Gastartikel: Schoenen keuze in de lente.

Voor vandaag heeft Kim van Beslist.nl een artikel voor jullie geschreven.
Kim is werkzaam
Benieuwd wat haar artikel precies inhoud?
Lees dan gauw verder!


Hee meiden,

Yes! Het is weer lente! Maandenlang heb ik op koude winterdagen gedroomd van deze dag. De dag 
waarop het zonnetje weer heerlijk door zou breken en de temperatuur weer boven de tien graden zou zijn. Het is genieten.

Helaas heeft de lente ook een keerzijde, kledingcrisis! Door het warme weer kunnen de Uggs weer worden opgeborgen, het is tijd voor kleurrijke, leuke schoenen. Maar wat is dit jaar mode? Het is de eeuwige vraag waar je elk jaar weer tegenaan loopt.

Aan de ene kant natuurlijk ontzettend leuk omdat je jezelf kunt onderscheiden van anderen, aan de andere kant minder, aangezien de mensen met minder gevoel voor mode en stijl daardoor snel uit de toon vallen. Om dit te voorkomen help ik jullie vandaag met een kledingadvies.

Ik heb een aantal bladen gelezen waarin me al meteen een aantal dingen opvielen. Ook heb ik al tal van winkels bezocht en die hebben allemaal de lente collectie al liggen! Voor iemand die echt van mode houdt is het genieten geblazen! Van alles wat ik tot nu toe heb gezien heb ik drie combinaties gemaakt waarmee je sowieso in de smaak zult vallen. Deze drie combinaties variëren van stoer tot stijlvol en lekker makkelijk.

De eerste combinatie is die van een legging + een sneaker. Dit is samen een erg stoere setje die we het afgelopen jaar ook redelijk veel gezien hebben. Dit jaar zet deze trend zich zeker door, de eerste celeb (afbeelding) is ook al weer gespot met dit setje!


De tweede combinatie is die van de draaipijp + hakken. Veel modellen zijn al gespot in het nieuwe draaipijp model, geïntroduceerd door G-star. Dit zijn erg dure broeken, maar je krijgt er dan ook een ontzettend stijlvolle look voor terug.
De derde combinatie is die van de korte broek + teenslippers. Dit setje is heerlijk voor de erg warme dag, waarmee je ook meteen ontzettend vrolijk oogt. Ideaal voor een dagje strand of een dagje chillen in het park.Veel succes meiden!

Wat vinden jullie van dit artikel?
Zijn jullie voorplan om lekker voordelig bij beslist.nl sneakers/slippers/draaipijp te gaan bestellen?
Heb jij al eens eerder bij beslist.nl artikelen bestel?
Ik ben erg benieuwd; let me know!

Love && Enjoy3 opmerkingen