Interview Luna

Het is weer tijd voor een nieuw interview!
Vandaag van een meisje die nog maar 12 jaartjes jong is, maar het echt al super doet voor haar leeftijd!
Ik volg haar blog al een tijdje dus ben blij dat ik haar interview vandaag online mag zetten!
Dat schrijven haar grootste hobby is is iets waar wij niet aan kunnen twijfelen.
Ze schrijft op een manier waardoor wij het leuk vinden, wij het gaan lezen en even een berichtje achterlaten.
Het is altijd leuk om meer te weten tekomen van de blogger achter de blog!
Vandaar dat ook Luna zich opgegeven heeft voor een interview.
Lees gauw verder om Luna beter te leren kennen!

About Luna:
Wat verwacht je van dit interview?
Geen idee, ik zie wel wat voor vragen er komen!

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Ik ben Luna, ik ben 12 jaar oud.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik zit nog op de basisschool, in groep acht. Ik ga dus na de vakantie naar de middelbare school en daar heb ik heel erg zin in. Ik hoop daar vwo te gaan doen en iets met tweetalig.

Wie is jou voorbeeld?
Hmm, moeilijk, eigenlijk weet ik dat niet echt. Mijn ouders?

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister veel verschillende muziek, van rustig naar wild, top 40, country, enzovoort. De laatste tijd ben ik enorm fan van Birdy, ik luister er heel veel naar. Verder vind ik Maria Mena een erg goede zangeres. En ik luister graag muziek van Queen, Rihanna, en nog veel meer.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Oh, dan ben ik dus ongeveer 20… Ja, ik vind het een lastige vraag. Studeren?

Wat is jou levensmotto?
Een dag zonder vlaflip is een dag niet geleefd. Ik kan echt niet zonder dat toetje.


About Luna’s Lovely World:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Ik begon met de naam Stars, Music and more, eigenlijk vond ik het echt geen leuke naam, dus ik wilde een nieuwe. Het kwam gewoon in me op: Luna’s Lovely World. Gewoon, hij kwam in een flits!

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Over vanalles en nog wat. Ik vind het niet leuk om alleen over beauty te schrijven, of alleen over fashion. Ik varieer het, de ene keer beauty, de andere keer fashion en dan weer lifestyle. Ik vind dat zelf ook het leukst bij blogs, als het lekker varieert. 

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Ik kan er gewoon mijn creativiteit in kwijt. Ik hou heel erg van schrijven, en ik wilde mijn schrijfsels op internet zetten zodat anderen het kunnen lezen. Ik vind het ook heel leuk om bezig te zijn met de lay-out, dus ja, dat is ook één van de leuke dingen. Oh, en ik ben heel erg blij met mijn volgers en reacties die ik krijg, daardoor zet ik ook echt door met mijn blog. 

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Vooral van de site weheartit.com, daar staan duizenden plaatjes op en daar krijg ik echt inspiratie van. Verder krijg ik inspiratie door gewoon om me heen te kijken of op andere blogs te kijken. Niet dat ik na-aap, hoor!

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Ik probeer dat 7x per week te doen, elke dag dus, maar dat is wel moeilijk. 5 of 6 posts wil ik toch sowieso. En meestal lukt dat ook wel.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Dat weet ik echt niet, hoor! Ik heb wel een pagina, ‘about Luna’ en daar krijg ik hele lieve reacties bij. Meiden die schrijven dat ik al erg goed schrijf voor mijn leeftijd. Maar, alle reacties zijn stuk voor stuk lief, ik heb nog nooit een vervelende gehad (geloof ik).

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Niks moet, haha! Ik zou het wel heel erg leuk vinden als je dat zou doen, dat maakt me echt blij!

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
ik heb wel een twitter: Klik hier!

Wat is jou tip aan je volgers?
Blog waar jij over wil bloggen en wanneer je wil bloggen! Zorg voor een fijne, rustige lay-out zodat het fijn is om te lezen. Verder heb ik geen tips, iedereen mag bloggen op z’n eigen manier!

Wat is de link naar jou blog?

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Ik had er niet echt iets van verwacht, maar de vragen waren heel leuk. Geen tips en ideeën!

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?
Je hebt een leuke blog met een professionele lay-out. Dat is erg goed! Je blogt vaak genoeg. Het is soms jammer van die lange witte stukken, maar je gaf zelf al aan dat Blogger een beetje lastig doet. 

Ik wil Luna hartelijk bedanken voor het invullen van de het interview.
Hartstikke leuk geworden!
Ik volg jou blog al een tijdje en het verveeld nooit!
Vooral de posten van de afgelopen weken met de zelfgemaakte achtergronden zijn leuk! Ik wou dat ik dat kon joh!
Welk programma gebruik je daarvoor?
Iniedergeval Thankyou Girl!

Dit was het interview voor deze week!
Kende jullie Luna's blog al?
Wat vinden jullie van Luna's Lovely World?
Let me know!

- Ook opgeven voor een interview?
Dat kan; Klik hier!Love && Enjoy

4 opmerkingen

  1. erg leuk! ik ken haar blog al een tijdje, en volg die natuurlijk ook. echt super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken haar blog al een tijdje, ze schrijft echt heel leuk!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen