Tag: Nailpolish Addict

Het is weer eens tijd voor een TAG!
Vandaar dat toen ik deze TAG tegen kwam niet lang hoefde na te denken of ik hem zou gaan doen.
Weer een leuke TAG om mij beter te leren kennen!
Hee meiden!

Toen ik deze TAG zag wist ik het gelijk!
Gewoon doen!

Zoals jullie wel weten vind ik het leuk om met mijn nagels vanalles uit te proberen.
En aangezien er al heel lang geen TAG/testje is geweest kwam deze mooi op het juiste tijdstip!

Wat is je favoriete nagellak merk/bedrijf?
Catrice en NYC! Dit zijn geen dure merken maar toch goede kwaliteit!
O. P. I. en China Glaze vindt ik ook super merken maar helaas heb ik hier nog geen lakjes van in bezit en vandaar kan ik daar niet over oordelen.

Glitter of geen glitter?
Glitter! Alleen het jamere aan glitter is dat het er zo moeilijk af te halen is!
Maar over het algemeen vindt ik glitters altijd heel mooi op nagels. Er is ook altijd wel iets waarmee je het kan combineren.

O.P.I., China Glaze of Essie?
Ondanks dat ik alle drie de merken nog nooit heb gebruikt ( schaam, schaam (!!) ) ga ik toch voor O. P. I. Hier heb ik de meest positieve reacties over gehoord en krijg ik zelf ook meer kriebels van, helaas is dit merk zeker niet de goedkoopste..

Wanneer/hoevaak verander jij van nagellak?
Sinds ik werk is dit meestal 2 keer per week, voorheen ( lees: iets meer dan een jaar geleden ) had ik echt zowat iedere dag wel een andere kleur op. Maar aangezien ik nu veel minder tijd heb en ik op mijn werk geen nagellak op mag hebben lukt die helaas niet meer..

Wat is je favoriete kleur op je nagels?
Roze! Ik wordt zo vrolijk van die kleur! En er zijn ook zo veel verschillende soorte kleuren roze. Ik denk dat je ook als je mijn stash gaat tellen ( tegen de 115 aan op dit moment ) dat je zeker meer dan 20 roze lakjes zal tellen! 
Donkere of felle kleuren?
Dan liever lekkere felle kleuren! En dan nog het allerliefst die ene kleur die van 10 km afstand al kan zien.
Lekker opvallend wat niemand anders heeft.

Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?
Op dit moment draag ik nog steeds de water marble nails die ik afgelopen zondag heb gemaakt; Paars en wit dus!

Matte nagels, yes or no?
Jawour, met matte nagels is niks mee! Het is weer een keer iets anders, niet altijd maar de glimmende top coat maar gewoon eens de knop om en een matte top coat! Ik heb er overigens maar een van en eigenlijk vindt ik het wel wat leuks aparts hebben!

French manicure?
Jaaa zeker! Ik ben fan van een french manicure en kan dan ook nooit wachten als mijn nagels mooi op lengte zijn tot het zondag is. Helaas moet ik zaterdags werken en breken ze negen van de tien keer af..
Maar ik hou er van om een mooie french manicure te maken en dan te combineren met konad of allerlei leuke kleurtjes! Helemaal leuk!

Favoriete winterkleur?
Ik heb niet echt een favoriete winterkleur, dan wordt het namelijk al gauw weer een donkere kleur..
Vandaar dat ik afgelopen winter veel gewone kleuren met een crack laag erover heen heb gedragen, dit gaf toch een winters maar speels effect!
Dit was weer eens een leuke TAG!
Wat vinden jullie van de TAG?
Wat vinden jullie van de foto's?
En heb jij deze TAG al eens gedaan, zo nee ga je hem doen/ zo ja laat een linkje achter dan ga ik hem even lezen!
Leuk, ben erg benieuwd!

---------------------------------
--> Winactie! <--Maak jij al kans?

Love && Enjoy

2 opmerkingen