#07; Geef 3 complimentjes!

Challange 07, ja daar is het vandaag tijd voor!
Benieuwd wie ik vandaag een complimentje ga geven?
Ja vandaag is het de beurt dat ik 3 complimentjes mag gaan uitdelen.
Ik moet hier wel bij bekennen dat ik hier helemaal niet zo goed in ben.
Een compliment geven is niet iets wat ik nou dagelijks doe. 
Mischien dat ik het wel doe, maar dan is het niet bewust.
En als je dan een compliment zoals nu bewust moet gaan geven vind ik het toch altijd wel weer wat moeilijker.
Tuurlijk is het niet moeilijk om te zeggen dat je een mooi jurkje aan hebt, dat je een mooi handschriftt hebt of dat je prachtig kan zingen.
Maar toch het bedenken van een goed uniek compliment dat brengt mijn hersens aan het brainstormen.
Ik ga vandaag namelijk 3 bloggers een compliment geven, 3 bloggers die naar mijn mening een compliment verdienen, dit zijn 3 bloggers waarvan ik vind dat zij echt uniek zijn en die een compliment meer dan gewoon verdienen.

Een van die blogs is de blog van Lisanne.
Lisanne haar blog volg ik al een tijdje en is een van de blogs waar ik iedere dag even een bezoekje aan breng.
Lisanne is een meisje met fibromyalgie. Een ziekte waarmee je moet leren leven. En dat leren leven daarmee kan best moeilijk zijn. Voor ons buitenstaanders is dit waarschijnlijk een beetje moeilijk te begrijpen.
Lisanne is blij als ze op haar gewone fiets naar haar werk kan, zij is blij wanneer ze de dag zonder ( lees: weinig ) pijn is doorgekomen. Lisanne leeft met de dag. Dit vind ik ook zo mooi aan haar blog.
Zij brengt zoveel positiviteit naar boven in haar artikelen. Zij kan precies vertellen wat ze bedoelt voelt of hoe ze over dingen denkt. Dit vind ik zo mooi aan haar blog. De manier waarop ze dit dan weer neer zet, alsof er helemaal niets aan de hand is. Ondertussen leert ze haar lezers ook nog eens beter kennis maken met fibromyalgie en dat vind ik mooi want zo zien wij ook eens een andere kant. Om de reden dat zij doorzet, doorgaat en er niet bij neer gaat zitten, dat Lisanne zich inzet voor haar ziekte, de bekendheid en alles wat daarbij komt kijken, vind ik dat zij een heel groot compliment verdient. Zij verdient dit compliment vanwegen haar doorzettingsvermogen en de positiviteit die zij daar bij uitstraalt. 
Benieuwd naar Lisanne haar blog? Kik hier.


De volgende blogger die naar mijn mening ook een mooi compliment en een steuntje in haar rug verdient is Teske. Teske kennen jullie vast wel. 
Ook Teske haar blog bezoek ik iedere dag. Vooral de Life in picutes en de columns die zij schrijft vind ik echt helemaal geweldig. Ik ga helemaal mee in haar schrijfstijl en laat me letterlijk meeslepen.
Ze had zich er helemaal op verheugt, Een jaartje lekker bloggen en andere dingen doen dan naar school gaan. Ze had het al in een aantal artikelen erover gehad haar toekomstige plannen voor aankomend jaar. Toen de bom insloeg en ze had gehoord dat ze niet geslaagd was zakte haar wereld even helemaal in elkaar. Dat was goed te lezen in haar berichtje op haar blog. Ik vind dat zij om die reden een compliment verdient.
Juist omdat ze doorgaat ondanks dat de plannen anders lopen dan ze waren gepland. De artikelen blijven geweldig en dat ondanks dat haar even niet mee zit/zat. Teske, jij verdient ook een groot compliment. Je komt er wel en daar geloof ik en ik denk al jou lezers zeker wel in!
Benieuwd naar de blog van Teske? Klik hier. 

De laatste blogger aan wie ik mijn laatste compliment wil geven is aan Darcy.
De blog van Darcy en Darcy zelf ken ik nog niet zo heel lang.
Maar sinds ik hem ken ben ik wel onder de indruk.
Hoe lekker luchtig ze schrijft, de leuke columns van Thomas. Ja ik vind dat zij ook een complimentje verdient.
Darcy blogt vooral over beauty, fashion en haar persoonlijk leven. Echt een heerlijke blog om lekker bij ondergezakt te gaan zitten en even heerlijk rond te snuffelen.
Darcy verdient een compliment omdat zij op een leuke manier haar artikelen en filmpjes eigen maakt en ze daarbij meestal ook nog heel erg handig zijn!
Benieuwd naar de blog van Darcy? Klik hier. 


Dit waren de bloggers waarvan ik vond dat zij een compliment verdienen. Ik heb de challenge bij deze er voor vandaag weer op zitten.


Wat was het laatste compliment dat jij gegeven hebt?


Love && Enjoy 
2 opmerkingen

  1. Wat lief dat je deze bloggers eens in het zonnetje zet en ze een lief complimentje geeft! Ik hou van complimentjes uitdelen. Variërend van een 'wat zie jij er mooi uit vandaag' tot 'ik hou van jou'. :) Complimentjes uitdelen vind ik heerlijk. Ze ontvangen daarentegen vind ik ietsje lastiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu een complimentje voor jou! Wat een geweldig artikel! xx

    BeantwoordenVerwijderen