Win win Winactie!

Closed 30\04 00:00
Waarom een winactie en wat kun je winnen?
Klik maar gauw op lees verder om daar achter te komen!


Hee meiden!

Eindelijk is het dan zo ver! 
Ik heb nu +100 volgers via GFC en 34 volgers via bloglovin, dit betekend dat ik bij elkaar alweer 135 volgers heb!
En dat is echt waanzinnig!

Omdat ik jullie wil bedanken voor het volgen, het lezen en de leuke reacties die ik op mijn blog krijg heb ik een leuke winactie voor jullie klaar staan!

Wat kun je winnen?
- Oorbelsetje met vleuges klem


- Nailpolish setje van 3 lakjes
** Alle artikelen zijn nog niet gebruikt, de oorbellen die ik in heb op de eerste foto zijn van mijzelf en heb ik nog een nieuw setje exstra, het nagelsetje heb ik ook nog een setje exstra  en die zijn dus ook nog niet gebruikt.


Hoe maak je kans?
- Volg Lifestyle and Art via GFC & Bloglovin.

- Like de Facebook pagina.

- Volg de twitter en verspreid de volgende tweet onder jou volgers: '' Ik maak kans op een nailpolish setje en een setje oorbellen op #lifestyleandart, doe jij al mee? http://bit.ly/s6QNJi  @lifestyleandart ''

-* Als je geen twitter en of facebook hebt plaats dan een artikel over deze winactie met een link naar dit artikel of plaats een link in je sidebar. 

- Plaats een reactie waarin je verteld dat je meedoet met je email adres en plaats de link van je tweet/artikel/sidebar over deze winactie in je reactie. Ook zou ik willen weten wat jullie van mijn blog vinden en wat ik beter zou kunnen doen. 

Deze winactie loopt van  maandag 26/03/12, 15:00 tot maandag 23/04/12 18:00.

Helaas kunnen alleen de meiden uit nederland mee doen.
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Love && Enjoy!14 opmerkingen

 1. - Volg Lifestyle and Art via GFC & Bloglovin.: Doe ik allebei al.

  - Like de Facebook pagina.: Ook done!

  - Volg de twitter en verspreid de volgende tweet onder jou volgers: '' Ik maak kans op een nailpolish setje en een setje oorbellen op #lifestyleandart, doe jij al mee? http://bit.ly/s6QNJi @lifestyleandart '': Done! @Lovely_MSW

  -* Als je geen twitter en of facebook hebt plaats dan een artikel over deze winactie met een link naar dit artikel of plaats een link in je sidebar.

  - Plaats een reactie waarin je verteld dat je meedoet met je email adres en plaats de link van je tweet/artikel/sidebar over deze winactie in je reactie. Ook zou ik willen weten wat jullie van mijn blog vinden en wat ik beter zou kunnen doen.: Beter op je spelling en stijl letten ;). Verder heb ik geen tips!

  Succes iedereen!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met zoveel volgers, ik doe mee! :D
  Ik volg je al met GFC en nu ook met Bloglovin.
  Ik heb je geliked op Facebook (Marit van Koppen)
  Op twitter ben ik helaas niet meer bereikbaar. :(
  Ik heb je give-away in mijn sidebar gezet. (:
  Mijn email is: maritjevk@live.nl
  xliefs'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! :) Leuke winactie! :)

  - Ik volg Lifestyle and Art via GFC & Bloglovin.
  - Ik heb de Facebook pagina geliked.
  - En je winactie staat op mijn blog vermeld bij links:
  http://dutch-beauty.blogspot.com/p/links.html

  Wat ik zou veranderen aan je blog? Misschien de layout iets strakker en een eigen header/logo zodat iedereen direct ziet dat het jou blog is. Voorderest zou ik het niet weten, je hebt een leuke blog! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee, volg je op alles behalve GFC.
  Bericht op twitter is:
  Ik maak kans op een Nailpolish set + set oorbellen op #Lifestyleandart, doe je al mee? http://t.co/CHXh2T3v @lifestyleandart

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je alleen kan meedoen als je in Nederland woont :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. - Volg Lifestyle and Art via GFC & Bloglovin.
  --> GEDAAN!

  - Like de Facebook pagina.
  --> GEDAAN!

  - Volg de twitter en verspreid de volgende tweet onder jou volgers: '' Ik maak kans op een nailpolish setje en een setje oorbellen op #lifestyleandart, doe jij al mee? http://bit.ly/s6QNJi @lifestyleandart ''
  --> GEDAAN! Mijn twitter is susanneke-blog@hotmail.com!

  - Plaats een reactie waarin je verteld dat je meedoet met je email adres en plaats de link van je tweet/artikel/sidebar over deze winactie in je reactie. Ook zou ik willen weten wat jullie van mijn blog vinden en wat ik beter zou kunnen doen.


  Ik doe dus mee!
  susanneke-blog@hotmail.com
  Ik vind je blog heel erg leuk, maar soms heb je wel wat spelfoutjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg je nu
  Ik heb je win actie op mijn blog gezet
  ( www.maakidee.blogspot.com )
  e-mail= melos_40malkoc@live.nl
  er valt niks te veranderen ik vind je blog heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé!
  Wat een toffe winactie, en omdat ik je nu al een hele tijd volg doe ik zeker mee!

  - Ik volg je op GFC
  - Ik volg je op Bloglovin.
  - Ik volg je op Twitter (@maximesieta)
  - Ik heb de tweet getweet (haha, klinkt grappig.)
  - Ik heb je geliked op Facebook.

  Ik vind je blog heel leuk, maar ik vind dat er altijd dingen verbeterd kunnen worden, dus ik ben het niet met de mensen eens die zeggen dat ze geen verbeter puntjes hebben.

  Ik heb wat plus en minpuntjes:
  + Leuke Layout, de achtergrond ed. past goed bij je blog.
  - Je kan misschien een header maken in plaats van alleen tekst. Of je kan hem door iemand laten maken die er veel verstand van heeft.
  + Je artikelen bevatten altijd net genoeg afbeeldingen, niet te veel niet te weinig.
  - Af en toe zie ik nog een spelfoutje, maar dat vind ik op elke blog wel eens en ook op die van mezelf wel. Maar probeer er op te letten.

  Voorderest vind ik je blog erg leuk,
  xoxo
  Maxime Sieta
  http://maximesieta.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had 2 reacties hier boven geschreven maar mijn blognaam is veranderd ( www.nuveylaa.blogspot.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke actie ♥ Doe heel graag mee, heb alle stappen doorlopen en ga nu duimen ;-D
  @Nathaliebosman1

  BeantwoordenVerwijderen
 11. JAAA IK DOE MEE! SUPER LEUK IK HOOP DAT IK WIN!
  XOXOX
  naomi.snoei@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben nog optijd! Ik zag een earcuff hangen in de stad en moest gelijk aan je winactie denken ;) dus heel snel naar huis gegaan om nog mee te kunnen doen!Maar ik doe dus mee, want het is een leuke winactie!

  - ik volg je via gfc en bloglovin
  - ik heb je tweet getweet
  - ik heb je geliked op facebook

  Je blog vind ik steeds beter worden, je artikels zijn afwisseld en je layout is mooi! Sommige arikelen kunnen soms nog wat langer. Maar voor de rest zou ik zo zeggen; ga zo door! want ik zie je blog echt groeien.

  Dit was mijn tweet : '' Ik maak kans op een nailpolish setje en een setje oorbellen op #lifestyleandart, doe jij al mee? http://bit.ly/s6QNJi @lifestyleandart ' en dit is mijn twitternaam @Anouschattack

  mijn e-mail adres is : anouschattack@gmail.com

  en nu maar duimen! Fijne koninginnendag nog, ik ga weer verder feesten.

  XxX liefs Anouschka

  BeantwoordenVerwijderen