Fashion-gastblogger gezocht!

Ik ben opzoek!
Op zoek naar een fashion-gastblogger!
Voel jij je al geroepen?
Hee meiden.
Ik heb afgelopen week al een leuk artikel met fashion inspiratie gepost.
Nu leek het mij leuk om wat vaker fashion gerichte artikelen te plaatsen, maar die niet door mij geschreven/gemaakt zijn;
Ik ben opzoek naar een fashion-gastblogger!

Niet zo maar een fashion-gastblogger maar een gastblogger die minimaal 1 keer per maand een artikeltje over Fashion ( lees; de trend van nu, kleding die je inspireert, ontwerpers ect.) van dit moment wilt schrijven.
Een Fashion-Gastblogger dus!

Natuurlijk weet ik dat als jij gekozen word er tijd in steekt en ondanks dat je het leuk vind om te doen ( want anders geef je je niet op ) er ook moeite voor doet.
Vandaar dat je best een artikel van je eigen blog ( wel over fashion uiteraard ) mag gebruiken.
Ook is het niet erg als je afentoe een linkje naar je eigen blog er inverwerkt.
Maar het is natuurlijk niet zo dat jou gastblog op Lifestyle and Art  een uithangbord voor je eigen blog wordt.

Ik kies een blogger die ik het meeste bij Lifestyle and Art vind passen qua fashion style en het schrijven van artikelen en ook kijk ik naar wie motivatie bij de reactie.

Lijkt jou dit wel wat en voel je je aangesproken?
Laat dan onder dit bericht een reactie achter waarin je uitlegt waarom jij vind dat jij de fashion-gastblogger moet worden en laat ook een link van jou blog achter zodat ik even een kijkje kan nemen op jou blog, vermeld hierbij ook je email adres zodat ik je kan mailen als ik jou uitkies.
Wie weet kies ik jou wel uit en verschijnt er iedere maand een fashion artikel van jou op Lifestyel and Art!


Love && Enjoy
1 opmerking

  1. Haha wat leuk ! Jammer dat ik al zoveel werk heb aan mijn eigen blog anders had ik dit graag gedaan ;) maar als je een gastblogger zoekt die dezelfde berichtjes van zijn blog op jou blog plaatst kan je mij mailen ! :D

    BeantwoordenVerwijderen