#02; My favorite place

Toch nog even de plannen gechanched.
Benieuwd naar de 2de challange?
Lees snel verder!
Ik had hem eigenlijk al verplaatst naar zaterdag, challange 2 van de 30 days challange.
Toen ik vanmorgen door kreeg dat het picture of my life artikel iets wat te vroeg online was gegaan en dus niet had geluisterd naar mijn planning heb ik de plannen weer terug gedraaid en heb ik toch nog de 2de challange voor jullie kunnen maken.

Voor de challange van vandaag staat er op de planning dat ik jullie mijn favoriete plek laat zien.
Aangezien ik jullie nog nooit iets van mijn kamer heb laten zien is deze challange daar wel leuk voor.
Ik heb namelijk niet 1 plek waar ik graag zit.
Ik breng door de weeks als het geen mooi weer is veel tijd door op mijn kamer met mijn laptop. 
Als het wel mooi weer is ben ik meestal in de tuin of in het gras of in het lounge set te vinden. Van deze laatste 2 heb ik geen foto's gemaakt aangezien vandaag het weer niet mee zit. Maybe nog een andere keer!

Mijn kamer is echt mijn kamer, alleen ik weet waar alles ligt en weet waar alles moet.
Een van mijn hobby's is uitslapen, dit zal niet alleen mijn hobby zijn aangezien slapen gewoon heerlijk is.
Een van mijn favoriete plekken is dan ook mijn bed.
Aan de eene kant zou ik wel een 2-persoons of een twijfelaartje willen hebben maar het neemt zo veel ruimte in en aangezien ik het nog niet nodig heb red ik het hier tot nu toe nog makkelijk mee.
Heerlijk vanuit bed tv kijken, een tijdschrift doorbladeren, muziek luisteren of laptoppen. Ja ik doe dat ook op mijn bed.

Omdat ik een gehandicapte laptop heb die niet zonder dat draadje die hem stroom brengt kan zit ik vooral het grootste gedeelte van de week aan mijn bureautje als ik achter mijn laptop zit.
Het is namelijk een heel gedoe om lekker te zitten met een laptop die altijd maar verbonden moet zijn aan zijn draadje. Sinds wij 4 of ondertussen mischien alweer 5 jaar geleden verhuist zijn heb ik een kamer die uitkijkt op de straat. Dit was voorheen niet zo en toen keek ik uit op de achtertuin waar voor de rest niet heel veel boeiends te zien was. In dit huis kijk ik dus uit op de straat en zie ik iedereen die weg gaat en thuiskomt. Ik kan mij ook hier de heledag vermaken met alleen al naar buiten kijken. Heerlijk hoe mijn buurjongetjes en meisjes buiten spelen, de kat achter een vogel aanrent of een overbuurman de auto na 10 keer proberen nog niet recht heeft kunnen inpakeren. Geniaal. Ik vermaak mij wel. Vandaar dat ook deze plek zeker tot mijn favoriete plekken behoord.

Dit was de 2de challange van de 30 days challange.
Ik heb jullie door middel van deze challange een klein kijkje in mijn kamer kunnen geven, hopelijk vonden jullie dit leuk!
Ik zit trouwens ook te denken om eens een roomtour te maken, zouden jullie dit willen en zo ja in een filmpje of met foto's?

Wat is jou favoriete plek?
Waar blog jij het liefst?

Oproepje: 
Naomi en ik gaan binnenkort een filmpjes maken voor de Column van de aankomende weken.
Onder andere willen wij een Q&A fimpje maken.
Dus heb jij een vraagje aan Naomi of mij over beauty, lifestyle, fashion of over wat dan ook?
Je mag het zo bond maken als je zelf maar wilt!
Laat je vraag in een comment achter en wij zullen hem beantwoorden in het filmpje.

Love && Enojoy


2 opmerkingen

  1. Leuk artikel!
    mijn favoriete plaats om te bloggen is in de huiskamer! - zodat ik geen enkel gesprek mis hehe

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je kamer te zien!
    Mijn favoriete plek is er, jawel, eentje in Schotland, maar helaas ben je daar niet zo 1,2,3. Ik blog altijd op mijn eigen kamer, daar word ik niet gestoord en dat vind ik fijn.

    BeantwoordenVerwijderen