Interview sanne

Het is de laatste dag van de vakantie voor een deel van nederland, voor heel nederland is het de laatste dag van het welverdiende weekend.
Dit betekend dat het zondag is.
En als het dan zondag is betekend het dat het ja, je raad het al; tijd is voor een nieuw interview!
Benieuwd?

Hee meiden!

Wat ben ik blij dat alles goed is gegaan!
Ik ben gister avond terug gekomen van wintersport waar ik geen wifi niks in de buurt had.
Ik had een week van te voren even doorgebikkeld en voor 2 weken artikels gemaakt en die ingepland.
Ik wist wel dat het goed zou gaan en dat blogger dus goed zijn best heeft gedaan, maar toch kon er makkelijk iets fout gaan.
Gelukkig heeft blogger goed zijn werk gedaan en de juiste artikelen op de juiste dagen online gezet.
En stond mijn inbox propjevol!
Dat is fijn thuis komen!

Het is alweer zondag, de dagen gaan veelste snel!
Maar het betekend wel dat ik weer een nieuw interview voor jullie in petto heb!
Vandaag is het de buurt aan Sanne van Dutch Beauty.


About Sanne:
Wat verwacht je van dit interview?
Ik verwacht dat ik vragen ga beantwoorden over mezelf en mijn blog waardoor de lezers me beter leren kennen en misschien mijn blog bezoeken. 

Hoe heet je, en hoe oud ben je?
Mijn naam is Sanne en ik ben 15 jaar.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik zit nu in de 4e klas van het VWO.

Wie is jou voorbeeld?
Ik heb veel mensen die ik bewonder of die me inspireren, maar mijn voorbeeld is en blijft toch wel mijn moeder. Ze is er altijd voor me geweest en ik weet dat als ik echt met een probleem zit, dat ik dan altijd naar haar toe kan.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik heb een uitgebreide muzieksmaak, af en toe schrijf ik daar ook over op m’n blog, dus mocht je een heel uitgebreid antwoord willen weten dan kan je dat lezen. Maar om deze vraag niet te uitgebreid te beantwoorden zal ik wat mensen noemen waar ik op het moment graag naar luister, namelijk: Kelly Clarckson, Avril Lavigne, Birdy, Paramore, Coldplay en Ed Sheeran.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over tien jaar zie ik mezelf samenwonen met een leuke vriend. Ik heb dan mijn VWO diploma en psychologie gestudeerd of ik werk bij een groot tijdschrift. Ik hoop dat ik over 10 jaar nog steeds mijn blog heb zodat ik kan blijven doen wat ik het liefste doe: bloggen. :)
Wat is jou levensmotto?
Mijn levensmotto, wauw, ik heb er echt heel veel maar als ik er een zou moeten kiezen dan is het: ‘’Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.’’ Niemand anders dan jijzelf kan je écht (langdurig) gelukkig maken!

About Dutch Beauty:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Of je nou met fashion, make-up of met de natuur bezig bent, alles heeft een bepaalde schoonheid en alles kan mooi zijn zolang je er open voor staat om dat te zien. Dat wou ik graag met andere mensen delen, ik wou over mijn kijk op schoonheid bloggen, wat niet altijd over make-up gaat. Vandaar dat ik voor schoonheid, in het Engels beauty, heb gekozen. Ook schreef ik mijn blog eerst in het Nederlands waar Dutch weer vandaan komt. Dat samen werd al snel Dutch-beauty. :)

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Op mijn blog bespreek ik eigenlijk alles wat mij is opgevallen. Dat kan zijn fashion of make-up, maar ik post ook vaak lifestyle, kunst en quotes. Ik vind het fijn om af te wisselen.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Dat ik er al mijn creativiteit in kwijt kan. Het ene moment ben ik geïnspireerd door DIYs, het andere door beauty of door fashion. Ik hoef me niet aan een bepaald onderwerp te houden, die vrijheid is geweldig. Ook word ik erg gemotiveerd door de reacties die ik krijg door mijn lezers. Stiekem vind ik dat ook wel erg leuk! J

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Vaak kijk ik voor inspiratie op andere blogs, op lookbook of in tijdschriften, maar eigenlijk kan alles mijn inspiratie bron zijn.

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Ik probeer zovaak mogelijk nieuwe posts te plaatsen, mijn doel voor dit jaar is om elke dag minimaal één post te plaatsen. Dat is tot nu toe gelukt. :)

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik krijg heel veel leuke en lieve reacties en ze motiveren me allemaal. De leukste reacties op mijn blog zijn toch wel dat ik leuk schrijf, er leuk uitzie of dat mijn blog zo leuk is. Van dat soort reacties krijg ik altijd een lach op m’n gezicht. :)

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Omdat ze me daar heel blij mee maken! :) Nee, mij volgen is geen verplichting, maar een mogelijkheid. Al vind ik het natuurlijk wel heel leuk om nieuwe volgers erbij te krijgen! :)

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Die heb ik wel maar ik houd ze voorlopig nog even privé. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste posts dan kun je je inschrijven op de Dutch-beauty nieuwsbrief en als je iets wilt vragen of contact met me wilt opnemen dan kun je altijd mailen naar: dutch-beauty@hotmail.nl.

Wat is jou tip aan je volgers?
Mijn tip is om de dingen die je wilt doen nú te doen, er kan zomaar morgen iets gebeuren waardoor het niet meer kan. Later krijgt je waarschijnlijk meer spijt van de dingen die je niet gedaan hebt dan van de dingen die je wel gedaan hebt.

Wat is de link naar jou blog?

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik vind het een erg leuk en origineel idee van je om andere bloggers te interviewen! Het interview zelf was erg leuk om in te vullen, het was duidelijk en de vragen zijn voor mijn gevoel goed opgesteld. Erg bedankt dat ik dit interview mocht invullen! :)

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?
Je hebt een leuke blog! Ik vind het leuk dat je altijd met originele ideeën komt, zoals de interviews. :) Ga zo door Fleur! :D

Ik wil Sanne hartelijk bedanken voor het invullen van haar blog, ik wil even zeggen dat ik vind dat je blog heel mooi is geworden!
Ik dacht dat ik je al volgde, maar heb nog even gauw op het follow knopje gedrukt!
Nogmaals bedankt voor het invullen van de vragen en het sturen van de foto's en het compliment!

Wat vinden jullie van Sanna haar blog?
Kende jullie haar al of kende je haar nog niet maar ben je nu wel voorplan om haar te gaan volgen?
Als jij nog een leuke nieuwe verfrissende vraag of vragen weet voor in het interview hoor ik ze graag!
Let me know girls!


------------------------------
- Denk jij na het lezen van dit interview, ik wil mij ook opgeven?
Dat kan!
Klik hier voor alle nodige informatie.

- Ook ben ik nog steeds opzoek naar een fashion gastblogger.
Zou jij dit willen doen of weet jij  misschien wel iemand die dit met plezier doet?
Laat het me weten onder dit artikel!

Love && Enjoy3 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen. Ik kende deze blog nog niet :)

  Ik heb een tijdje geleden gemaild voor het interview, maar nog niks gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik kende haar blog al, ik vind haar blog erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogmaals bedankt dat ik dit interview mocht doen! :D Leuk om nog eens te zien :) xx

  BeantwoordenVerwijderen