Tag: Bloggen!

Bloggen, dat doe ik nu al iets langer dan 2 en een half jaar.
Nu las ik al een paar keer de blog tag.
En eigenlijk begon het gewoon te kriebelen, te kriebelen om deze tag te doen.
Het resultaat, die deel ik vandaag met jullie.
Benieuwd naar mijn antwoorden bij deze tag?
Lets Tag!

Hoelang blog je al?
Ik blog sinds September 2011, om precies te zijn 11 september 2011.
Dit is op dit moment dus iets langer dan anderhalf jaar.

Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Ik besteed dagelijks wel wat tijd aan mijn blog, minimaal een uur per dag.
De ene dag dat er net een blogje online is gekomen hoef ik minder te doen dan dat ik een blogje ga maken.
Als ik een blogje ga maken ben ik daar gemiddeld zo'n anderhalf tot 2 a 3 uur mee bezig.
Ligt er net aan wat voor blogje het is, of ik er zelf foto's voor maak of dat ik ze van weheartit.com af kan halen, ook ligt het er aan of ik al precies weet wat ik jullie wil vertellen of dat in de loop van het blogje naar boven komt. Ook omdat ik het liefst minimaal 3 blogjes al klaar voor gebruik heb willen staan, voor als er iets op de dag tussen komt dat ik anders dat blogje zou voorbereiden. Zo heb ik ook altijd een 'reserve bank' .

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Ja, de mensen in mijn omgeving weten over het algemeen wel dat ik blog.
Ook omdat ik hem ook op mijn prive twitter en facebook deel. Sowieso mijn ouders en naaste familie.
Maar ook vriendinnen en sommige klasgenootjes weten van mijn blog af. Ik schaam me er niet voor en dit is iets wat ik leuk vind om te doen; dus waarom niet?

Hoeveel volgers heb je op dit moment?
Op dit moment dat ik dit schrijf heb ik precies 90 volgers via Bloglovin en 211 volgers via GFC.
Als ik de 100 volgers met Bloglovin heb gehaald heb ik weer een leuke winactie in petto!
Stay tuned and spread the words!

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Ik vond het altijd al leuk om verhaaltjes te schrijven, was al een tijdje bezig met nail art tutorials te maken voor youtube en wilde dit ook via een andere weg doen. Vandaar dat ik toen een nail art blog begon, omdat ik merkte aan de cijfertjes dat het in de smaak viel en ik het ook met plezier deed (doe) smakte ik naar meer. Een paar maanden later breide ik dit uit naar Lifestyle and Art en poste ik ook lifestyle en beauty/fashion gerichte blogjes. Nu een half jaar later is het La Bella Fleur en post ik minimaal 3 keer per week een blogje voor jullie.

Wat vind je het leukste aan je blog?
De vele leuke reacties die ik via mijn blog van jullie ontvang maar ook vanuit mijn omgeving, de creativiteit die ik helemaal 'eigen' kan maken en mijn passie die ik met jullie kan delen.
Als dit er allemaal niet was, was ik bijna 100% zeker na een week wel gestopt.
En daarbij trouwens ook de mensen die ik heb leren kennen.
Misschien dan wel niet in het real life, maar wel door het lezen van hun blog, het volgen op twitter en zo hebben we bijvoorbeeld ook een met een aantal bloggers een'bloggers' whatsapp groep waar ik al heel wat lieve meiden een stuk beter heb leren kennen.
Dat zijn toch wel magische dingen en dan niet alleen vanuit het bloggen maar gewoon vanuit het hele social media. Zo leuk!

Waar haal je je inspiratie vandaan?
De inspiratie haal ik voornamelijk uit het lezen van andere blogs, het luisteren naar muziek, het plaatjes kijken op Wehearit.com en het kijken naar andere mensen op straat. Veel dingen zijn achteraf een inspiratie bron voor een blog.
Door het lezen van andere blogs krijg ik inspiratie om nieuwe dingen te proberen, te schrijven en helemaal 'eigen' te maken.
Zo heb ik deze tag gevonden toen ik de blog van Femke aan het lezen was, kreeg ik de kriebels om de vragen ook te vullen maar heb ik door (uiteraard) mijn eigen antwoorden er toch weer een heel ander blogje van gemaakt dan Femke had gedaan.

Heb je wel eens dat je geen tijd of zin hebt om te bloggen? Hoe los je dit dan op?
Ja, ook ik heb dat.
Ik vind 'het moet wel leuk blijven' een belangrijke 'quote' als ik het zo mag en kan noemen.
Om die reden ben ik een paar maanden geleden ook afgestapt van 7 dagen per week bloggen.
Het 'ik heb geen inspiratie' of 'ik heb geen tijd' kwam iets te vaak bij mij voor, het was bijna niet leuk meer.
Toen ik had besloten het naar 3 tot 4 keer per week te doen kreeg ik weer inspiratie en had ik er weer zin in.
Ik ging er weer met een volle 100% tegen aan. En door dat ik nu steeds minimaal 3 blogjes op de reservebank heb staan, kan ik daar gebruik van maken als ik een keer geen tijd of inspiratie heb om iets te maken. Zo is mijn blog er niet te dupe van en hoef ik me niet te stressen omdat het niet lukt, maar kan ik gewoon een dagje overslaan.

Dit waren mijn antwoorden bij deze leuke bloggers tag.
Tijdens het schrijven kom je er dan toch weer achter hoe leuk ik dit vind.
Het bedenken van een antwoord, hoe ik dit het beste kan vertellen, het zoeken van bij passende plaatjes op we heart it.com en ondertussen muziek luisteren op de achtergrond.
Ja, bloggen is écht iets wat ik leuk vind en wat bij mijn 'dagelijkse' leven hoort.
Ik ben voorlopig nog niet voorplan te gaan stoppen!

Wat vind jij van mijn antwoorden?
Ga jij deze tag invullen? Zo ja, laat je even een linkje achter als hij online staat?
Vind ik leuk!

Nog 5 volgers voor de volgende winactie.
Volg je mij nog niet via bloglovin? 
Doe het dan snel! Klik hier.


Love && Enjoy 

Geen opmerkingen