Interview | Meet Chocolate and Lipstick

Het is zondag en dat betekend tijd voor een nieuw interview!
Benieuwd van wie deze blog is en waarover geblogt word?
Klik dan gauw op het knopje lees verder.

Het is leuk om te zien dat steeds meer vriendinnen samen een blog beginnen.
Dit is nu als ik het goed zeg het tweede interview met een blog die door 2 meiden word onderhouden.
Ik vind het echt leuk om te zien dat dit dus steeds vaker gebeurt, het is namelijk weer eens wat anders en daardoor word er ook op 2 manieren geschreven.
Maargoed, daar laten we het voor nu even bij. 


Zoals hierboven uit blijkt word deze blog door 2 meiden onderhouden.
2 meiden met een passie voor beauty fashion en lifestyle.
Zelf vind ik het interview heel leuk geworden!
Laten we dus maar gauw beginnen!About the girls behind the blog:
Jelske 
Wat verwacht je van dit interview?
Dat we van alles over onszelf en onze blog gaan vertellen, zodat lezers ons beter leren kennen.
Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Wij zijn Jelske (18 jaar) en Sandra (20 jaar).
Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Jelske studeert Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening, deze hoopt ze dit jaar af te sluiten. Ze gaat dan Voeding en Diëtetiek in Groningen studeren. Sandra studeert Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, dit doet ze versneld in een volwassen klas.
Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Sandra
Sandra: Ik ben wat dat betreft gewoon lui, ik heb geen zin om allerlei artietsen op te zoeken en dan hun CD te downloaden. Ik zet gewoon Spotify of de radio aan en luister naar wat er dan op staat. Ik merk heus wel dat ik van de ene zanger(es) vrolijker wordt dan de ander, maar ik luister het allemaal ;)
Jelske: ik luister naar alles wat ik leuk vind. Vaak zijn dit nummers die in de top 40 staan. Ook Coldplay en Adèle vind ik erg mooi.
Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Sandra: Over tien jaar zie ik mijzelf samen met Thomas wonend in een schattig huisje dichtbij een leuk centrum. In het huisje heb ik mijn eigen nagel of schoonheids salon en een hugee inloop kast. Verder heb ik een leuke baan waar ik helemaal mijzelf kan zijn!
Jelske: Dit vind ik een moeilijke vraag. Ik heb genoeg dromen maar of ze allemaal uitkomen is natuurlijk de vraag. Over tien jaar hoop ik een leuke baan te hebben als diëtiste of iets in die richting. Samen te wonen met Mark in een leuk huis en het liefst met een mooie zelfverdiende BMW voor de deur :-). Ik ben een enorme BMW gek, hihi. Ik hoop dat ik tegen deze tijd nog steeds alle lieve en leuke mensen om mij heen heb die ik nu heb.
Wat is jou levensmotto?
Sandra: Jezelf zijn en blijven!
Jelske: pluk de dag voor je in een vaas eindigt

About Chocolate and Lipstick:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Dit is eigenlijk nog een behoorlijk gedoe geweest. We zaten al een tijdje dat we eigenlijk wel een blog wilde beginnen, aangezien we zoveel blog volgden. We hebben toen een dag uitgekozen dat we beiden vrij waren, we wilde op deze dag naam kiezen en de blog maken met al een eerste artikel. We zijn echter de hele dag bezig geweest met alleen al een naam kiezen. Alle namen die wij wilden waren al bezet, haha. We zijn uiteindelijk wel super trots op onze blog naam, hij past helemaal bij ons!
Waar gaat jou blog voornamelijk over?
We hebben het over Beauty, Fashion en Lifestyle. Al merken we wel dat onze voorkeur uit gaat naar nail arts.
Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Je mening kunnen geven over allerlei producten en deze meningen wisselen met anderen. Je stijl en nails delen met anderen. Dat is gewoon leuk!
Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Sandra: Ik krijg mijn inspiratie vaak als ik in bed lig. Ik heb dan ook standaard een notitieblok naast mijn bed, want dan kan ik nieuwe ideeën snel opschrijven. Ook van andere blogs en van veel winkelen halen wij onze inspiratie.
Jelske: ik haal mijn inspiratie van allerlei dingen vandaan. Vooral alles wat ik dagelijks mee maak en om me heen zie. Op andere blogs zie ik ook altijd leuke dingen waar ik mijn inspiratie vandaan haal en tijdschriften zijn ook geliefd :).
Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
We hebben eigenlijk elke dag wel een nieuwe artikel online!
Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Sandra: de reactie op mijn eerste filmpje, een shoplog. Ik kreeg van iemand daar zo positieve reacties op, diegene had het tig keer bekeken en kende het filmpje zowat uit zijn hoofd. Dit vond ik wel erg speciaal,  daar doe je het toch voor!
Jelske: In ons Photo Week Diary had ik afgelopen week een foto geplaatst van mijn blije hoofd omdat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik heb van twee volgers een reactie gekregen die mij hiermee feliciteerde. Dat vind ik erg leuk, dat ze ingaan op iets persoonlijks.
Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Omdat we een blog hebben met zoveel verscheidenheid! We hebben outfits, nails, tags, inspiratie artikelen en noem maar op. En het allerbelangrijkste, de hoogste prioriteit is toch wel eerlijkheid. Zowel in onze artikelen als de comments.
Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Wat is jou tip aan je volgers?
Laat je inspireren door het bloggerswereld, maar blijf bij jezelf.
Wat is de link naar jou blog?
Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Onze verwachtingen zijn uitgekomen. We hebben verder geen tips!
Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?
Je hebt een leuke blog, lekker je eigen stijl. Zo doorgaan willen we zeggen

Zoals ik hierboven al zei vind ik het resultaat van dit interview heel leuk geworden.
Voornamelijk omdat je kan zien dat jullie er met zijn tweeen echt voor zijn gaan zitten.
Top! Ik zou zeggen neem even een kijkje op deze blog en klik op het follow button om niets te missen!

Heb jij een blog of een webshop en zou jij ook graag mee willen werken aan een interview? Dat kan!Kende jullie deze blog al?
Wat vinden jullie van dit interview?


Love && Enjoy 


4 opmerkingen

  1. Ik kende ze al :) Leuke meiden met een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk geworden! :-) Wij hebben er een berichtje over geplaatst op onze blog! Liefs Sandra

    BeantwoordenVerwijderen