Interview Robin

Het is zondag en dat betekend dat ik weer een nieuw interview voor jullie heb klaar staan.
Benieuwd wie ik deze week heb mogen interviewen?Hee meiden,


Zoals jullie hierboven aan de header wel kunnen zien heb ik voor deze week Robin mogen interviewen.
Benieuwd wat daar uit is gekomen?
Lees dan maar gauw verder.


About Robin:
Wat verwacht je van dit interview?
Ik verwacht super leuke maar ook uitgebreide vragen. Ik vind dit ook een super kans voor beginnende bloggers, echt super!

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Ik ben Robin de Ridder en ik ben 15 jaartjes jong.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Op dit moment zit ik in mijn examen jaar van het VMBO. Wat voor opleiding ik hier na wil doen weet ik nog steeds niet, maar ik weet wel dat ik geen HAVO wil doen omdat vanaf volgend jaar wiskude verplicht word. ;$

Wie is jou voorbeeld?
Ik heb eerlijk gezegd niet echt een voorbeeld, wie ik wel heel erg bewonder is Beyoncé en sinds kort ook Ariana Grande.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Dat is verschillend, meestal de liedjes die in de top 40 staan vind ik altijd wel leuk om te luisteren. En verder heb ik ook cd’s van Justin Bieber en luister ik op youtube graag naar Beyoncé en Ariana Grande.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar ben ik al 25 jaar, jemig dat gaat snel ;o. Ik zie me zelf nog niet echt met een bepaalde baan, maar ik hoop wel dat ik dan al mijn eerste kindje heb gekregen hihi.

Wat is jou levensmotto?
Never say never – niet alleen van het liedje van Justin Bieber, maar meer om de betekenis die er achter zit. Zeg nooit nooit.

Over je blog:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Op dit moment heet mijn blog gewoon nog heel standaart; Robin de Ridder. Ik ben nog wel van plan om mijn blog een andere naam te geven, maar dat ga ik pas doen als ik echt een onderwerp heb gevonden waar ik over verder wil bloggen.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Over van alles en nog wat… Over muziek, mijn leven, beauty, nail art… Noem maar op. Zoals ik ook al zij, ik heb nog niet echt een bepaald onderwerp gevonden waar ik over door wil schrijven.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Als ik bezig ben met schrijven vergeet ik altijd alles om me heen, net of ik het van me af schrijf. Niet dat ik op mijn blog ga zetten wat mij allemaal bezig houd en wat er in mijn hoofd om gaat, maar gewoon meer om het gevoel dat je dan ook wat tot rust komt denk ik.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Van andere bloggers en gewoon van internet en dergelijke. Ik schrijf meestal gewoon wat er in me opkomt op dat moment, en mijn posten gaan vooral over dingen die ik zelf erg interessant vind.

Hoevaak per week probeer ji j een nieuwe post te plaatsen?
Ik probeer elke dag een nieuwe post te plaatsen, maar doordat ik in het examen jaar zit en ik het verder ook erg druk heb kom ik er niet altijd aan toe. Dus ongeveer 5 posten per week denk ik dan.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik denk mijn allereerste reactie, omdat ik het gewoon echt super leuk vond dat iemand op mijn blog ging reageren. Net als dat ik het ook super leuk vind als mensen mij gaan volgen, in de eerste week danste ik elke keer een rondje in de kamer toen ik er een volger bij kreeg haha en dat geld dus ook met die reacties.

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Omdat ik daar echt super blij van word, hihi. J

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Ja tuurlijk ! Op mijn blog staat ook een kopje ‘Volgen/Contact’ en daar staat hoe je mij kan volgen met GFC/bloglovin en twitter. Facebook houd ik liever privé, en dat geld ook voor hyves.

Wat is jou tip aan je volgers?
Blijf je zelf, er zijn al zoveel anderen, haha. En dat als je zelf een blog hebt dat je gewoon moet bloggen over de dingen die jij leuk vind omdat je posten dan meestal veel leuker over komen omdat je er dan passie voor hebt.

Wat is de link naar jou blog?
Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik vond het echt super leuk om dit interview te maken, en ik vind het ook echt super dat je andere bloggers de kans geeft om hun blog te promoten en een stukje over hun zelf laat vertellen !

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?


Ik vind jouw blog echt super, ik lees joun posts dan ook altijd met plezier en probeer ook altijd een berichtje achter te laten. De enige tip die ik voor jou heb, die ik ook voor andere bloggersheb staat hier boven bij tips, hihi. 
Ik wil ook Robin hartelijk bedanken voor het meewerken, het opgeven en natuurlijk het invullen van de vragen.
Op dit moment is Robin bezig met een 30 Challange day project bezig waar allerlei leuken dingen aan boort komen.
Dus wil jij graag weten wat en waar zij voor de rest zich mee bezig houd en nog meer over deze blogger weten?
Dan is het zeker de moeite waard om Robin te volgen!


------------------
Wil jij ook graag je blog promoten en vind je het niet erg om wat meer over jezelf te vertellen?
Ga dan naar  dit artikel om erachter te komen hoe je aan de vragen kunt komen!


Love && Enjoy

5 opmerkingen

  1. haha wat lief dat je er zelf ook nog wat bij hebt gezet ! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik volgde haar al, maar leuk om de antwoorden op de vragen te lezen. Grappig dat ze ariana grande kent :) vaak als ik haar naam noem weten de meeste niet wie het is ;)

    BeantwoordenVerwijderen