#08; Jouw Hobby

Hobby's hebben we allemaal wel!
Vandaag staat challenge 8 op de planning en dat betekend dat ik jullie over mijn hobby ga vertellen!
Benieuwd naar wat mijn hobby's zijn?
Lees dan gauw verder!

Eigenlijk vind ik dit best wel lastig, want wat kun je echt tot je hobby benoemen?
Is een hobby dat geen wat je het liefst de heledag doet en je echt mega leuk vind?
Is een hobby iets wat je leuk vind?
Als je mij zou vragen leg eens uit was een hobby is dan zou ik zeggen dat een hobby is dat geen wat je graag doet en dus leuk vind.
Volgens mij heb ik het er trouwens al vaker over gehad maar in dit aritkel ga ik het toch gewoon weer over mijn oh zo geweldige hobby's hebben.
' Fleur, vertel is. Wat is jou hobby?'

Voordat ik begin met het vertellen wat mijn hobby zowel is eerst even een klein tussendoortje.
Toen ik namelijk daarnet op google intypte 'wat is jouw hobby' kreeg ik heel wat site's tevoorschijn.
Onder andere ook een site waarin je kon testen wat jou hobby is.
Omdat ik blond ben en dat soort dingetjes eigenlijk  onzin vind heb ik op het knopje test gedrukt.
Even kijken wat die geweldige site er van vind..
Hier mijn geweldige resultaat;
Je bent vooral een mensgericht persoon. Je vindt het leuk om onder de mensen te zijn. Gezelligheid is een belangrijk aspect. Je geniet van activiteiten als er andere mensen zijn, of als je mensen kan helpen.
Kernwoorden: gezelligheid, samen.
Prototype hobby: gezelschapsspellen.
Daarnaast ben je een ondernemend type. Je bent iemand die makkelijk de zaken mobiliseert en dingen organiseert. Je hebt dan ook, vaak letterlijk, het roer in handen. Je ziet vaak veel kansen en mogelijkheden.
Kernwoorden: ondernemen, voor elkaar krijgen.
Prototype hobby: voorzitter
Ik moet wel zeggen dat het eerste gedeelte klopt tot dat hij zegt dat mijn protoype hobby voorzitter is. Daar klopt geen hout van. En trouwens in dingen organiseren ben ik ook geen held..
Voor de grap ook deze test eens doen en zien wat hij over jou te vertellen heeft? Klik hier.

Oke dat laten we even voor wat het is.
Mijn hobby's.
Omdat ik vind dat een hobby een hobby is als je het leuk vind om te doen komt het er op neer dat ik dit al vaker met jullie gedeeld heb.

Zoals jullie wel weten en waarschijnlijk ook wel zullen raden is op dit moment een van mijn grootste hobby's het schrijven op mijn blog. Jullie vermaken met artikelen over wat dan ook. Hierbij hoort ook het lezen van andere blogs en het onderhouden van mijn blog.
Ja dat is op dit moment mijn grootste hobby. Heel logisch uiteraard.

Als ik niet achter mijn laptopje te vinden ben, ben ik meestal wel te vinden met mijn mobiel of ipod. Met mijn ipod oortjes in. Heerlijk luisterend naar een goed muziekje. Of het nou van Adele, Beyonce, Nino, John Mayer of Drake is dat maakt niet uit. Muziek behoord ook zeker tot mijn hobby's!

Verder als ik kijk naar dat geen dat ik leuk vind om te doen moet ik ook zeggen dat ik het leuk vind om met mijn konijntje te knuffelen. Mijn eerste en laatst overgebleven konijntje Stampie.
Ik kan er niks aan doen maar moet iedere dag toch even met haar knuffelen, of het nou een minuut of een uur lang is, of het nou koud of warm is dat maakt niet uit. Ik moet sowieso iedere dag even een aai over haar bolletje geven. Want oh dan gaan die oogjes toch glimmen. En van die glimmende oogjes word ik blij, krijg ik een warm gevoel een gevoel dat meerdere van jullie als we het over liefde voor dieren hebben wel zullen herkennen. 
Ja Stamp knuffelen behoord ook in dit opzicht tot mijn hobby's al is het niet een echte hobby.

Ik vind het overigens ook heeeeeeeel leuk om met mijn nagels bezig te zijn zoals jullie weten. 
Daarom kan het nagels llakken en nailarts maken zeker niet onderbreken aan mijn geweldige lijstje met hobby's.

Ik kan zo nog wel even door gaan maar dan word het wel weer een heel lang verhaal en ik denk niet dat jullie daar op zitten te wachten. De volgende dingen die ik tot mijn hobby's benoem zijn namelijk lekker van zelf sprekend en niet moeilijk dus.
Ik vind het ook leuk om mensen te bekijken, filmpjes op youtube te bekijken, in het zonnetje bruinbakken, een goed boek lezen, een tijdschrift lezen, choreo's bekijken, op we heart it prachtige plaatjes bekijken, met vriendinnen leuken dingen doen en zeker niet te vergeten slapen!

Nu is het jullie beurt!
Wat zijn jouw hobby's?
En wat is de uitslag van die geweldige test als je hem hebt gedaan?


Love && Enjoy 2 opmerkingen

  1. Leuk artikel! Ik heb heeeel veel hobby's haha. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!
    Mijn hobby's zijn oa: bloggen, mode ontwerpen, naaien, shoppen, gezellige dingen doen met vriendinnen, lekkere dingen bakken etc...

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen