Interview Mariete

Vandaag is het weer tijd voor een nieuw interview!
Benieuwd wat voor blog Mariete heeft?
Klik dan maar snel op lees verder want ik mocht haar interviewen!

Hee meiden!

Voor deze week heb ik Mariete mogen interviewen!
Benieuwd naar haar antwoorden?
Let's do this!About Mariete:
Wat verwacht je van dit interview?
Ik lees al wel een tijdje mee op je blog dus ik weet al precies welke vragen je gaat stellen. Ik vind het in ieder geval wel erg leuk om ze nu te beantwoorden voor je!

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Ik heet Mariette en ik ben 15 jaar.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik doe nu 4Havo dus nog 1 jaartje te gaan. Wat misschien wel leuk is om te weten is dat ik niet op een “doorsnee” school zit, wij werken met studiewijzers en je zit in het leerdomein huiswerk te maken of je hebt instructieles in één van de instructielokalen.

Wie is jou voorbeeld?
Ik heb er niet 1 maar 2! Natuurlijk mijn lieve mama, zij helpt mij elke weer met huiswerk als ik er om vraag, als ik ergens over twijfel helpt zij mij een goede keuze te maken, ze heeft meegeholpen met mijn eigen stijl te vinden etc. Mijn andere voorbeeld is eigenlijk meer een stijlicoon: Alexa Chung. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikeltje over haar geschreven heb.
Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister tegenwoordig erg veel naar Adele en Birdy, maar ook Walk on the Earth vind ik echt geweldig (vooral origineel) en mijn favoriete liedje is op dit moment: Ode to the Bounce (Serious Request 2011!).

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Wie is nog een grote vraag… Ik zie mijzelf als mode ontwerpster en styliste. Ik vind het echt heerlijk om kleding te ontwerpen maar ook outfits te stijlen.

Wat is jou levensmotto?
Een dag niet lachen is een dag niet geleefd. Nou, ja… Dat denk ik! Ik heb niet echt een levensmotto maar ik vind ook meerdere erg mooi (Pluk de dag, bijvoorbeeld).


About Fashion By Mariete:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Toen ik deze blog begon was ik vooral van plan om zelfgemaakte kleding en sieraden te plaatsen (Fashion by Mariette) maar dat ging een beetje de mist in. Wat wel leuk is om te weten is dat ik wel foto’s heb gemaakt van een creatie dus houd mijn blog in de gaten!

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Echt over van alles! Van mode tot mijn leven, van beauty tot dingen die mij opvallen in de wereld. Bijna alles wat mij interesseert of wat ik gewoon leuk vind post ik met een artikel.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Dat ik een van mijn passie’s: schrijven, doe en ik vind het ook best wel leuk om elke dag weer meer paginaviews te krijgen en ook reacties!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Van mijn eigen hoofdje maar ook van andere blogs, de krant, tv, radio. Dus gewoon de media!

Hoe vaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Ik plaats elke dag een post dus dat is 7 keer per week.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Heel erg cliché maar elke individuele reactie vind ik leuk, oké er zitten wat standaard reacties tussen zoals: leuk! x . Maar daar lees ik (bijna) altijd overheen (ze zijn ook zo kort!).

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Omdat ze dan elke dag een frisse post te lezen hebben om 07:00 uur. Ook omdat ik ze (hopelijk) inspireer met mijn artikelen en omdat iedere volger belangrijk is voor mij.

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Mijn twitter is niet zo heel boeiend om te volgen maar toch: @Lovely_MSW. Ik heb wel eens uitspattingen waarbij in hooguit 3x per dag iets post en verder doe ik er echt niks mee. Mijn Facebook pagina is nog niet zo lang in de lucht: Facebook pagina. Ik zou het echt heel leuk vinden als jullie deze willen liken.

Wat is jou tip aan je volgers?
Stay positive, ook al gaat het misschien wat minder!

Wat is de link naar jou blog?

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Jazeker! Ik vind alle vragen erg leuk om te beantwoorden. Mijn tip is om hier vooral mee door te gaan.

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideeën of mis je nog iets?
Ik vind jou blog echt heel erg leuk, ik lees het altijd als er nieuwe artikelen staan en probeer tegenwoordig om ook altijd te reageren. Mijn tip is om wat regelmatiger te schrijven omdat je dan misschien meer lezers en volgers krijgt.Ik wil Mariete hartelijk bedanken voor het uitgebreid invullen van de vragen, heerlijk om te lezen.
Ook wil ik Mariete bedanken dat ze altijd van die leuke reactie's geeft.
Dit doet is leuk om te lezen!
Voor jou; Ga vooral zo door met bloggen je doet het hartstikke leuk meid!


Wat vinden jullie van dit interview?
Kende jullie Mariete al en volgde je haar al?
Wat vind je van Fashion By Mariete?
Let me know!-------------------
- Wil jij je ook opgeven voor een interview?
Dat kan!
Klik hier voor het artikel!


Love && Enjoy
Vul de enquete in.

4 opmerkingen