Personal | Pictures of my life

Het is weer tijd voor een picutes of my life artikel!
Ik heb de afgelopen weken weer aardig wat foto's gemaakt die ik in dit artikel met jullie zal gaan delen.
Een uniek kijkje in mijn leven dus!
Benieuwd?


Net zoals in de afgelopen pictures of my life artikelen geef ik jullie in dit artikel een kijkje in mijn leven.
Ik heb deze foto's ook weer met mijn mobiel gemaakt dus het is niet het beste kwalititeit. Wel het beste kwaliteit voor een kijkje in mijn leven.
En zoals altijd is mijn mooie geweldige beste vriend de HTC er weer op z'n best in om alle foto's door elkaar te gooien, vandaar dat de volgorde totaal niet klopt.

 Mijn laatste schooldag hadden we natuur educatie op het rooster staan. Iedere keer weer wat anders.
Deze keer moesten we bij de Heemtuin in Zaandam kinderen begeleiden en kikkersvouwen. Alles was nat want het had die dag niet leuk hard geregend. Ondanks de kou, nattigheid en alle vieze beestjes waren mijn geweldige kikkers toch nog een foto waard!

Diezelfde dag dat wij naar de Heemtuin moesten had ik mijn haar los, maar omdat het zo geregend had en mijn haar zo nat was dat het leek alsof ik net onder de douche vandaan kwam had ik het die ochtend toen ik daar aankwam maar even in een knot gedaan. Een paar uur later haalde ik mijn haar uit de knot en was dit het resultaat. Very pretty!

Wij hadden van vrienden een halve watermeloen gekregen, heerlijk! 
Omdat mijn ouders bij de Dong Energy Solar Challange in Friesland gingen kijken omdat mijn neef daar een mee deed ( hij werd eerste in de B groep ) en zij dat weekend niet thuis waren mocht ik die hele bak in mijn eentje op eten, daar zeg ik geen nee tegen!

Ik ging een dagje shoppen in Hilversum! 
Dit was mijn outfit van die dag.

Onderweg hadden we helaas en regen en file.
Beter kan niet toch?

Het valt me op dat altijd als ik moet fietsen bijvoorbeeld naar mijn werk op de zaterdag om half 7 's ochtends dat het regent. Ook deze keer was het weer raak. Aangezien mijn ouders in Friesland zaten en ik voor de rest niemand had die mij even een slinger kon geven moest ik hier ook dus weer doorheen. Resultaat was dat ik drijfnat bij de Hema aankwam en de rest van de dag met zijknatten schoenen heb gelopen. Op dit soort momenten haat ik Nederland echt!

DOUWE EGBERTS, I love it!

Ik had weer een nieuw lakje! 
Voor volgende week heb ik een artikel over deze magische en mooie lakjes ingepland! 
Stay Tuned!

Ik had een dagje met Naomi afgesproken. 
Omdat ik vind dat ze haar columns echt heel leuk doet kon ik het niet laten om haar een ''klein'' cadeautje ( lees Esseie nailpolish, tijdschriftje Glamour, Maskertje )  te geven. 

 Het lakje dat Naomi van mij gekregen had wilde ze gelijk op. Dus dan ben ik zo lief om die bij haar op te lakken en te versieren met een mooie konad stempel!
Het resultaat!

Omdat we zo in de weer waren met haren ( zie dit artikel ) had  Naomi de vlecht die in dat artikel te zien is bij mij gemaakt en had ik Naomi haar haren gekruld, het resultaat is echt om jaloers op te worden!

Hoi Hallo!
Naast mijn lenzen draag ik dus ook een bril. 

Op de fiets met mijn fiets ipod en Drake door de speakers gaat het fietsen toch echt bijna helemaal vanzelf!

Als het bij vakantie is krijg ik altijd zin om boeken te gaan lezen. 
Dit jaar ben ik helemaal over op mijn ebooks op de ipod. 
Mijn bibliotheek staat dan ook goed gevuld.
Met onder andere dit boek waar ik nu in aan het lezen ben.

Van mijn vader kreeg ik een Bruna bon omdat hij er niks mee deed.
Ik was al een lange tijd om dit boek te kopen.
Dit boek Kanjerguusje is geschreven door Lowie van Gorp, die een blog bij hield tijdens de strijd tegen de ziekte van zijn dochter. Ik volgde zijn Blog al een lange tijd.
Ondanks dat ik al weet hoe het afloopt kon ik het niet laten en heb ik hem toch gekocht.
Ik mag pas beginnen als ik op vakantie ben, een review/recensie kunnen jullie zeker verwachten.

Pancakes! I love it!
En vooral met basterdsuiker.

Om my way to work.

Mijn mini shoplog.
Ben er nog steeds helemaal happy mee!

Mijn moeder had deze in de schuur gezet, niet veilig want ik was wel nieuwsgierig.
Deze smaak had ik nog niet geprobeerd.
Ik vond deze eigenlijk helemaal niet zo lekker, iets wat te zoet.
Wat is jou favoriete smaak?

French manicure!
Ohyeaah nog steeds helemaal in love met mijn Herome rench manicure!
Volgende week de review & Tutorial!

De lakjes van mijn inimini shoplog op een rijtje.
Zouden jullie hier nog swatches van willen zien?

Dit waren mijn afgelopen paar dagen/weken in foto's.
Wat vinden jullie van deze foto's?
En hoe was jullie week, nog wat leuks gedaan?

ps; Doen jullie al mee aan de winactie? ( Zie sidebar! )

Love && Enjoy

5 opmerkingen

 1. leuke foto's allemaal zeg !
  oeh die haren van naomi, prachtig !
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Watermeloen, zooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En die french manicure is mooi gelukt, wauuw.

  BeantwoordenVerwijderen