Interview | Meet Maaike

Het is zondag.
Dat betekend dat het weer tijd is voor een nieuw interview!
Vandaag laat ik jullie kennis maken met Maaike.
Benieuwd wie Maaike is en waar zij graag over blogt?
Lees dan gauw verder!

Het feit dat de aanmeldingen voor een interview toch iedere week nog een voor 1 binnen druppelen, betekend ( naar mijn mening )  toch zeker wel dat jullie het leuk vinden.
Uiteraard is het natuurlijk leuk om op een gratis en leuke manier je blog te promoten.
Maar niet alleen voor de geinterviewde is het leuk maar ik denk ook wel voor de lezers, want zij leren weer een blogster en haar blog beter kennen. 
En daarbij komt ook nog dat ik zelf het ook leuk vind om contact te hebben met de bloggers die zich opgeven, als eerste hun interview te kunnen lezen en uiteindelijke tot een mooi artikel kan maken.
Voor dit alle wil ik jullie bedanken, want ondertussen ben ik de tel van de interviews een beetje uit het zicht verloren!
Bedankt, voor het aanmelden, bedankt voor het lezen en bedankt voor de nog altijd zo lieve en positieve reacties!

Maar ik ga nu het woord aan Maaike geven. Zij heeft voor deze week het interview zo uitgebreid mogelijk proberen in te vullen. Hier het resultaat.

About Maaike:
Wat verwacht je van dit interview?
Ik ga proberen iedereen die het interview leest meer te vertellen over mij en over mijn blog, itallmaysuck.

Hoe heet je , en hoe oud ben je?
Ik heet Maaike, maar eigenlijk noemt iedereen me May. Hoe ik aan May kom? Da’s een lang verhaal, haha. Ik ben 14.

Wat voor school/opleiding/werk doe je?
Ik ga na de zomervakantie naar 4VWO, met Natuur Techniek profiel. Ook doe ik folders bij mij in de buurt, waar ik een leuk zakcentje mee verdien.

Wie is jou voorbeeld?
Dat is denk ik Havard Bokko. Ik schaats veel, en hij heeft een ontzettend mooie techniek. Ik kijk al zijn wedstrijden en heb hem deze zomer in Noorwegen ook in het echt ontmoet. Hij rijd voor het nationale Noorse team, en hij is gewoon ontzettend goed! 

Naar wie en wat voor muziek luister je graag?
Ik luister graag naar Grunge, Indie Rock en Rock. Ik ben super fan van Nirvana, Coldplay, U2 en Keane, en ga in september ook een concert van Coldplay bezoeken. Ik heb er echt suuuuper veel zin in en volgens mij gaat het een van de leukste dagen van mijn leven worden!

Wat waar met wie en wat zie jij jezelf over 10 jaar doen?
Ik zie mezelf over 10 jaar in mijn huisje met een kop koffie een boek lezen. Ik werk dan overdag als Natuurkundige [want ik heb dan mijn studie Natuurkunde al afgerond] in een lab. Ik onderzoek een net nieuw ontdekt molecuul of iets dergelijks. Rond een uur of 6 komt mijn vriend thuis en kookt hij voor me [want ik ben waardeloos]. Ik weet niet of dit allemaal gaat gebeuren, maar ik weet zeker dat ik happy ben!

Wat is jou levensmotto?
‘’Outside gots beauty but inside gots soul.’’

About It all May suck:
Hoe ben je op de naam van jou blog gekomen?
Nou, mijn bijnaam is dus May, en ik wilde daar iets mee doen. Ik bedacht eerst dat ‘’May’’ in het engels ‘’misschien’’ is, dus dat ik er een soort mini-zinnetje van kon maken. Daarna kwam ‘’it all May suck’’ vanzelf. ;).

