel opgeven, denk ik. En regelmatig een artikel plaatsen is denk ik ook wel een tip!

Wat is de link naar jou blog?
Www.lauraliciousss.blogspot.com

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik had er niet heel veel van verwacht, maar ik hoopte wel op leuke vragen. Gelukkig vond ik de vragen erg leuk om te beantwoorden en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen! Ik heb geen tips meer voor dit interview.

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips, ideeën of mis je nog iets?
Ik vind dat je een hele leuke blog hebt, waarin je veel interessante dingen vertelt! Ook fijn dat je zo vaak een nieuw artikeltje schrijft. Verder heb ik geen tips of wat dan ook; ik zou gewoon lekker zo doorgaan.


Ik wil Laura hartstikke bedanken voor het invullen van de vragen en bedankt voor je compliment natuurlijk!

Volgde je Laura en haar blog nou nog niet, maar vind je blogs over van alles en nog wat wel leuk om te lezen?
Dan zou ik zeker even op het knopje volgen drukken!
Zeker de moeite waard en een echte aanrader!

Volgde jullie Laura al?
Wat vind je van haar blog?
Wat vinden jullie van het interview?
Laat het me weten!


------------------------------
Denk jij na het lezen van het interview 'dat wil ik ook'?
Dan kan dat!
Nieuwe enthousiaste bloggers die wel een keertje in de spotlights willen staan zijn van harte welkom!
Klik HIER om te zien hoe je je kan opgeven en hoe je aan de vragen kunt komen.

Nog steeds heb ik jullie hulp hard nodig!
Want van welke bekende blogger zou jij graag een interview lezen en wat zou je dan aan diegene willen vragen?
Lees HIER de overige informatie.6 opmerkingen

 1. Wauw, echt een leuk interview ! Ik kende Laura`s blog al, maar nu weet ik tenminste hoe alles een beetje onstaan is, het is zo`n leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende haar blog ook al :), leuk interview weer!!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuk interview weer. Ik volgde haar blog al en vind het ook echt een héle leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah leuk! :D Ik was het interview eigenlijk al weer een beetje vergeten, dus een kleine verrassing hihi.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk interview! haar blog is zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg Laura ook! Ze heeft een super leuke blog. Leuk ingevuld Laura (:

  BeantwoordenVerwijderen