Interview Denna

Het is alweer de laatste dag van de week;
Dat betekend dat ik weer een nieuw interview voor jullie heb klaar staan.
Benieuwd wie ik deze keer heb mogen interviewen?
Hee meiden!

De header hierboven verklapt het al een beetje.
Ik heb voor deze week Denna mogen interviewen!
Hier de vragen en de antwoorden die Denna gegeven heeft.


About Denna:
Wat verwacht je van dit interview?
Eigenlijk geen idee want ik moet verwachten, dit is mijn eerste interview dus ik ben benieuwd naar de vragen en ik hoop natuurlijk dat er leuke reacties op komen zodra het op de site staat.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Mijn naam is Denna, ik krijg er vaak opmerkingen over gezien het best een aparte naam is maar ik heb hem al 22 jaar.  Misschien wel leuk om te vertellen dat mensen mij altijd vragen hoe mijn ouders hem hebben bedacht en ik wil dan altijd een leuk verhaal daar over vertellen maar de waarheid is dat ze gewoon iets hebben verzonnen wat ze leuk vonden klinken.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding ergotherapie en ik wil later werken als therapeut op een gesloten afdeling.

Wie is jou voorbeeld?
O moeilijk ik zie veel mensen als mijn voorbeeld zo hou ik op het gebied van fashion erg van Nikki Hilton [haar lijn House of Harlow is geweldig, De Kardashians zijn altijd een inspiratie voor mij op het gebied van mode en hoe gek het ook klinkt vind ik de stijl van Lady Gaga erg mooi. Verder mag in mijn lijstje niet ontbreken de verschillende Gyaru’s die ik volg op hun blogs, zelf kleed ik me niet Gyaru maar ik vind het heel mooi en haal er mijn inspiratie uit.
Zoals ik al zei volg ik veel bloggers en ben een fan van XiaXue, Milkteef, TheBadBarbie, Icovertthee, Beautylab,  Curvacious en nog een hele lijst.

Ik denk dat ik nog tien pagina’s kan volschrijven met mensen die mijn voorbeeld zijn maar er is een iemand die niet mag ontbreken, mijn moeder is mijn groot voorbeeld. Hoe zij mensen benadert is iets wat ik zelf ook wil doen met de zelfde vriendelijkheid en charme. Verder is ze er altijd voor me en steunt me in alles en komt naar bijna iedere wedstrijd die ik speel. 

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik heb haar al eens genoemd hierboven en ik noem haar nog eens, Lady Gaga vind ik echt geweldig! Verder vind ik covers altijd leuk om te luisteren en luister ik vaak naar Nick Pitera en liedjes van Glee [ookal kijk ik nooit Glee op tv]
Verder vind ik ik pop erg leuk met onder andere 2NE1, SNSD, 2AM en 2PM.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar ben ik al 32 en hoop ik dat ik samenwoon met een leuke vent en mogelijk al kinderen heb. Ik hoef geen groot huis maar gewoon een gezellig optrekje met een inloopkast. Verder zie ik me dan werken als therapeut voor een grote instelling.  Maar vooral zie ik me over 10 jaar [nog steeds] gelukkig.

Wat is jou levensmotto?
This too shall pass. Het is een zin die ik heb laten graveren op een ring en het is mijn persoonlijke mantra. Na het lezen van een verhaal waarin een ring voorkwam met de zelfde mantra werd ik geïnspireerd, het moraal was dat hoe erg het ook is over een tijdje is het toch over, vergeten of niet meer zo belangrijk. Het is een reminder voor mezelf dat ik niet alles zo erg moet opvatten.

