30 Days Challange

Het is een grote zoek tocht geweest.
Daarbij kwam dat ik het al een heel tijdje wilde maar dat er zoveel keus is en dat het daarom niet gemakkelijk was een leuke eruit te plukken.
Vanaf vandaag start ik met de 30 days challenge!

Ik had het er al een paar keer over gehad op twitter.
Want ik wilde namelijk een uitdaging aan gaan.
Een uitdaging waar een opdracht doen leuk is, ik er plezier in kan hebben en andere er weer lees plezier aan over houden.
Ik wilde niet een gewone uitdaging aan gaan die saai is of iedere dag weer op het zelfde neerkomt.
Vandaar dat ik afgelopen zondag een heel internet heb afgezocht naar die ultime 30 Days Challenge.
Uiteindelijk kwam ik op de blog waarmee ik ook de zoektocht begonnen was uit, de blog van Luna.
Luna is ook met deze challenge begonnen en eigenlijk vond ik hem al een tijdje leuk.
Uiteindelijk ben ik weer bij het begin terug gekomen en heb ik toch besloten dezelfde 30 Days Challenge te doen. Gewoon omdat er uitdaging in zit, de opdrachten niet hetzelfde zijn en ik een keertje iets nieuws uit wil proberen.

Omdat dit een 30 Days challenge is betekend dit dat ik 30  dagen ( een maand uiteraard ) de opdrachten moet gaan doen.
Maar omdat ik de picture of my life, de columns van Naomi de muziek top 5's en de interviews niet wil overslaan of uistellen zal deze 30 Days Challenge niet lopen zoals hij moet en waarvoor hij gemaakt is.
Ik ga de opdrachten doen op de dagen dat ik geen artikelen heb gepland. 
Dit zijn de op de maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag.
Het kan zijn dat er nog iets tussendoor komt maar dit is waar ik mij voor nu op ga focussen.

Daarbij komt trouwens ook dat ik in de zomervakantie die voor mij donderdag om 12 uur begint voor de deur staat. Dit heeft een voordeel en een nadeel. Voordeel: ik kan meer tijd besteden aan mijn blog en mischien ook wel 2 artikelen op een dag online gooien. Maar het nadeel daar in tegen voor jullie is dat ik ook op vakantie ga. Ik hoop dat ik die weken dat ik er niet ben vooruit kan schrijven. Of dit gaat lukken weet ik niet. Ik hoop dat ik wel dan de artikelen goed op kan vullen met deze challange aangezien er dan al beslist is waarover ik ga schrijven.
Maargoed, dat zie ik dan wel weer en dat merken jullie gauw genoeg denk ik!

Ik ben benieuwd wat deze 30 dagen mij gaan brengen, ik ga de uitdaging aan en zie wel waar ik uit kom.
Ik ben er klaar voor!
Morgen is de eerste Challange day!Wat vinden jullie van deze 30 Days Challenge?
Wat verwachten jullie van deze 30 dagen?
En heb jij ook al eens een challenge gedaan, wat vond je ervan?

Love && Enjoy 

7 opmerkingen

 1. Leuk! Ik ben benieuwd! :)
  Mijn nail art staat online, hahah!

  Liefs, leila in wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk dat je 'm hebt overgenomen! Veel plezier met de challenge, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh superleuk! Succes :) Heb je nog tips om mijn blog te verbeteren? :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ga denk ik ook een keer een 30 days challenge doen!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen