#01; Maak een wishlist.

Vandaag is de dag dat ik starten mag!
Starten met de 30 days challenge!
Benieuwd waaruit mijn wishlist bestaat?
Lees gauw verder!
Oke daar gaat hij dan!
Vandaag begin ik met de eerste challenge van mijn 30 dagen challange.
De bedoeling is dat ik vandaag jullie mij wish list laat zien.
Dit is een lijst met dingen die ik graag nog zou willen hebben , doen of zou willen zien.
Omdat ik dit nog nooit heb gedaan vind ik het best spannend aangezien ik nog geen idee heb wat ik er van ga maken.
Laten we maar gauw beginnen!

Eigenlijk zijn het een heleboel kleine dingetjes die ik nog zou willen als ik er eens goed over na zou gaan denken.
En die kleine dingetjes hebben het meest te maken met mijn nagels.

1. Zo zou ik nog van een heleboel merken een lakje uit willen proberen.
Denk hierbij aan Essie, Opi, Gosh, Koh, konad ect.
Dit zijn echt de duren merken en waar ik nog nooit geld aan heb uitgegeven.
Zo wil ik ook weer een nieuw nagelwiel, stripers en nailart kwarstjes. En als laatste iets waar ik al heel lang naar op zoek ben is een grote konad image plate.

2. Ook zou ik heel graag nog een paar mooie sneakers willen. Zoals jullie mischien wel hebben meegekregen zijn mijn adidas sneakers in mei gestolen. En het jammere ervan is dat mijn schoenendief ze ook niet meer heeft terug gebracht. Nu heb ik ondertussen wel alweer nieuwe schoenen maar dit zijn zomerschoenen.
En aangezien ik normaal 90%  van de week op mijn sneakers liep mis ik dat wel. Hopelijk in het najaar dat er dan weer een paar nieuwe goeie mooie sneakers in de kast staan!

3. Het boek LA Candy van Lauren Conrad staat ook al een heel tijdje op mijn wishlist. Dit is een boek die ik graag zou willen lezen in ebook stijl. Nu heeft mijn vader hem wel al gedownload maar aangezien het een engelse versie is en mijn engels niet zo goed is dat ik dat verhaal daarmee ga snappen sschiet dit niet echt op.
Ja dat is een boek die ik nog graag zou willen.

4. Een statief voor mijn camera zou ook wel goed van pas komen. Zeker nu ik een nieuwe camera heb!
Ik heb nog geen filmpjes gemaakt, maybe deze vakantie.

5. Een leuke short voor op vakantie. Ik heb er wel een maar ik wil er gewoon nog geen!
Eentje met niet al te veel print maar ook niet te saai. Even goed rondkijken vrijdag in Hilversum!

6. Gel-acryl nagels. Dit is niet echt een must have maar ik denk er al een tijdje overna. Aan de ene kant vind ik het mooi en geeft het een bepaalde uitstraling. Maar aan de andere kant vernielt het je nagels en weet ik niet of ik ze dan zelf kan lakken en bekliederen met nailart.. Grote twijfels daarover dus nog!

7. Een nieuwe layout en mischien ook wel een HMTL site. Hier zit ik al een tijdje mee in mijn hoofd maar aangezien ik hier geen verstand van heb en ik mijn twijfels hierover heb of het goed zal uitpakken of dat het weggegooid geld zou zijn weet ik niet. Het is jammer dat ik het niet kan proberen en vervolgens weer kan terug draaien, dan was het namelijk allang gebeurt!


8. Mijn rijbewijs halen. In Augustus word ik achtien. Dit betekend dat ik een anderhalf jaar geleden al mocht beginnen met mijn rijbewijs. Dit heb ik niet gedaan en nu bijna 18 ben ik nog steeds niet begonnen. Dit heeft een reden, namelijk ik zie mijzelf niet achter het stuur zitten en aangezien ik al amper normaal zonder ongelukken te veroorzaken ( ik hou van overdrijven ) op een bepaalde bestemming kan komen weet ik niet hoe ik dit wel zou kunnen met een auto. Ik vind het eng en ben daar best wel bang voor. Veel vriendinnen om mij heen zijn wel al begonnen en hebben er hele verhalen over. Hierdoor word ik toch wel nieuwsgierig. Maybe binnenkort? Hij staat in iedergeval wel op mijn wishlist ondanks dat ik er niet zo van ondersteboven ben.

Dit zijn mijn wensen, of ze uit gaan komen of ik ze kan laten uit komen dat zal de tijd mij leren.
Volgens mij zijn het over het algemeen wel haalbare wensen die who knows!

Wat vinden jullie van de eerst challenge opdracht?
Wat staat bij jou boven aan je wishlist?


Bekijk hier de 30 days challenge!

Love && Enjoy 
3 opmerkingen

 1. Zo een hele lijst!
  heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leeukk

  xx wij volgen je! zou je misschien terug willen volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goed gevulde lijst haha! Leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen