A special interview

Begin deze maand heb ik jullie via een artikel een vraag gesteld,
ik heb nu de stemmen bij elkaar op geteld. 
Uit die score's is een top 3 gekomen.
Benieuwd wie er in die top 3 zitten?


Hee meiden!

Weten jullie nog dat ik het artikel ' A special interview with a special person ' had gepost?
Omdat ik nu op meer dan de 20 interviews zitten ( er staan er voor de komende zondagen nog heel wat op de planning dus ) en daarmee heel erg blij ben dat het zo goed uitpakt en enthousiast gereageerd word heb ik jullie gevraagd van welke bekende blogger jullie graag een interview zouden willen lezen en wat jullie dan zouden willen weten ( door zelf vragen in te sturen ).
Hier is ook heel erg leuk op gereageerd.

Nu het artikel ongeveer een maandje geleden online is gezet, heb ik de stemmen geteld en de 3 met de meeste stemmen voor jullie op een rijtje gezet
- Wearefashion  ( Sanne )
- Kanjerguusje ( Lowie van Gorp )
- Miss Lipgloss ( Cynthia ) 

Nu ben ik erg benieuwd welke van deze drie top bloggers over een weekje de meeste stemmen heeft.
Diegene die dan de meeste stemmen heeft en nummer 1 is ga ik dan een mailtje sturen of hij/zij wilt mee werken aan dat interview, als dit niet lukt ga ik naar nummer 2 en anders tenslotte nog nummer drie; in de hoop dat er natuurlijk 1 iemand mee wilt helpen!

Op het vorige artikel hebben jullie je stem laten horen, zouden jullie deze keer ook behalve te laten weten wie jullie zouden willen interviewen ook willen laten weten wat jou vraag is of vragen zijn aan diegene?
De leukste 10 vragen ga ik dan gebruiken voor het interview!


Wat zou jij graag van Cynthia, Sanne of Lowie willen weten?
Laat mij even weten wat jou vraag is en voor wie hij bedoeld is, ( het mogen ook meerdere vragen zijn ).
Probeer zo concreet mogelijk je vraag neer te zetten. 
Bijvoorbeeld: ''Wat heb je er voor moeten doen om je blog zo groot te krijgen?''
Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Love && Enjoy
2 opmerkingen

  1. Leuk! Leuk dat je nog zoveel interviews doet!

    Liefs,xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha diezelfde vraag had ik in gedachte :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen