Webshop | Meiden Domein

Het is weer tijd voor een nieuw interview met een webshop.
Zoals je aan de titel kunt zien heb ik voor vandaag Meiden Domein mogen interviewen.
Benieuwd naar het eindresultaat?
Lees dan gauw verder!


Zelf ben ik fan van Meiden Domein, ze verkopen leuke producten voor weinig.
Precies wat wij nodig hebben!
Zelf ben ik heel tevreden over mijn bestelling bij deze webshop.
Zoals jullie in dit artikel hebben kunnen lezen heb ik een magnetic 3D lakje bij Meiden Domein besteld waar ik meer dan tevreden over was.
Vandaar dat ik het ook leuk was dat Anita zich opgaf voor een webshop interview.

The woman behind The webshop

Stel jezelf voor, wie ben je, hoe jong ben je?
Ik ben Anita, 34 jaar (bijna 35) Ik ben een moeder van 3 kids waarvan 2 meiden van 14 jaar en een zoon van 10 jaar. Mijn gezin bestaat uit 2 hondjes, 2 katten 3 kids, mijn man en ikzelf natuurlijk, wij wonen in Assen.

Waarom heb je je opgegeven voor dit interview en wat verwacht je ervan?
Het is leuk om eens te kunnen laten zien wie ik ben, zodat mensen ook weten wie de webshop runt, wat ik ervan verwacht? Tja, ik hoop natuurlijk dat er reacties op komen, en (laten we eerlijk zijn) misschien wat klanten voor mijn webshop.

Is je webshop je dagelijkse bezigheid of werk je daarnaast ook nog ergens anders? Zo ja wat doe je dan?
De webshop is onderdeel van het bedrijf dat ik pas heb opgericht. We staan bij de KVK ingeschreven als “handelsonderneming Anything” Ik doe hiernaast geen ander werk, maar besteed al mijn aandacht aan mijn gezin en mijn bedrijf.

Wie inspireert jou in wat je doet op welk gebied dan ook?
Inspiratie haal ik uit alle hoeken en gaten, maar de belangrijkste mensen voor inspiratie voor de webshop zijn mijn man en kinderen en de blogs die ik lees (dus ook Lifestyle and Art)

Hoe ben je op het idee gekomen om een eigen webshop te starten?
Door mijn dochters, mijn meiden zijn 14 jaar, hebben wekelijks zakgeld en zijn natuurlijk gek op make-up, sieraden en alles wat wij nu verkopen.
Ik wilde iets creëren waar jonge meiden terecht kunnen voor hippe items, zonder dat na 1 product al hun zakgeld al op is. Omdat ik lichtelijk internetverslaafd ben was het idee van een webshop het meest voor de hand liggend.


About The webshop

Wat is de naam van de webshop? Waarom heb je voor deze naam gekozen?
De webshop heet meidendomein.nl deze naam is gekozen omdat het meteen duidelijk maakt dat er items voor meiden te koop zijn, het woord domein, kwam erachter te staan omdat we op zoek waren naar een DOMEINnaam die niet bezet was.

Wat voor soort webshop is het? ( lifestyle, beauty ect)
In de shop verkopen we low-budget girls-stuff op dit moment hebben we make-up, sieraden en nagellakjes. Binnenkort komen er huidverzorgingartikelen bij en soms hebben we leuke accessoires.

Sinds hoelang bestaat de webshop?
Nog maar heel kort eigenlijk, we zijn online sinds 15-04-2012

Wat verkopen jullie zowel allemaal in de webshop?
Oei, dit had ik al beantwoord in een eerdere vraag, ik zal er iets meer over vertellen; wij verkopen make-up en nagellak van de merken Paris Memories, safari en lemax, Huidverzorging die over een paar weken te koop zal zijn is o.a. van yesto… carrots. Sieraden en accessoires zijn niet van een bepaald merk, we letten hierbij meer op de prijs.

Wat is jou favoriete product die in het assortiment te koop is en waarom?
Op dit moment is mijn eigen favoriet de 3D magnetic nagellak.
Ik vind het een heel mooi lakje en hij is fijn aan te brengen. De magneet werkt ook super goed.

Lopen er ook wel eens actie’s in de webshop? Zo ja wat voor acties zowel, zo nee waarom niet?
We hebben heel vaak acties en altijd aanbiedingen. Acties die we hebben kunnen winacties zijn via twitter of facebook, maar ook via de nieuwsbrief word er een actie of speciale aanbieding gegeven. We proberen altijd origineel te zijn met de actie die we doen.

Welk product is het populairste uit de shop en word het meeste verkocht?
Op dit moment is de magnetic nagellak heel populair en ook de fimo flower ringen worden veel besteld.

Werken jullie ook wel eens samen met bloggers? Zo ja wat zijn jullie eisen om in aanmerking te komen? Zo nee waarom niet of zijn jullie dit in de toekomst wel voorplan?
Ja, We hebben voor bloggers een heel leuk progamma opgezet, waarbij aangesloten blogs flinke korting krijgen en soms zelfs gratis producten. Iedere beautyblogger is welkom, maar bij teveel aanmeldingen gaan we een wachtlijst hanteren. Info vind je op onze site.

Wat hoop je over 10 jaar met de webshop bereikt te hebben?
Over 10 jaar? Poeh, das lang hoor! Ik hoop dat de webshop groeit en bekend word zodat we low-budget kunnen blijven. Natuurlijk hoop ik over een poos ook voldoende inkomsten te hebben uit de shop om van te leven.

Waarom zou je de meiden die dit lezen adviseren om eens een kijkje te nemen in jouw webshop?
Omdat we hartstikke low-budget zijn en leuke items hebben natuurlijk, maar ook omdat we altijd open staan voor vragen, ideeën en opmerkingen van iedereen.

Heb je ook een twitter/facebook/hyves/instagram ect waarop wij als eerste op de hoogte kunnen zijn over alles rondom de site?
Ja hoor, je kan alles volgen op twitter en facebook. De links staat op onze website.
Instagram heb ik geprobeerd maar dat vond ik niet echt handig voor de shop.

Wat is de link om een bezoekje te brengen in de webshop?

Zijn je verwachtingen uitgekomen van dit interview?
Ik vind het leuke vragen, en ben benieuwd hoe het online komt te staan.

Heb je nog ideeën/tips/suggesties voor het volgende interview?
Nee, hartstikke goed! Ik had zelf geen betere vragen kunnen verzinnen. 

Ik vind het interview hartstikke leuk geworden!
Ik zou zeggen neem gauw een kijke op Meiden Domein en leef je uit voor weinig!
Anita, hartstikke bedankt!

Wat vinden jullie van dit interview?
Wat vinden jullie Meiden Domein en kende jullie deze webshop al?

- Heb jij een webshop en kun je ook wel wat promotie gebruiken?
Geef je dan hier op voor een interview!


Love && Enjoy 
1 opmerking

  1. Wat een leuk interview, ik ga zeker eens een kijkje nemen! :) x

    BeantwoordenVerwijderen