Column | Bijkletsen met Naomi

Hey allemaal! Daar ben ik weer! Vandaag heb ik een filmpje voor jullie! Namelijk hoe je je haar kan krullen met een stijltang! Met 
Benieuwd wat ik hierover te vertellen heb? 
Klik dan snel op lees verder!

Het warme weer op komst word het weer tijd voor krullen! Maar niet iedereen heeft een krultang, en als je die niet hebt kan je het toch doen met je stijltang! Veel meiden vinden dat heel erg moeilijk om te doen dus daarom heb ik hier 4 manieren zodat er waarschijnlijk wel een tussen zit die jij makkelijk vind. Vooraf wil ik echt even zeggen: Gebruik ALTIJD een heat protector. Het is heel mooi om krullen te hebben maar als je gefrituurt haar hebt is dat niet heel stylisch. 

4 Manieren om je haar te krullen met een stijltang


Blogger heeft zo'n slechte kwaliteit filmpjes he! Pff... voor een betere kwaliteit ga dan naar youtube: http://youtu.be/PCGskHNs1vg

Alle krullen komen er ongeveer hetzelfde uit behalve de laatste, dit doe ik soms als ik haast heb. Dan heb ik in 15 minuten mijn hele haar gedaan en toch zit het heel mooi en natuurlijk! Sorry trouwens voor mijn ontplofte haar hihi, bad hairday!

De stijltang die ik gebruik is de Babyliss Wet&Dry stijltang uit de Nano Technology collectie, volgends mij is deze stijltang niet meer te koop maar je zou kunnen kijken bij de Saturn. Hij was rond de 40 euro. Ik heb van nature slag tot krullend haar en bij mij werkt hij heel goed, maar als je afro amerikaans haar hebt denk ik dat je toch voor een CHI tang moet gaan! Die hebben net iets meer power!

Gebruiken jullie een krultang of een stijltang om krullen te creeeren?


Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!!!


Neem ook eens een kijkje op mijn eigen blog:
www.naomivalerie.blogspot.com3 opmerkingen

  1. ik gebruik wel eens een stijltang !
    ik wil ook nog graag een krultang hebben :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Lonneke: er zijn heel veel goedkope krultangen bij de saturn! Echt de moeite waard! Xx Naomi

    BeantwoordenVerwijderen