Column | Braided Nail-Art by Naomi

Deze keer een Nail-Art! Nail-Art word een beetje vergeten "now-a-days" terwijl het nog steeds heel leuk kan zijn! Ik was geïnspireerd door een filmpje op youtube van CutePolish en besloot dit te proberen!
Benieuwd?

De meeste nail-arts zijn moeilijk maar deze is opzich best makkelijk! Je hebt alleen 3 goede dekkende nagelakken nodig!

 Let's begin:

De eerste stap is om je nagels 1 kleur te lakken, en zorg ervoor dat deze goed dekt. Dan neem je nog 2 nagellakjes die met zijn drieën er mooi uit zien, ja je hebt er 3 nodig of meer. Met 2 gaat het niet lukken. :)

Dan zet je met de 2e nagellak een diagonale lijn, hij hoeft niet helemaal door te lopen als het begin maar goed dekkend is.

Daarna maak je de 3e lijn met de 3e nagellak maar zorg er wel voor dat je basislakje nog te zien is.

Nu neem je de 1e lak weer en zet je een diagonale lijn net onder de 1e lijn. Zo ga je verder:
 


En dan ben je klaar! :D Het lijkt alsof het heel lang duurt maar dat valt wel mee. Het handigst is als je goede sneldrogende lakjes gebruikt die niet te dik zijn en wel goed dekken. Anders worden het heel veel dikke lagen nagellak op je nagels en dat ziet er niet mooi uit.

Zouden jullie deze nail-art uitproberen??

Instagram: NaomiValerie
Twitter: @_Naoomm


Je kan trouwens nog steeds mee doen met de winactie, doe jij al mee?
Klik hier en doe mee!

Love && Enjoy 

2 opmerkingen

  1. Mooi gedaan! Ik heb er zelf niet de juiste nagels voor, anders had ik hem zeker geprobeerd. Goed uitgelegd! Lijkt het je leuk om elkaar te volgen op Bloglovin? Ik volg je al op twitter!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen