Lifestyle and Art is gegroeid

Mijn blog bestaat nu bijna een half jaar.
In deze paar maanden heb ik al heel wat artikeltjes voor jullie mogen schrijven en online zetten.
De leukste artikeltjes,pagina's en nieuwtjes zet ik in dit artikeltje even op een rijtje!
Hee meiden!

Zoals ik al zei is er de afgelopen maanden een hele vooruitgang ( al zeg ik het zelf ) op Lifestyle and Art geweest.

- Zo zijn jullie gewend (voor de mensen die dit door hadden) dat er normaal gesproken iedere donderdag een artikel online komt te staan waarin 'de week van Macy' word vertoont.
Dit is deze week eventjes omgedraaid, want eigenlijk zou ze dit artikel gister al opsturen, maar nu kreeg ik gisteren net een w'appje dat ze nog bezig is en ze het dus nog niet klaar had, dus zou ze het vandaag klaar hebben. Toen ik haar vandaag w'appte kreeg ik te horen dat ze bezig was  met een filmpje en het dus nog niet af heeft ( wat voor filmpje is trouwens een verrassing want dit weet ik zelf ook niet ) en dus heeft ze beloofd dat ze dit vanavond naar mij toestuurt waardoor ik het morgen pas online kan zetten. 
(Vandaar dus ook even een ander niet ingepland artikel)

- Voor de rest heb ik jullie in het artikel 'A special interview with a special person' dat ik hopelijk binnenkort een speciaal interview zoals de titel al verteld online wil zetten. In dit artikel heb ik jullie ook laten weten dat ik hierbij wel jullie hulp nodig heb!
Want; Van welke 'bekende' blogger zou jij graag een interview willen lezen & wat zou je dan willen vragen/weten?
Laten jullie het me nog even weten, het zou fijn zijn als je je vraag en persoon voor wie die vraag bedoelt is onder dit  artikel achter laat!

- Ook kun je je natuurlijk nog altijd zelf opgeven voor een interview als je dat nog niet gedaan hebt maar wel graag zou willen doen, je opgeven, de overige informatie kun je in dit artikel vinden.

- Omdat ik weet dat het zien groeien van de pageviewer cijfers en het zien groeien van je aantal volgers altijd leuk is en ik het zelf ook leuk vind om een link van mijn blog ergens anders achter te laten heb ik ook voor jullie een 'post je blog' plekje gemaakt! Dus wil je meer pageviewers en/of meer volgers? Post dan hier je blog!

- Sinds een paar weken heb ik ook een facebook pagina aangemaakt!
Ik zou het erg leuk vinden en vooral waarderen als julllie op deze pagina even op het 'like' knopje zouden willen drukken ( dit kun je overigens ook doen op de balk die onderaan het scherm verschijnt ). Dit kan ook handig zijn, zo kom je namelijk nog eerder te weten als er speciale artikelen of als er een nieuw artikeltje online staat!

- Ook is Lifestyle and Art te volgen op twitter, ook dit is ook een handige manier om als eerste over alles rondom Lifestyle and Art op de hoogte te zijn! --->>> Volg nu de twitter! Zelf vind ik het trouwens ook leuk om jullie te volgen via de twitter, dus ik zou zeggen volg de twitter en ik volg vanzelf terug!

- En als laatste wil ik afsluiten met de vraag of jullie zo vriendelijk zou willen zijn als je dit nog niet gedaan hebt om de enquete in te vullen.
Omdat mijn blog nu bijna een half jaartje online is ben ik erg benieuwd wat jullie er van vinden en wat ik volgens jullie nog beter zou kunnen doen of zou kunnen veranderen.

- Als allerallerlaatste; Als je een leuk idee hebt voor een artikel, een promotie actie of iets wat je nog niet op mijn blog voorbij hebt zien komen zouden jullie dat dan even in een reactie willen laten weten?

Dit was weer even het overzichtje met een aantal leuke/handige artikeltjes, morgen kan ik jullie hopelijk weer blij maken met een artikel van Macy!

Wat vind je van dit soort artikelen?
Zou ik dit mischien vaker moeten doen bijvoorbeeld een keer in de maand of zeg je doe dit de volgende keer niet maar niet meer?
Laten jullie het even weten?

Love && Enjoy

6 opmerkingen