Mini shoplog; Kruitvat & Douglas

Vandaag heb ik een kleine shoplog voor jullie.
Vorige week ben ik even de stad ingeweest.
Vandaag show ik jullie mijn aankoopjes!
Benieuwd?

Toen ik vorige week even de stad in was geweest kwam ik met toch iets wat leuke kleine dingetjes terug.
Dit heb ik niet in 1 keer gekocht maar over 2 dagen verspreid.
De eerste dag ( geen idee welke dag dit was ) ging ik even met mijn moeder mee boodschappen doen, ook gingen we naar de kruitvat. En als ik naar de kruitvat ga moet ik altijd even kijken bij de schappen van Essence en Catrice. Dit zijn twee make up merken die lekker in het budget liggen. Helaas is bij mij meestal het geval dat het halve tot 3 kwart van het schap leeg is.
En dan bedoel ik hiermee meestal het nagellak gebeuren.

Deze keer was ik eigenlijk opzoek naar een nieuw oogpotlood omdat hij ineens spoorloos was. Dus ik ging de kruitvat in. Ik vond een goed oogpotlood, voor de eerste keer dat hij de heledag door blijft zitten en dat van Essence. Voor de rest was ik een paar dagen daarvoor ook nog aan het knoeien met eyeliner en aangezien ik dit steeds leuker begin te vinden heb ik er nog maar even een ander kleurtje bij gekocht. 
Ik ben nu een paar dagen verder en heb ze allebij al redelijk vaak gedragen. 
Ik ben er blij mee!
Als ik het goed zeg zijn deze 1,29 per stuk.

Het volgende wat ik een dag later kocht was eigenlijk omdat ik opzoek was naar een french manicure, mischien dat je dat wel voorbij hebt zien komen op twitter.
Ik was opzoek naar een french manicure die goed zou blijven zitten en er ook mooi uitzag. Nu had ik in de kruitvat gekeken maar daar vond ik niet echt iets. En aangezien ik met mijn broertje was kon ik daar niet te lang staan treuzelen. Maar ik moest wat kopen. Toen mijn oog op de nieuwe nagellak collectie van Gosh viel kon ik het niet laten om 2 lakjes mee te nemen. 
Aangezien ze ook maar 3,99 per stuk waren kon ik ze niet laten staan. 
Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd dus als jullie willen kan ik er nog swatches van maken.
OH MY GOSH!

Vervolgens viel mijn oog op het schap van Maybellline. Mijn moeder het er toevallig over gehad dat ze twee lakjes van Maybelline voor 8 had gekocht. Ook dit kon ik niet laten en zocht ik 2 kleurtjes. Aangezien ik toen nog steeds geen goede french manicure had gevonden en toch geen mooie wit meer had voor een eventuele zelf samengestelde french manicure nam ik een witte mee en de roze spreek volgens mij voor zich, haha.
Ook deze 2 mooie lakjes heb ik nog niet uitgeprobeerd. Omdat ik zelf nog niet bekend ben en dit mijn eerste 2 lakjes van dit merk zijn ga ik deze ook nog wel swatchen. Een review is dus wel te verwachten, wanneer dat weet ik alleen nog niet maar jullie houden hem wel tegoed!Toen ik klaar was bij de kruitvat en we langs de Douglas liepen ben ik toch eventjes naar binnen gegaan en mijn broertje die 'vrouwen' winkel binnen gesleept. Daar had ik eigenlijk geen zin om te kijken omdat daar zoveel moois stond dus ben ik het gelijk gaan vragen. Ik was namelijk nog steeds opzoek naar een goede french manicure die een aantal dagen goed zou blijven zitten.
Toen heel toevallig liet ze mij het pakketje van de Herome french manicure zien. Ik had hem de vorige dag al bij de kruitvat in mijn handen gehad maar anagezien ik er geen 20 euro aan wilde uitgeven had ik hem toch weer terug gelegd ookal was ik meer dan tevreden over het proefsetje wat ik ooit eens van de Herome french manicure had gekocht. Maar deze heel toevallig was hij niet 20 maar was hij bij de Douglas afgerpijsd naar 20 euro! Had ik even een mazzeltje! Lang hoefde ik er dan ook niet over na te denken en ik had hem meegenomen. Deze heb ik gelijk diezelfde avond nog uitgeporbeerd. hier komt volgende week woensdag een review en tutorial over online, stay tuned! 
Dit waren mijn aankoopjes!
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?
Heb jij wel eens een lakje van Herome, Gosh of maybelline gekocht?

Ps; Doen jullie al mee aan de winactie die ik samen met Mycoco georganiseerd heb?


Love && Enjoy 4 opmerkingen

  1. Leuke spulletjes heb je gekocht bij Douglas en KruiDvat! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke spulletjes allemaal zeg !
    ik hou van maybelline ! <3
    x

    BeantwoordenVerwijderen