Interview | Meet Yolande!

Ik kondigede vorige week aan dat er geen ingeplande interviews meer stonden te wachten.
Dit hield in dat ik voor deze week geen interview zou hebben.
Gelukkig zijn er nog genoeg bloggers die wat nieuwe bezoekers kunnen gebruiken en op mijn tweet hebben gereageerd. Ook via de andere interviews kan je je opgeven.
Yolande is daar er eentje van!
Benieuwd wie zij is, wat zij doet en waarover zij blogt?
Lees dan gauw verder!Het 47ste interview mag deze tellen!
Zoals ik al vaker heb gezegt had ik nooit kunnen bedenken dat dit zo'n groot succes op mijn blog zou gaan worden. Het leuke is de positieve reacties er op ge te lezen, de reacties van de geinterviewde erop te krijgen. Dit maakt het allemaal zo leuk! Echt mega top!

Deze week is het de beurt aan Yolande.
Yolande heeft een blog met een eigen stijl.
Iedere blogger heeft een eigen stijl en dat vind ik belangerijk. 
Yolande schrijft over van alles en nog wat ik vind haar blog er heel leuk uit zien en de manier waarop ze haar artikelen schrijft lees lekker.
Ook Yolanda had de oproep voor bloggers gezien en heeft bij deze meegewerkt aan een interview.
Vandaag neemt Yolande het woord van mij over!

About Yolande:
Wat verwacht je van dit interview?
Een luchtig interview over mijn blog met interessant vragen. Voor de rest heb ik geen verwachtingen en laat ik me graag verassen.  

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Mijn naam is Yolande en ik ben sinds juni 19 jaar oud.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Na de zomer ga ik beginnen aan mijn derde jaar Journalistiek in Utrecht. Daar ga ik nog meer leren over het schrijfvak, dus ik heb eerlijk gezegd best veel zin om weer te gaan beginnen.  

Wie is jou voorbeeld?
De blog van Annemerel bekijk ik altijd met veel plezier en aan haar blog neem ik ook wel een voorbeeld. Ik vind haar schrijfstijl erg fijn en ze maakt veel gebruik van zelfgemaakte foto’s. Dat probeer ik ook zo veel mogelijk te doen in mijn eigen blog.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister graag naar verschillende soorten muziek. Adele is eigenlijk altijd wel een favoriet van mij. Op dit moment staat John Mayer ook vaak op repeat. Maar voor de rest heb ik een uiteenlopende muziekstijl. Soms luister ik naar muziek uit de tijd van The Beatles, maar ook soms naar hele foute popnummers. Ik kan eigenlijk van een heleboel muziek genieten.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar zie ik mezelf nog steeds bloggen. Hopelijk ben ik dan naast het bloggen ook actief aan het schrijven. In het ideale geval heb ik dan mijn opleiding afgerond en heb ik een leuke baan bij een tijdschrift als redacteur.

Wat is jou levensmotto?
Mijn levensmotto is ‘Droom’. Kort maar krachtig. Ik vind namelijk dat je altijd moet blijven dromen en moet proberen die dromen te laten uitkomen. Wie weet waar het je nog brengt. 

About blog Yolande:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Ik heb voor school een keer een blog moeten bijhouden. Toen viel me op dat veel mensen uit mijn klas hun eigen naam gebruikten bij hun blog. Toen ik mijn eigen blog buiten school wilde starten heb ik een voorbeeld aan ze genomen en heb dat ook gedaan.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Mijn blog gaat voornamelijk over Lifestyle. Ik ben een groot fan van films dus ik blog veel over oude en nieuwe films die ik heb gezien. Ook schrijf ik over een project waar ik mee bezig ben: het Day Zero project. Dat is een project waarbij je 101 doelen in 1001 dagen moet halen. Ik ben er druk mee bezig en houd iedereen op de hoogte via mijn blog. Daarnaast gaat mijn blog vooral over dingen die ik meemaak en doe.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Het leukste aan bloggen vind ik het schrijven en het zelf bedenken van posts. Ik houd van creatief bezig zijn en schrijven over dingen die ik leuk vind. Mijn blog is mijn creatieve uitlaatklep en sinds kort een hele grote hobby van me geworden.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik haal veel inspiratie uit andere blogs. Als ik zie waar zij mee bezig zijn, raak ik zelf ook geïnspireerd en kom ik op nieuwe ideeën. Ook haal ik mijn inspiratie juist uit de saaie momenten op een dag. Op dat soort momenten ben ik juist het meest creatief en kom ik op allerlei ideeën die ik normaal nooit heb. Dan kan ik altijd niet wachten om naar huis te gaan en mijn ideeën uit te werken in een blogpost.  


Hoevaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Ik probeer elke dag een post te plaatsen. Dat is me tot nu toe ook gelukt, zelfs met een hele drukke periode. Dus ik probeer hier mee door te gaan en elke dag te bloggen zodat mijn volgers ook elke dag iets nieuws kunnen lezen. Dat vind ik zelf ook het prettigst als ik andere blogs volg: als ze regelmatig iets posten. 

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Eigenlijk vind ik elke reactie die ik krijg leuk. Maar de leukste die ik tot nu toe heb gehad is van een meisje Sophie. Ze schreef dat ze vond dat ik leuk schreef. Het was eigenlijk een hele simpele reactie maar omdat ik op dat moment op mijn school op elke spelfout, fout woord of niet kloppende zin werd aangekeken, was het een welkom compliment.

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Mensen moeten mijn blog gaan volgen als ze veel van films, boeken en lezen houden. Daar blog ik namelijk veel over. Ik probeer ook heel vrolijk te zijn zodat lezers met een goed gevoel mijn blog lezen. Dus als ze daar naar zoeken in een blog zouden ze zeker een kijkje bij mij kunnen nemen of me zelfs volgen.   

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Ik ben te volgen op Bloglovin op Yolandetump. Op mijn blog staat ook de link naar Bloglovin en een knopje ‘follow’. Als je hierop klikt kun je mij ook volgen via je blog of e-mail.

Wat is jou tip aan je volgers?
Durf te dromen en doe altijd wat je leuk vind. Dan ben je het gelukkigst.

Wat is de link naar jou blog?
De link naar mijn blog is yolandetump.wordpress.com

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Mijn verwachtingen zijn wel uitgekomen. Ik vond het een leuk interview en ook een leuk idee om bloggers te gaan interviewen. Misschien zou het ook leuk zijn om mensen te vragen waarom ze zijn begonnen met bloggen. Dat levert denk ik ook wel leuke antwoorden op.

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideeën of mis je nog iets?
Ik vind dat je een heel leuk blog hebt. Je schrijft boeiend en vlot. Daardoor is je blog ook prettig leesbaar. Een tip zou zijn om iets grotere foto’s te gebruiken op je startpagina. Dat nodigt mensen uit om verder te gaan lezen. Voor de rest heb ik geen tips voor je omdat je het heel goed doet. 

Ik wil Yolande hartelijk bedanken voor het invullen van dit interview.
Ik kende jou blog nog niet dus zo heb ook ik weer een nieuwe blog leren kennen, een blog die ik de komende tijd zeker ga volgen!
Ook wil ik je bedanken voor je tip en je compliment!

Ben jij een blogger en kun je wel wat nieuwe bezoekers gebruiken?

Heb jij een webshop en kun je wel wat nieuwe bezoekers gebruiken?


Wat vinden jullie van dit interview?
Kende jullie de blog van Yolande al?

Love && Enjoy 1 opmerking

  1. Zou je ook een keer zo iets bij mij willen doen? :)
    Liefs.
    www.sadafke.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen