Column | Miss Porty Nail Patches

Hé allemaal! Ik heb een geweldige tip voor jullie! Nail wraps! Ze zijn er van verschillende merken en in verschillende prijs categorieën dus ik heb voor jullie de Miss Sporty wraps getest. Benieuwd?
De wraps van miss sporty zijn 2,99 voor tien stickers. Één voor iedere nagel dus, voor mij was dit een nadeel want dan kan je niet kijken wat het best op jouw nagels past maar krijg je gewoon eentje toegewezen zeg maar... 

Wat zijn de stickers? 
Ik noem het altijd gewoon kant en klare nagellak. Het zijn gewoon dunne stickers die je op je nagels doet en het overige eraf vijlt. De gebruiksaanwijzing staat op de achterkant wat ik wel handig vind!
Er zijn dacht ik vier patronen; zebra print, army en roze met hartjes. De andere ben ik vergeten maar ze zijn wel mooi! Ze zijn niet zo dun waardoor ze niet zo gauw scheuren wat handig is met aanbrengen.
Als ze zijn aangebracht ben je klaar. Je hoeft geen top coat meer te gebruiken want daar kunnen de wraps niet tegen, dan proberen ze de nagellak op te zuigen een gaan ze rimpelen. Het zou een half uur duren voordat ze vast zouden zitten maar eigenlijk is dit bij mij niet gebeurd. Ze zaten wel vast maar je kon ze er zo af teken als je eraan ging plukken met je nagels.
Ik had een probleem met de grootte van de wrap voor mijn duim die echt veelste klein was. Ook kreeg ik last van vouwtjes aan de randen.
Als ik een cijfer zou geven zou het een 6,5 zijn.
Voordelen; ze zijn stevig, ze zijn mooi, ze glanzen mooi, ze stinken niet én ze zijn niet heel duur. 
Nadelen; de grootte, ze worden niet echt stijf of hard en ze vouwen wel makkelijk.

Ik heb ze er drie dagen opgehouden omdat ik altijd uitgekeken raak op mijn nagellak hahaha. 
Succes!!

Hebben jullie deze patches/wraps weleens gebruikt?

~ Naomi

3 opmerkingen

  1. Prachtig! Ik vind de zebra print erg leuk!
    Liefs,

    Www.glamview.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende ze nog niet. Ziet er leuk uit!
    Leuke blog heb je ook, ik volg je via bloglovin.
    Liefs, Kim

    BeantwoordenVerwijderen