Column | Bijkletsen met Naomi

Worden jullie soms ook helemaal doodgegooid met testers? Van bijvoorbeeld de nieuwe BB-creams of van scrubs of shampoo's in hotels.. Soms worden ze zelfs opgestuurd naar je huis! Net als de eyepads die ik een tijdje geleden in de brievenbus gegooid kreeg. Ik heb vannacht niet veel geslapen en ik had echt wallen van hier tot tokio! Ik besloot dus om ze uit te proberen! Het waren eyepads van pearle, ik heb geen idee of je die daar nog kan kopen maar alle budget eyepads zijn ongeveer hetzelfde, lees verder om mijn mening over de pads te horen.
Als eerst vind ik de verpakking wel schattig, het is een leuke reclame van pearle, niet dat ik hierdoor gelijk naar de winkel zou rennen om een bril te halen, maar toch! Als je het zakje openmaakt komt er veel vloeistof uit, dat vond ik zelf heel vervelend want mijn hele wasbak zat onder. Er zaten 2 eye pads in, voor ieder oog 1. Ik haalde de pads van elkaar af en ze waren best wel groot. Er staat op dat je ze op je dichte ogen moet doen en dan 15 minuten moet laten zitten, dat heb ik geprobeerd.

Toen ik de eerste opdeed lukte dat aardig, de pads voelen lekker fris aan en zijn lekker zacht. De tweede opdoen was heel moeilijk! Omdat je al 1 oog dicht hebt en de andere moet je dan ook bedekken met een pad maar je ziet niet wat je doet. Ik heb dat zo lang mogelijk laten zitten maar het begon me zo te irriteren dat ik ze beide heb dubbelgevouwen en gewoon onder mijn ogen heb laten zitten voor de rest van de tijd.

Na een kwartier voelden mijn ogen heel strak, de huid onder mijn ogen dan. Mijn wallen waren minder dik en minder donker. Het heeft dus wel geholpen! Een oogmasker is niet iets wat ik zelf zou kopen maar nu ik dit een keer heb geprobeerd ga ik misschien het nog eens doen! 


Gebruiken jullie wel eens een oogmasker of iets tegen wallen?

Mijn twitter: @NaomiSimia

Love && Enjoy 


4 opmerkingen

 1. Die heb ik ook gekregen voor mijn verjaardag haha! Was een 'cadeau' van Pearle, het zat in een verjaardagskaart van ze. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd maar misschien ga ik het nu wel doen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh die wil ik hebben! :O <3 xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn link is veranderd! ;) http://www.naomiHNO.blogspot.com

  ~ Naomi

  BeantwoordenVerwijderen