About Noire Glitter:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Nou dat was me toch een heel proces haha. Na een hele lijst met minimaal twintig namen kwam ik uit op Noire Glitter. Om te beginnen wou ik een naam met mijn eigen naam er in verwerkt maar de naam Denna was al vergeven dus ging ik opzoek naar alternatieven op het einde heb ik gewoon een lijst gemaakt waar ik van hield, zwart en glitters bleven over. Nou ik moet eerlijk bekennen dat ik Frans op school met een zeer laag punt heb voltooid [Nederlands ook btw] toch vond ik het mooi klinken. En zo kwam ik op mijn naam, Noire Glitter.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Over van alles wat ik interessant vind, over fashion, beauty, Lifestyle en vooral over mijn mening. Ik ben iemand die overal wel wat over weet te vertellen. Toch staat mode bovenaan mijn lijstje op dit moment maar of dit over een paar maanden nog is weet ik niet zeker.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Op gebied van proces hou ik van fotograferen en bewerken. Ik werk heel veel met photoshop gezien ik niet een heel goed fototoestel heb maar ik probeer altijd mooie foto’s te maken. Maar op nummer 1 staan de leuke commentaren van anderen ik vind het geweldig om te zien wat anderen van mijn artikels vinden.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Overal! Als ik in de bus zit, een winkel binnenloop, een gesprek met iemand of tijdens het lezen van andere blogs/tijdschriften.
FML is vooral dingen waar ik tegen aanloop en over na ga denken. Zo zit ik best vaak en lang in de bus en je kan je niet bedenken wat voor gesprekken ik opvang van de meest domme opmerkingen tot pure discriminatie maar natuurlijk ook de iets grappigere dingen die ik tegenkom in mijn leven.

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Probeer is een goed woord. Ik probeer dagelijks een bericht te plaatsen maar soms lukt dat niet en heb ik gewoon geen tijd gehad. Mijn blog is nog groeiende dus ik hoop dat het aantal artikelen per week ook in de toekomst groeiende zullen zijn.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik vind eigenlijk alle reacties leuk, wat een politiek correct antwoord is dat toch ;D Maar dat is wel de waarheid zelfs een simpele korte reactie maakt mijn dag.
Ik kan je wel vertellen wat ik de grappigste reactie vond iemand reageerde met de vraag of ik haar opnieuw wilde volgen via blogloving omdat GFC wegging en ik een volger van haar blog was. Het was alleen zo dat ik haar blog niet volgde en had haar blog nog nooit gezien.

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Omdat ik dan heel blij zou zijn! Meteen volgen hoeft natuurlijk niet maar ik zou het al heel leuk vinden als iemand mijn blog van tijd tot tijd bekijkt

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Nog niet, ik ben niet hellemaal into social media. Ik heb sinds kort een smartphone dus de rest zal nog wel volgen.

Wat is jou tip aan je volgers?
Blijf altijd jezelf en mensen zullen van je houden probeer je niet anders voor te doen dan je bent!

Wat is de link naar jou blog?
http://noireglitter.blogspot.com/

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Dat zeker ik vond het heel leuk om te doen, mijn eerste interview!
Geen tips of ideeën jammer genoeg maar ik wil je wel meegeven dat ik de interviews echt een super goed idee vind dus ga zo door!

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideeën of mis je nog iets?
Ik vind je blog heel mooi, ik kende je blog nog niet maar ik ben aan het lezen geslagen. Je hebt een blog wat ik zeker weten leuk vind om te lezen dus ga zo door!

Ik wil Denna hartelijk bedanken voor het leuk en uitgebreid invullen van de vragen.
Ik maar ik denk ook zeker de lezers van dit interview zijn weer een stuk wijzer geworden over wie en wat er achter Noire Glitter zit!
Ik volg Denna via Bloglovin, klik op de link naar haar blog om haar ook te volgen en een kijkje te nemen op haar blog; zeker leuk om te doen!

Dit was het interview voor deze week.
Kende jullie Denna al?
Zo ja wat vind je van haar blog?
Zo niet, ga je nu een kijkje nemen en/of ga je haar nu volgen na het lezen van dit interview?
En hebben jullie nog leuke vragen voor de volgende interviews?
Laat het me weten, leuk!

---------------------------
==>Wil jij je ook opgeven voor een interview?
Dat kan nieuwe aanmeldingen zijn van harte welkom; Klik hier!

Love && Enjoy

3 opmerkingen

 1. Super leuk om te lezen! Ik kende dit blog nog niet dus ik ga gauw even een kijkje nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende haar blog al wel :).

  Liefs, Mariette
  Ps. Kijk dit artikel nog even na op spelfouten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te lezen! Ik kende haar blog nog niet, dus daar ga ik zeker even op kijken. Tenslotte is elke blog een inspiratiebron. :)

  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen