Interview | Kennen jullie Sophie al?

Vandaag is het weer tijd voor een interview.
Een 2de interview met de vernieuwde en aangepaste vragen.
Benieuwd wie Sophie is en waar ze over blogt?
Lees dan gauw verder!

Het 2de interview met de vernieuwde vragen staat voor vandaag ingepland.
Vandaag is het namelijk de beurt aan Sophie.
Sophie heeft een blog die ik nog niet eerder had gezien, maar waar ik wel nieuwsgierig naar ben.
Vooral omdat het een nailart blog is.

Dit maakt het nog leuker dat ze zich heeft opgegeven voor een interview, want wie is Sophie?
En hoe is het allemaal begonnen?
Laten we de antwoorden er snel bij toveren, enjoy!


About the girl behind:
Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Mijn naam is Sophie Walther en ik ben 18 jaar oud. Op 26 Oktober wordt ik 19.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Vorig schooljaar heb ik mijn diploma voor de opleiding Schoonheidsspecialiste behaald op niveau 3. Moment studeer ik voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 en hierna wil ik door naar het HBO voor de opleiding Huidtherapie.

Wie is jou voorbeeld?
Eerlijk gezegd heb ik niet echt een voorbeeld. Ik wordt wel altijd heel erg geïnspireerd door zelfstandige vrouwen die het op hun eigen houtje ver hebben geschopt.

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Mijn muzieksmaak is echt heel erg verschillend. Ik heb ook bijna 1000 liedjes op mijn I-Pod staan. Mijn favoriete liedjes zijn dus ook allemaal heel verschillend ik heb niet echt 1 soort muziek wat ik het meeste luister. Maar bijvoorbeeld opera of metal muziek is voor mij niet weggelegd!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Had ik maar vrije tijd. Ik ben na school en stage thuis ook heel veel bezig met mijn huiswerk. Verder besteed ik veel tijd aan mijn blog en ben ik bezig met mijn rijbewijs. Ook heb ik een puppy die nog erg veel aandacht nodig heeft. Ik heb dus niet echt veel vrije tijd maar als ik dan een keer een gaatje heb vind ik het fijn om met mijn familie te zijn.

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Over 10 jaar zie ik mijzelf als Huidtherapeut in een ziekenhuis werken. En als ik dat niet doorzet heb ik mijn eigen salon. Ik hoop tegen die tijd ook al een kindje te hebben en klaar te zijn met mijn huisje.

Wat is jou levensmotto?
What doesnt kill you makes you stronger! Ik heb veel dingen meegemaakt waar ik achteraf dankbaar voor ben omdat dat mij tot de sterke meid heeft gemaakt die ik vandaag ben.

About the blog:
Waarom ben jij een blog gestart?
Ik las eigenlijk altijd heel veel blogs en vond het altijd leuk om artikeltjes te lezen en dergelijke. Ik besefte me alleen nooit dat je zelf ook zoiets kon beginnen totdat ik een beetje zat rond te surfen op het internet en bij blogger terecht kwam. Toen heb ik besloten om mijn eigen blog te beginnen.

Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Omdat mijn blog over nagels, nagellak en nail art gaat wou ik dat wel in de naam verwerkt hebben. Ik zat eerst te denken aan nagelsenzo maar die bleek al bezet te zijn. Daarna probeerde ik de Engelse versie maar die was ook al bezet, dus besloot ik om er een combinatie van te maken vandaar de naam: Nails Enzo.

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Zoals ik net al zei gaat mijn blog over nagels, nagellak en nail art. Ik probeer zo vaak mogelijk een nieuwe nail art te plaatsen en hou ook elke maand een wedstrijd tegen een andere blogger. Ik probeer ook aan verschillende challenges mee te doen en jullie up to date te houden over nieuwe nagellak collecties.

Hoelang ben jij al aan het bloggen geslagen?
Ik ben op 2 Augustus 2012 begonnen met bloggen, dat is dus nu ongeveer anderhalve maand.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Het leukste aan bloggen vind ik dat je je passie kan delen met mensen vanuit de hele wereld die dezelfde passie delen. Ik vind het ook altijd geweldig om nieuwe reacties te lezen en te zien dat ik er weer een nieuwe volger bij heb.

Wat voor posten vind jij zelf het leukste om te schrijven en waarom?
Ik vind zelf de challenge posts het leukst omdat dat altijd uitdagingen zijn. Ik kan nooit wachten om mijn nieuwe design te delen met mijn lezers.

Hoeveel uurtjes besteed jij wekelijks aan je blog?
Dat zou ik eigenlijk niet weten. Op een vrije dag ben ik er eigenlijk onbewust de hele dag mee bezig. Als ik niks voor me blog aan het schrijven ben dan probeer ik mijn blog wel te promoten maar als het doordeweeks is en ik het druk heb met school en stage denk ik dat het zon 2 a 3 uurtjes is.

Op welke post je ben je zelf heel trots?
Er is niet een bepaalde post waar ik trots op ben. Ja misschien toch wel.. Ik heb tot nu toe 1 nail art battle gehouden en ik was de winnaar. De post waarin ik dat vermeldde kan ik misschien wel trots op zijn, niet omdat het zon leuke post was maar wel omdat ik de winnaar was hihi.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Soms als ik een nieuwe challenge begin weet ik totaal niet wat ik ga doen. Totdat ik mijn lakjes erbij pak dan gaat het altijd gewoon vanzelf! Misschien is dat omdat ik nog pas begonnen ben dat ik nog veel inspiratie heb, ik ben benieuwd hoe dat over een paar maanden gaat!

Hoeveel keer per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Ik probeer elke dag minimaal 1 post online te zetten.

Wat is een hoogtepunt in jouw blog carrière en wil je die met ons delen?
Eigenlijk heb ik mijn hoogtepunt nog niet bereikt. Mijn hoogtepunt is nog 4 volgers van mij vandaan, dan heb ik namelijk  100 volgers bereikt en dat had ik in het begin echt niet verwacht!

Wat is een site/blog waar jij erg tegen op kijkt en waar je dus grote fan van bent? En waarom?
Ik ben een groot fan van www.ByBeautyBloggers.nl Dat is geen blog maar dat is een forum speciaal voor meiden met een beautyblog! Superleuk dus!

Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Ik heb laatst een mailtje gekregen dat mijn blog er zo mooi en professioneel uitzag en of ik voor haar een referentie wou schrijven. That made my heart skip a beat! Van dat soort reacties wordt ik altijd heel erg blij!

Wat hoop jij over een aantal jaar te hebben bereikt met je blog? Bijv: Wil je misschien ooit nog is die ene acteur interviewen, of een webshop openen en of zo veel volgers te hebben etc.
Ik hoop dat ik uiteindelijk een blog ben die zelf door bedrijven benaderd wordt, en dat mensen interessen hebben in mijn blog. Als ik dat niet bereik is dat natuurlijk ook geen probleem want ik vind het onwijs leuk om te doen. Maar als ik dan iets zou willen bereiken met mijn blog is dat het denk ik.

Ben je te volgen op social media?
Ik ben helaas niet te volgen op Social Media. Wel kun je mij volgen via Bloglovin en GFC!

Wat is jou tip aan je volgers?
Blijf vooral jezelf, laat je niet ontmoedigen door andere mensen als jij iets leuk vind om te doen.

Wat is de link naar jou blog?
http://nailsenzo.blogspot.nl

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideeën voor het volgende interview of heb je nog tips?
Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen en ik heb geen tips, ik vond het een prima interview!

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips/ideeën voor artikelen?
Ik vind je blog heel mooi alleen het lijkt een beetje of je header wazig is! Misschien dat je het plaatje hebt opgeslagen als bmp in plaats van jpg?

Ik Wil Sophie bedanken voor het invullen van het interview.
En ik las dat je dit jaar Augustus bent begonnen, Als je dan nu al zo veel volgers hebt dan doe je echt iets heel goed!
Wauw en je hebt echt al heel wat mooie nailarts online gezet hoor, jeetje!
En wat je reactie over mijn header betreft, ik heb geen idee bij mij is hij namelijk gewoon goed!
In iedergeval bedankt voor de opmerking, ik ga er op letten!

Wat vinden jullie van dit interview?
Kende jij de blog van Sophie al?

- Ook opgeven voor het vernieuwde interview?
Dat kan!

- Pak je kans, over 2 dagen stopt de winactie!

Love && Enjoy 


1 opmerking

  1. Wat leuk dat het intervieuw al online staat!
    Dankjewel voor deze kans

    liefs Sophie

    BeantwoordenVerwijderen