Interview: Lisanne

Het is weer tijd voor een nieuw interview!
Benieuwd wie ik deze week heb mogen interviewen?
Ik ben er in iedergeval heel blij mee!

Hee meiden,
Als het zondag is betekend het voor mij ook dat ik weer een geweldig leuk interview online mag zetten.
Degene die ik voor vandaag heb mogen interviewen, heeft mij geholpen met mijn nieuwe layout.
Dubbel zo blij dat ik haar mocht interviewen en nogmaals kan bedanken hiervoor!


Misschien dat er na het zien van de header en het volgen van mijn blog waar ik al eerder over deze enthousiaste blogger een artikeltje heb geschreven wel een lichtje is gaan branden..
Ik heb Lisanne van Liefske mogen interviewen!About Lisanne:
Wat verwacht je van dit interview? 
Ik verwacht dat mensen mij hierdoor beter leren kennen. Ook mensen die mij niet kennen, ik verwacht dat ze mij door dit interview leren kennen!

Hoe heet je en hoe oud ben je? 
Mijn naam is Lisanne van der Ploeg en ik ben 16 jaar oud! {16-06-1995}

Wat voor school/opleiding/werk doe je? 
Ik zit nu in de 4de klas van de HAVO. Ik heb op dit moment al één diploma op zak, namelijk mijn VMBO diploma. Ik ben doorgestroomd naar de HAVO, simpelweg omdat ik niet wist welke opleiding ik wou gaan doen. Inmiddels weet ik het wel; ik wil graag de opleiding communicatie op het NHL in Leeuwarden gaan doen. Maar eerst maak ik mijn HAVO af! Verder heb ik verscheidene baantjes. Ik ben namelijk caissière bij een supermarkt {tegelijkertijd vakkenvuller}, ik heb verschillende oppasbaantjes, ik zit in de medezeggenschapsraad van mijn school & ik verdien geld met mijn blog!

Wie is jou voorbeeld? 
Ik heb eerlijk gezegd niet echt een voorbeeld. Al zou ik het wel supertof vinden om zo bekend te worden als Cynthia van Misslipgloss, want zij blijft ondanks alle 'bekendheid' en ondanks dat ze zo populair is zichzelf. En dat vind ik echt goed. Ik hoop dus ooit zoveel bezoekers als haar te hebben, en zo goed te worden in bloggen en filmpjes maken!

Naar wie en wat voor muziek luister je graag? Ik luister graag naar muziek die op MTV voorbij komt. Ze staan niet voor niets in de top! Verder als het op het gebied van artiesten kom, luister ik graag naar Bruno Mars, Lady gaga, Beyoncé en Rihanna.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen? Oeh dat is een moeilijke vraag. Ik weet niet wat ik dan precies doe, maar ik kan wel vertellen wat ik denk en hoop te doen. Ik hoop dan nogsteeds door te gaan met schrijven. Ik ben dan 26 jaar en dan denk ik dat ik allang het huis uit ben. Misschien doe ik wel iets met de taal Engels omdat ik dat een superleuke taal vind. Ik woon sowieso in Leeuwarden, dat wel!

Wat is jou levensmotto? 'Niet geschoten altijd mis' - die heeft met mijn blog te maken. {Even korte uitleg; ik zag ooit een oproep op www.girlscene.nl en daarin stond dat ze Beautybloggers zochten omdat beautybloggers bepaalde producten moesten uittesten. Ik wou dat wel doen, maar ik zag aan de hoeveelheid reacties allemaal meiden die al hadden gemaild. Ik dacht; ach, ik maak geen kans. Maar ik probeer het toch, want je weet maar nooit'. En toen kreeg ik een paar weken later een pakket toegestuurd met materiaal dat ik moest uittesten. Ik had het dus! {Net zoals een stuk of 30 anderen, maar toch! Al had ik niet gemaild, had ik het nooit gehad. Dus alles is het proberen waard!} En; 'Everyone wants love without pain. but you can't have a rainbow without any rain!'.


About Liefske:
 de naam van je blog gekomen?
 Oh, daar zit een hele historie achter. Ik startte eerst met de naam 'Lisanne95'. Die naam vond ik niet leuk meer, ik vond hem zo standaard. Toen heb ik hem veranderd in 'Kusje van Lisanne'. Omdat ik die naam een beetje overdreven vond, heb ik hem veranderd naar Liefske. Veel mensen omschrijven mij als lief omdat ik zo behulpzaam ben, en mijn bijnaam is 'Lieske' Als je mijn kenmerk samenvoegt met mijn bijnaam kom je uit op de naam 'Liefske', een naam met een betekenis!

Waar gaat jou blog voornamelijk over? 
Over verschillende onderwerpen. Het heeft niet specifiek een hoofdonderwerp, maar het gaat de ene keer over beauty {reviews}, mijn leven, allerdaagse dingen, fashion, lifestyle, en dat soort meidendingetjes!

Wat vind jij het leukste aan bloggen? 
Dat je kunt schrijven wat je wilt. Het is tenslotte mijn blog dus ik ben vrij om te schrijven wat ik wil. Ik kan mijn eigen draai eraan geven. Ook is het altijd leuk om producten toegestuurd te krijgen van webshops en bedrijven zodat ik daarover een review schrijf. Zo deel ik mijn mening met anderen en kan ik anderen helpen keuzes te maken om het product wel of niet te kopen. En het is superleuk om met je hobby geld te verdienen. Al is het niet echt veel, het begin is er.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 
Bij allerdaagse dingen. Zet mij neer op een bankje in de stad en ik krijg inspiratie. Dat kan ik krijgen door iemand die loopt, iemand die een unieke kledingstyle heeft, iemand die iets zegt, iemand die altijd commentaar heeft, of zelfs iemand die mij een complimentje geeft. Of door een bepaalde gebeurtenis, een speciale dag.

