Interview | Maak kennis met Vera!

Het is weer zondag en dat betekend tijd voor een interview!
Vandaag laat ik jullie kennis maken met Vera van Treu Colours Of Beauty.
Wie zij is en waarover zij blogt dat gaat ze jullie allemaal vertellen door middel van het ingevulde interview.
Laten we maar gauw beginnen!


About Vera:
Wat verwacht je van dit interview?
Ik verwacht leuke, interessante vragen, waardoor je lezers mij en mijn blog wat beter leren kennen.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Ik ben Vera en ben 19 jaar oud (afgerond 20 ;))

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik studeer aan de pabo. Ik wil heel graag lerares worden op een basisschool en kan echt van kinderen genieten!

Wie is jouw voorbeeld?
Ik heb niet echt een groot voorbeeld ofzo, maar meer invloeden van veel verschillende mensen. Wel is mijn mentor nu op mijn stage een groot voorbeeld voor mij op het gebied van onderwijs, omdat ik vind dat zij erg goed les geeft en de kinderen op een hele goede manier behandelt. Als ik ooit net zo goed word als zij ben ik heel erg blij!

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister eigenlijk naar van alles. Van rock tot pop, van jazz tot R&B, ik luister naar veel verschillende stijlen. Als ik echt maar een paar favoriete artiesten moet noemen worden het toch wel Paolo Nutini, Panic At The Disco en Destine. Ik heb ze ook alle drie live gezien en vond ze heel erg tof!

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar hoop ik een eigen klasje te hebben met veel gezellige kinders. Ook hoop ik dat ik nog steeds bezig ben met schrijven en een nog mooiere stash heb opgebouwd natuurlijk ;) Het is een droom van mij om ooit een boek te schrijven en uitgeven, maar ik heb geen idee of deze droom in zo’n ‘korte’ tijd werkelijkheid gaat worden.

Wat is jouw levensmotto?
Think Positive & Keep Smiling!

About True Colours Of Beauty:
Hoe ben je op de naam van jouw blog gekomen?
De naam van mijn blog is True Colours Of Beauty. True staat voor waarheid/de ware, wat de betekenis is van mijn naam ‘Vera’. Colours, omdat ik hou van alle kleurtjes van de regenboog! En Beauty, natuurlijk omdat dit het hoofdonderwerp van mijn blog is.
Een leuk feitje: De header op mijn blog is met echte nagellak getekend!

Waar gaat jouw blog voornamelijk over?
Mijn blog gaat mostly over beauty. Ik ben vooral een nagellakaddict en ook verzorgingspulletjes kan ik niet genoeg hebben. Nieuwe dingen uitproberen vind ik super leuk! Nail art en swatches zul je regelmatig voorbij zien komen, maar ook reviews vind ik erg belangrijk.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Het leukste? Heel moeilijk. Ik vind alles aan het bloggen leuk! Het testen van producten, bedenken en schrijven van artikelen, foto’s maken, met nagellak prutsen, het lezen van de lieve comments en nog veel en veel meer! Het is voor mij echt de ultieme vorm van ontspanning.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Dat kan van alles zijn: foto’s, filmpjes, tijdschriften, boeken, tv programma’s en zelfs een printje van mijn nieuwe jurkje of een liedje dat ik hoor op de radio. Anything!

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Elke dag om 6:00 probeer ik een artikel online te hebben staan. Lukt dit niet dan zorg ik er wel voor dat er een andere dag twee artikelen worden gepubliceerd, dus heb dan even geduld!

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik vind alle reacties leuk. De leukste reacties zijn wel de reacties waarin meiden laten weten dat ze het artikel leuk vonden. Ook reacties waarin tips staan zijn van harte welkom. Ik lees ze allemaal en doe er ook echt iets mee!

Waarom moeten mensen jouw blog gaan volgen?
Ik houd niet van het woord ‘moeten’, maar als je zelf ook beauty- of nagellakverslaafd bent of je het gewoon erg leuk vindt om erover te lezen, kom even langs en neem een kijkje. Laat een comment achter om me te laten weten wat je ervan vindt!

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?

Wat is jouw tip aan je volgers?
Doe lekker wat je leuk vindt. Ga niks forceren, omdat je het idee hebt dat het moet. Geniet van de dingen die je doet!

Wat is de link naar jouw blog?

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Het waren zeker leuke vragen en ik vond het heel leuk om in te vullen. Ik hoop dat je lezers een beter beeld hebben gekregen van mij en mijn blog en wil jou bedanken voor dit interview!

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideeën of mis je nog iets?
Ik vind je blog erg leuk en heb niet echt tips ofzo. Ik vind het initiatief van dit interview ook heel erg leuk!

Graag wil ik Vera hartelijk bedanken voor het meedoen en het invullen van het interview.
Ik en de lezers van dit interview hebben je op deze manier iets beter leren kennen.
Waarschijnlijk zullen ze net zoals ik wel nieuwsgierig zijn geworden naar jou blog!
Ik zou zeggen neem een kijkje op haar blog en volg haar on twitter; zeker de moeite waard!

Wat vinden jullie van dit interview?
Kende je Vera's blog al?

----------------
Ook je blog promoten dmv een interview?
Klik hier en geef je op!

Love && Enjoy
2 opmerkingen