05; Tien feitjes

Vandaag is het tijd voor challenge 5.
Dit betekend dat ik vandaag 10 feitjes over mijzelf met jullie ga delen.
Dat komt goed uit want ik hou van feiten!
Benieuwd?
Tien interesante feiten over mijzelf.
Is even kijken waar zal ik beginnen, want zo interesant ben ik niet.
Maar aangezien ik de laatste tijd veel over feiten schrijf is het mischien wel leuk.
Een feit is dat deze challenge een hele opgaven voor mij is aangezien ik hierbij even goed moet gaan graven.
Hopelijk word het wat!

Feitje numero one: 
Jullie weten nog niet zo heel veel over mij, teminste ik ben daar niet zo open is. Dat is een feit. Dit is niet het feit dat wat ik bij numero one wil gaan vertellen. Ik wil namelijk een feit wat echt een feit is vertellen.
Het is namelijk een feit dat ik bij mijn geboorten maar 635 gram en 29 cm lang.
Dit betekend dat ik net 1pond woog en een centimeter kleiner was dan een gewoon A4tje.
Klein he? En dat is een feit!

Feitje numero two:
Feitje 2 is dat ik gek ben op nagellak, nagellak en nog eens nagellak. Zoals jullie in challenge 4 hebben kunnen zien heb ik ook heel wat lakjes.

Feitje numero three: 
Zoal jullie weten ben ik gek op muziek luisteren. Het liefst doe ik dit de heledag. Het is dan ook een feit dat ik een week zonder muziek niet zou overleven. Al is het maar 1 liedje, ik heb gewoon iedere dag muziek nodig. Een van de eerste dingen die ik doe nadat mijn laptop is opgestart is het opstarten van itunes om de muziek te starten. Het is een feit dat muziek een deel van mijn dag inneemt en ik er echt geen zonder kan bedenken. 

Feitje numero four:
Een feit is dat ik een heleboel liefde heb voor mijn konijn(en). Jullie weten dat Bo een kleine anderhalve week helaas is overleden. Dit doet nog steeds pijn. Mijn konijnen betekenen echt een heleboel voor mij. Het liefst zit knufel ik ze de heledag. 

Feitje numero five: 
Ook een feit is dat ik ontzettend veel van Itiliaans eten houd.
Of het nou macroni, een pizza of een lekker lasagna is dat maakt niet uit. Je kan mij neerzetten in een itiliaans restaurant en ik vermaak me wel. 

Feitje numero six: 
Een feit is dat ik bijna al mijn hele leven lang met de caravan op vakantie ga. Ik kan mij niet meer herinneren hoe het is zonder carvan op (zomer) vakantie te gaan. Ik vind de sfeer op de camping ook altijd zo fijn. Allemaal hutjemutje op elkaar, tentjes die 10 van de negen keren onderlopen als het 1 keer regen. De regen spetters op je tent of caravan horen. Raar idee om niet met de caravan op vakantie te gaan!

Feitje numero seven: 
Ook een feit is dat ik na 1092367x proberen nog steeds geen mooie eyeliner kan aanbrengen. Ik vind dit altijd heel mooi bij andere en vooral knap dat ze dat zo mooi recht kunnen aanbrengen.Ik probeer het nu steeds vaker, ondanks dat ik er nog lang geen ster in ben moet ik wel zeggen dat ik 'vooruit' gang zie! Wie weet dat het dus ooit nog goed komt!


Feitje numero eight:
Ik het heerlijk vind om lekker buiten te gaan zitten met een goed tijdschrift een muziekje op en een zonnetje erbij. Ik kan genieten van de mooie foto rapotage's in tijdschriften. En dat terwijl ik helemaal niet zo'n fashion liefhebber ben en naar mijn mening weinig verstand heb van kleding. 
Toch ondanks dat kan ik mij heerlijk vermaken met een tijdschrift vol mooie foto's.
Dat vind ik dan toch wel weer een feitje waard.

Feitje numeroo nine: 
Een feit is dat ik ik het leuk vind om verhalen te schrijven. Ik heb vroeger heel wat schriftjes aan verhalen verslonde. Als ik soms een verhaal terug lees wil ik weten hoe het af loopt maar dan is er geen einde of er is wel een einde maar dan stopt het gewoon midden in het verhaal. Zo jammer dat ik daar dan niet mee ben door gegaan. Want het schrijven van verhalen vond ik altijd leuk om te doen. Nu is dat denk ik ingenomen door het schrijven van artikelen.
Wie weet ooit.. haha. 

Feitje numero ten:
Mijn familie met op de voorgrond mijn ouders en broertje betekenen echt een heleboel voor mij. Ik laat het mischien niet altijd merken maar zij zijn echt alles voor mij.
Ik zou geen leven zonder kunnen bedenken!

Dit waren 10 feitjes over mij.
Ik denk dat jullie meer dan de helft al wisten, toch zijn het feitjes en aangezien ik van feiten hou zet ik ze er toch lekker bij!
Vooral het 1ste feitje is erg persoonlijk en dit vertel ik haast nooit. Niet omdat ik het moeilijk vind of iets maar gewoon omdat het meestal niet tot spraken komt. Toch is het een feit wat bij mij hoort en wat zo is. 
Als jullie over een feitje meer zouden willen weten zou ik dit  graag willen horen, laat dit dan even in een reactie achter. 
Dan kan ik er mischien wel een keertje een artikeltje over maken. 

Wat vind je van deze challange?
En wat vind je van mijn feitjes?
Vertel, wat is een interesant feitje over jou?


Love && Enjoy 4 opmerkingen