Waar gaat jou blog voornamelijk over?
Fashion! Ik probeer zo snel mogelijk alle nieuwe trends online te zetten en zoveel mogelijk outfitposts te maken. Natuurlijk vind ik het ook altijd super leuk om New In’s te posten, vooral omdat ik daar ook leuke reacties op krijg. Ik wil met mijn blog laten zien dat je je niets moet aantrekken van anderen, maar gewoon moet dragen wat je zelf mooi vind, ook al is dat af en toe ontzettend fout! In kleding moet je je gewoon goed kunnen voelen.

Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
De ontzettend leuke reacties die je krijgt als je post! Het zijn er bij mij nog niet zo heel veel, maar ik vind het ontzettend leuk als er dan een lieve reactie bij zit. Ik neem elke avond wat tijd om te kijken wat iedereen heeft gereageerd. Dit vind ik echt het allerleukst!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Nou, eigenlijk van alles wat ik zie. Als ik iets zie wat ik interessant of gaaf vind, sla ik het op in mijn hoofd en probeer ik het te verwerken in mijn posts. Dit kan van alles zijn, de nieuwe H&M folder, de weilanden met koeien waar ik tussen woon of mijn tandenborstel! Haha.

Hoe vaak per week probeer jij een nieuwe post te plaatsen?
Eigenlijk probeer ik dat elke dag te doen. Alleen als ik op vakantie ben verminder ik het tot om de dag, omdat ik anders zo veel moet inplannen, en daar begin ik altijd veel te laat mee.


Wat is de leukste reactie die je ooit van een volger hebt gehad en van wie kreeg je die reactie?
Dat was de reactie van Emma. ‘’Wat een super leuk zomers kleurtje zeg!! Wat heb je trouwens ook een gave blog! Kom je ook een keer op de mijne kijken? Ik ben benieuwd wat je ervan vind. J Liefs XX, littlewriterwrote.blogspot.com’’ Ik kijk echt tegen Emma op omdat ze super mooi kan schrijven en vond het dus ook een eer om dit te horen!

Waarom moeten mensen jou blog gaan volgen?
Omdat ik denk dat ik een net iets andere style heb dan de meeste fashion-bloggers. Ik mix ’n match heel graag en draag daarom vaak trends gemixt met grunge items.

Heb je ook een twitter/facebook die wij eventueel kunnen volgen/liken?
Nee, helaas niet. Ik ben niet zo van het social media.

Wat is jou tip aan je volgers?
‘’Keep calm and carry blog on.’’

Wat is de link naar jou blog?
www.itallmaysuck.blogspot.com

Zijn je verwachtingen aan dit interview uitgekomen? En heb je nog ideen voor het volgende interview? Of heb je nog tips?
Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen! Ik vond het super leuk om dit interview in te vullen en zou het al je volgens zeker aanraden!

Wat vind je van mijn blog? Heb je nog tips ideen of mis je nog iets?
Ik vind jouw blog heel leuk, omdat je heel vlot schrijft en dat lekker leest. Zelf houd ik meer van fashion posts, maar het is ook wel eens leuk om iets anders te lezen!

Ik wil Maaike bedanken voor het invullen van dit interview.
Ik kende jouw blog nog niet dus dan is het leuk om door dit interview toch weer iets meer te weten te komen.
Voor de rest vind ik het erg knap hoe jij in het engels aan het bloggen bent, respect want ik doe het je voor geen miljoen na!

Wat vinden  jullie van dit interview?
Kende jullie Maaike haar blog al?
-------------------------------------------------

- Klik hier om je op te geven voor een Bloggers interview. 
- Klik hier om je op te geven voor een webshop interview.

Love && Enjoy 5 opmerkingen

 1. Oeeeh, finally! Dankjewel Fleur! <3 xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haar blog is erg leuk! Haar header ook hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van May der blog! Ik vind het nog steeds zo'n leuk initiatief fleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke blog! Leuk om interviews te lezen van andere blogs. Zo leer je weer nieuwe blogs kennen en ook meteen de persoon erachter. :)

  BeantwoordenVerwijderen