Interview | Meet Nura

Wauw!
Alweer het 46ste interview!
Dat betekend dat we alweer 46 weken verder zijn nadat het eerste interview online is gekomen.
Echt ongelofelijk snel gaat dat zeg!
Vandaag heb ik daarom ook weer een leuk interview voor jullie klaar staan.
Benieuwd wie Nura is?
Oproep: 
Het feit dat dit alweer het 46ste interview is en dit deel van mijn blog dus zeker wel succesvol is uitgepakt maakt er niet op uit dat dit voor nu helaas alweer het laatste interview is die op de planning stond.
De laatste tijd zijn de aanmeldingen niet meer zo hard komen binnen stromen als voorheen.
Omdat dit de laatste is op mijn lijstje betekend dit niet dat ik met de interviews stop.
Graag zie ik nieuwe aanmeldingen van enthousiaste bloggers die hun blog of meiden die graag hun webshop willen promoten. Geef je op zou ik zeggen!
------------------------------------------------------

Dat was even dat.
Vandaag is het dus de beurt aan Nura.
Enjoy this interview!

About Nura:
Wat verwacht je van dit interview? Ik heb eigenlijk geen verwachtingen, verbaas me maar! ;)

Hoe heet je , en hoe oud ben je? Ik heet Nura en ik ben 18 jaartjes jong.

Wat voor school/opleiding/werk doe je? Ik ben net klaar met tweetalig vwo en ik ga na de zomer in Den Haag International Studies studeren.

Wie is jou voorbeeld? Mijn blogvoorbeeld is Sabrina van Afterdrk, ze heeft een eigen stijl en draagt prachtige stuks. Elke keer neem ik me voor om iets meer luxere basic stuks te kopen, het komt er alleen nooit van.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag? Ligt eraan in welke mood ik ben. Op dit moment staat Florence and The Machine op repeat, daar kon ik namelijk heel goed mee mijn examens oefenen. Verder wisseld het heel erg, een beetje alternatieve muziek vind ik hebben maar sentimentele nummers doen het soms ook erg goed.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen? Over 10 jaar hoop ik een goed lopende blog te hebben, een blog waar ik dan nog steeds al mijn enthousiasme in kwijt ben. Daarnaast wil ik afgestudeerd zijn en bij een belangrijke Internationale Organisatie werken. Op dit moment moet ik nog niet denken aan kinderen, maar ik denk dat ik daar over 10 jaar wel anders over denk. Wie weet wel met mijn huidige vriend in een gezellig huisje.

Wat is jou levensmotto? You got to keep smiling, through the thunder and lightning, things might get much worse! (Scouting for girls)

About Fashion Tea time:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen? Het zijn mijn twee favoriete dingen gecombineerd. Ik ben verslaafd aan thee (om precies te zijn Forest Fruit van Lipton) en aan mode. Deze naam bekt lekker en zoals mijn slogan; Tea Time, the perfect time to talk about fashion.

Waar gaat jou blog voornamelijk over? Mijn blog gaat voornamelijk over alle dingen die mij bezighouden, een aangezien dat een groot deel van de tijd mode is verschijnt dat vaak op mijn blog. Van beauty heb ik bijvoorbeeld niet/nauwelijks verstand dus dat zul je niet zo snel tegen komen, nagels en nagellak wel weer haha.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen? Het leukste van bloggen vind ik dat ik mijn ei kwijt kan, klinkt heel cliché maar zo werkt het bij mij wel. Daarnaast weet ik door bloggen veel meer wat ik wil. Als ik bijvoorbeeld op zoek ben naar een parka jas, ga ik eerst allerlei webshops af om zo parka’s te zoeken, ik zet ze bij elkaar in de posts en zo kan ik zien welke ik het mooiste vind haha.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Vooral uit andere blogs. Daarnaast door zelf regelmatig te winkelen, voor de spiegel allerlei materialen stoffen en soorten kleding combineren en door  magazines zoals de Glamour en de Elle te lezen.

Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen? Elke dag, dat is sowieso mijn doel. De afgelopen maand is dat niet gelukt door de drukte van mijn examens, maar een doel is het sowieso! Ik volg zelf elke dag bepaalde blogs omdat ze juist elke dag iets er op zetten.

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie? De leukste reactie die ik ooit heb gehad is van een meisje, Eline. Zij vertelde dat ik een van de eerste blogs was die ze volgde en dat ze eigenlijk daardoor zelf is begonnen met bloggen, ze volgt me nog steeds. En dat is uiteindelijk wat ik wil bereiken, dat ik andere kan inspireren net als blogs mij kunnen inspireren.

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen? Moeten is natuurlijk een groot woord, maar ik denk dat ik mensen met mijn blog kan inspireren. Het zijn afwisselende posts met voornamelijk eigen foto’s. Dingen die ik zelf nu koop, kledingstukken die helemaal in zijn van verschillende sites, collages noem maar op. Als je dat leuk vind, dan zeg ik; kom een kijkje nemen!

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken? Jazeker, https://www.facebook.com/FashionTeaTime. Hierop worden alle nieuwe posts geplaatst, leuke snapshots en het doel is om hier af en toe prachtige stukken kleding/schoenen te verkopen.

Wat is jou tip aan je volgers? Probeer zelf te doen wat je bij andere blogs leuk vind. Bedenk wat jouw favoriete blogs zijn en waarom en probeer dat om te zetten naar je eigen concept!

Wat is de link naar jou blog? Fashionteatime.wordpress.com is mijn huidige blog. Ik had een succesvolle blog worldoffashioninspiration.blogspot.com maar ik wilde eigenlijk wat professioneler gaan werken daarom ben ik sinds 2 dagen overgestapt. Helaas verlies ik hier mee mijn ‘sponsors’ zoals webshops en al mijn volgers.

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips? Aangezien ik geen verwachtingen had, zijn ze alleen maar uitgekomen. Hartstikke leuk idee en leuke vragen. Misschien nog een idee om bijvoorbeeld te vragen wat iemands top 5 aan blogs is. En misschien kun je vragen stellen over iemand stijl, kleding, aanwinsten, shopplaatsen etc. Maar dat is alleen extra.

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets? Je blog is overzichtelijk en duidelijk,  je foto’s zou je groter kunnen doen. Dat is immers waar iedereen door getrokken wordt. Ga vooral zo door, het is leuk!


Ik wil Nura bedanken voor het meewerken aan dit interview.
Ik vind jou kledingstijl echt heel leuk en je presenteert dat op een leuke manier.
Ga zo door zou ik zeggen!

Wat vinden jullie van dit interview?
Kende jullie de blog van Nura al?

Volg jij Lifestyle and Art al via Bloglovin?

Love && Enjoy 

4 opmerkingen

  1. wat leuk! ik ga een kijkje nemen! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had volgens mij ook nog een interview opgestuurd, of heb je die niet aangekregen?
    Nouja, geeft niet, haha!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen