Interview: Leila

Het is zondag en dat betekend dat er weer een geweldig leuk nieuw interview voor jullie klaar staat!
Benieuwd wie ik vandaag heb mogen interviewen?
Hee meiden.

Ik wil jullie eerst even melden dat gister rond een uur of half 9 Lifestyle and Art haar 200000 pageview heeft mogen behalen!
Hiervoor wil ik jullie hartelijk bedanken!
Want dit had ik in mijn diepste dromen niet durven dromen!
Harstikke bedankt meiden!

Voor vandaag heb ik Leila in de tandartstoel mogen ondervragen.
Dus wil je meer over Leila en/of over haar blog weten? 
Dan zou ik zeker even verder lezen!

About Leila
Wat verwacht je van dit interview?
Eigenlijk heb ik geen idee wat ik kan verwachten! Maar ik hoop dat lezers mij en mijn blog beter leren kennen.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Mijn naam is Leila en ik ben 13 jaar.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik zit op de Theater Havo/Vwo. Dat is een middelbare school in Rotterdam waar je naast de ‘normale’ schoolvakken, 8 uur per week theaterlessen krijgt. 4 uur acteer/toneel les, 2 uur dansles en 2 uur zang. Dit vind ik echt superleuk om te doen!  Ik ben 13, dus werk heb ik nog niet. Wel speel ik in de musical Droomvlucht in het Efteling theater. Maar dat zie ik niet echt als mijn werk.

Wie is jou voorbeeld?
Oeh, lastige vraag! Maar als ik echt zou moeten kiezen, dan zou het mijn zus zijn. Ze is altijd positief ingesteld en dat vind ik super belangrijk!

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik heb niet één bepaald soort muziek dat ik leuk vind. Ik luister van alles! Van Adele tot musicalliedjes en van Bruno Mars tot Shakira. Eigenlijk hou ik van alle soorten muziek. Behalve rap dan, dat vind ik echt vreselijk! Nou dat is ook niet helemaal waar. Bij Holland Got Talent was een keer een jongen die ging rappen over een meisje dat overleden was. Dat vond ik echt super mooi!

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar ben ik 23. Ik heb mijn school natuurlijk afgerond en ben bezig met een opleiding theater. Ik woon gewoon nog in Rotterdam. Ik hoop natuurlijk dat mijn blog nog steeds bestaat en dat ik veel volgers en bezoekers heb. Dat zou echt top zijn!

Wat is jou levensmotto?
Hakuna Matata! Oftewel : don’t worry, be happy!

About Leila in Wonderland
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Een tijdje terug ben ik op de een of andere manier begonnen met een blog. Toen was net de film Alice in Wonderland uitgekomen ( met Johnny Depp!). Ik vond de film echt geweldig! Dus ik noemde mijn blog maar Leila in Wonderland. Het enige wat ik ooit op die blog plaatste was een plaatje van Alice in Wonderland…HahaJ Later begon ik de blog Leila’s feel good blog.  Op deze blog plaatste ik bijna elke dag berichten. Ik kreeg steeds meer volgers en besloot toen het een en het ander te veranderen aan mijn blog. Ik veranderde mijn header en naam. Leila’s feel good blog was echt zo cliché! Toen kwam ik dus mijn oude blog tegen en besloot mijn blog Leila in Wonderland te noemen.
Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Beauty, lifestyle en af en toe wat fashion!

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
De reacties die ik krijg op mijn artikelen. Dat vind ik altijd zo leuk om te lezen! Het reviewen van producten, waar ik me sinds kort mee bezig houd, vind ik ook super leuk om te doen! En natuurlijk gewoon het schrijven van de artikelen!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Van bekende blogs als Misslipgloss, Beautylab en Vera Camilla. Maar ook uit tijdschriften! Natuurlijk haal ik niet letterlijk artikelen van deze site’s of tijdschriften, maar inspiratie zeker!

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Bijna elke dag plaats ik een artikel.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik heb niet echt een leukste reactie. Elke reactie die ik krijg vind ik leuk om te lezen!

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Als je houd van alles wat met beauty te maken heeft, zou ik zeker volgen. Maar je moet natuurlijk niks hé ;).

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
http://twitter.com/LJwonderland  -> twitter van Leila in Wonderland!

Wat is jou tip aan je volgers?
Een tip voor mijn volgers heb ik niet. 

Wat is de link naar jou blog?

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik vond dit interview leuk om te doen!

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?
Leuke blog! En je winactie is was super leuk:)

Ik wil Leila hartelijk bedanken voor het uitgebreid invullen van de vragen, dit leest lekker en zo komen we in 1 keer veel meer over jou en je blog te weten.
Voor een aantal leuke artikelen zou ik deze blog zeker aanraden om te volgen!


Wat vinden jullie van de blog van Leila?
Volgde jullie haar al of ben je dat na dit te hebben gelezen voorplan?
Wat zou ik nog voor nieuwe vragen volgens jullie in een interview kunnen verwerken?
En van welke bekende blogger zou jij graag een interview lezen en wat voor vragen zou je dan voor hem/haar bedenken?
Laat het me weten, leuk!

----------
Denk je nu na dit gelezen te hebben, 'dat wil ik ook wel?'
Dat kan!

ps; Ik ben zelf ook in de tandartsstoel ondervraagt door Judith!
klik HIER voor haar interview en mijn antwoorden.


-- Volgende week is het de beurt aan Lisanne, benieuwd welke Lisanne en waar zij over blogt? Houd Lifestyle and Art dan goed in de gaten! -- 

Love && Enjoy


6 opmerkingen

 1. Leuk dat mijn artikel online staat! Even een vraagje: de plaatjes die naast de artikelen staan (als je op de homepagina komt) kun je haast niet zien (heel erg smal en klein)Ligt dat aan mij?
  x Leila in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, op 13 jarige leeftijd, toneel/zangles enz enz. zo cool!
  haha, don't worry be happy, zo denk ik ook over vele dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk interview weer :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te lezen!
  xx

  Doe je mee aan mijn winactie?
  http://www.lifeofberrie.blogspot.com/2012/01/win-sleek-ppq-palette.html

  BeantwoordenVerwijderen