Hoe vaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen? 
Ik ben elke dag bezig met mijn blog, er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een blik heb geworpen op mijn blog heb gekeken of op mijn e-mail. Ik probeer elke dag wel een post te plaatsen maar soms lukt dat niet omdat ik ook andere dingen heb, zoals bijbaantjes en school.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
 Ik word blij van alle reacties waarin mensen vertellen dat ze mijn blog heel erg leuk vinden. Dan weet ik dat ik het niet voor niets doe. Of reacties waarbij ik aan het eind van het blogbericht een vraag stel en mensen echt open reageren. Sommige mensen reageren simpel met; 'leuke post', maar je hebt ook mensen die heel uitgebreid reageren en echt de tijd ervoor nemen. Daar word ik ook vrolijk van, dan weet ik dat ze het allemaal hebben gelezen. Ook krijg ik vaak mailtjes en vragen mensen mij om hulp. Ik vind het ook leuk dat ze mij dan om hulp vragen. Maar het allerleukste is; post krijgen van mijn trouwe volgers. Ik spaar Boeddha beeldjes en ik heb tot nu toe al 2 beeldjes van trouwe volgers gekregen die hopen dat het beeldje helpt. 

Waarom moeten mensen jou blog volgen? Nouja moet, ze zijn vrij om te volgen, mochten ze dat willen. het zou wel mooi meegenomen zijn, want als je je eens verveeld kun je altijd een reeks blogs lezen!

Heb je ook een Twitter/Facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
 Ja! Ik Twitter, ik plaats soms dingen over school en dergelijke erop maar ook over mijn blog, als er bijvoorbeeld nieuwe updates zijn. Jullie kunnen mij volgen via www.twitter.com/Lis4nne 

Wat is jou tip aan je volgers? Volg alleen een blog als je diegene echt leuk vindt. Een tijdje geleden kreeg ik vaak reacties van; 'Waaaaauw, leuke blog, ik volg je! Volg je mij terug? xxxx'. Dan denk je dat diegene het meent, want je krijgt niet voor niets die reactie. Maar toen ik op andere blogs dezelfde naam + berichtje zag, vroeg ik me af of diegene het wel meende, of dat diegene het er gewoon om deed om meer volgers te krijgen. Sommigen krijgen hier best een slechte naam door, en je krijgt mensen die je blog volgen die het misschien niet eens 'menen' wat erg jammer is. Ook is het vanzelfsprekend om origineel te blijven. Niet zomaar posten en foto's kopiëren dus, mits je het hebt gevraagd.  Mocht je ooit hulp nodig hebben, is het erg gewaardeerd dat je degene die je helpt, bedankt. Zo weet degene die je heeft geholpen dat het niet voor niets was. Er is niks frustrerender dan je tijd ergens insteken om iemand te helpen en vervolgens niet eens een dankjewel te ontvangen. Mocht je ooit kritiek op iemand hebben, probeer het dan zo te brengen dat diegene er daadwerkelijk iets aan heeft en eraan kan werken. Aan reacties zoals; 'je blog is lelijk' hebben we niks. -Ja, die reacties krijg ik ook, ondanks alle positieve-. Als mensen uitleggen wát er lelijk is, daar hebben we toch veel meer aan? Zo, een hele hoop tips, ik denk dat jullie de helft wel weten, maarja. 

Wat is de link naar jou blog? www.liefske.blogspot.com { of www.liefske.tk }

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips? 
Ja hoor, ik had al een beetje het vermoeden dat het zo'n interview zou zijn! Maar wel erg leuk. Altijd leuk om te lezen, al zeg ik het zelf en informatief en handig voor de mensen die mij nog niet kennen.

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?
 Leuk en ik vind het erg leuk dat je mensen de mogelijkheid geeft om geïnterviewd te worden zodat jou lezers andere Bloggers leren kennen.

Ik wil Lisanne bedanken voor de uitgebreide ingevulde vragen.
Hier word ik nou echt vrolijk van, echt top ingevuld!
Ook wil ik je nogmaals bedanken voor het vernieuwe van mijn Layout, ben er nog steeds super blij mee!
Overigens is dit echt een blog die je gewoon even moet volgen!

Wat vinden jullie van Lisanne haar blog?
Volgen jullie haar al?
Wat vinden jullie van dit interview?
Laat het me weten ben benieuwd!

-----------------

Love && Enjoy

7 opmerkingen

 1. Wat heeft ze leuk en uitgebreid geantwoord! Leuk om te lezen, want ik vind haar blog echt heel leuk, haar posts zijn stuk voor stuk goed geschreven en origineel. Dusja leuk interview! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk interview, ik ga haar meteen volgen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk interview! En leuk beantwoord! Ik volg haar al een tijd en vind haar erg leuk schrijven. Dit interview laat nog eens zien hoe lief en hoe ze zichzelf blijft! En ik vind je lay-out echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk interview! Met hele leuke vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk interview! Ik volg haar ook al een tijdje en echt leuk dat ze je heeft geholpen met je lay-out ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg haar ook al een tijdje en ik vind haar blog erg leuk!

  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke reacties, dankjulliewel, en Fleur, jij bedankt voor dit leuke interview! <3

  BeantwoordenVerwijderen