Column | Bijkletsen met Naomi

Hallo iedereen! 
Vorige week was er geen artikel van mij omdat ik een beetje last had van een writers block, mijn hele hoofd was gewoon leeg. Maar gelukkig heeft Fleur me op het idee gebracht een Outfit Of The Day te doen dus hier is hij dan! Wil jij weten wat voor outfit ik heb samengesteld? 
Lees dan verder!


Met het weer dat deze weken in de lucht hangt is het nog geen tijd voor korte broeken, of die tijd is zelfs misschien al over! Een gewone jeans, laarsjes, een blousje en een jasje zit je eigenlijk altijd wel goed! Als het nog iets warmer word zou je de spijkerbroek kunnen ruilen voor een legging met een rokje van de H&M of een korte hoge taille broek!

De broek die ik draag komt van de America Today. Ik weet niet hoeveel de broeken daar kosten en ze zijn eerlijk gezegd ook niet heel fijn. Alleen deze broek heeft wel een mooie print vind ik! Hij is niet te plat en is heel stevig! 

Daarboven draag ik een blouse van Amika (gekocht bij de Joossies in Zaandam) voor 10 euro! Hij was in de uitverkoop, normaal zijn dit soort blousjes rond de 50 euro. Daaronder draag ik gewoon een wit hempje van Sutherland van The Sting van 10 euro.
De schoenen die ik draag zijn van de PRIMARK! En ze waren maar 15 euro! Heel budget-proof dus! Ze zitten heel lekker en lopen ook heel makkelijk! Het zijn echt goede hakken voor als je begint met lopen op hakken.

Het jasje is een echt leren jasje van Softy. Softy is een heel herkenbaar merk, als je in Amsterdam op de markt loopt en je ziet soepele leren jasjes in allerlei kleuren met een mooie geprinte voering, dan is het softy! Dit jasje was maar 50 euro!

Ook heb ik nog een filmpje gemaakt waarin ik de outfit nog eens aan jullie laat zien, kijk mee:

Eigenlijk is dit best een budget-proof outfit! En je kunt alle kledingstukken apart combineren!

Wat is jouw favoriete "the weather sucks" outfit?
En wat vinden jullie van deze outfit?2 opmerkingen

  1. Wat een leuk filmpje. Dat gele jasje is super leuk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke outfit hihi! Mijn favoriete 'the weather sucks' outfit is een donker blauwe broek met een wit kanten shirtje! :) xx

    BeantwoordenVerwijderen