Naomi | Opgemaakt Maart 2013


Eigenlijk maak ik nooit iets op. Ik hoop dingen, gebruik ze heel vaak en na een tijdje vergeet ik ze en
 daarom maak ik eigenlijk nooit iets op. 1 á 2 keer per jaar komt er een moment dat ik ineens enorm veel op heb gemaakt. Dit zijn producten die ik dan erg fijn vind en dus voor een lange tijd heb gebruikt. Ik ga jullie laten zien wat ik de laatste tijd heb opgemaakt!

Ik zal beginnen met de producten voor het haar:


 Van links naar rechts heb ik als eerst het Pantene Pro-V TIME THERPAY haar masker opgemaakt. Ik heb hier denk ik zo'n 4 maanden met een pot van 150 mililiter gedaan. Ik vind het op zich wel een fijn masker maar het is een heel vloeibaar masker, bijna conditioner te noemen. Ik heb hem denk ik 1x per week gebruikt. Als tweede heb ik de Kerastase reconstructor milk opgemaakt. Boy oh boy, hier kan ik dus wel om huilen! Wat hou ik enorm veel van dit product. Het is een leave-in creme voor je haar die door het gebruik van warmte word geactiveerd. Hij ruikt verschrikkelijk lekker en ik merk echt verschil wanneer ik dit product niet gebruik. I love it! Kerastase is een onderdeel van L'Oreal voor wie het niet kent. Dan de shampoo waar ik ook bijhoorlijk enthousiast over ben! Het is de Dove Hair Therapy Nourishing Oild Care shampoo met argan olie. Argan olie is een marokkaanse olie die wonderen doet voor je lichaam en ook voor je haar. Ik heb deze shampoo de hele winter door gebruikt omdat mijn haar anders heel droog en statisch werd. Ik ga deze nu niet meer gebruiken omdat het warmer weer word en ik denk dat hij dan iets té nourishing is voor mijn haar maar hij is dan ook op dus de timing is perfect. Voor wie mijn artikel over mijn haar heeft gelezen weet dat ik mijn haar "blond" had geverfd. Ik vond de uitrgroei zo verschrikkelijk irritant dat ik mijn haar vorige week weer bruin heb geverfd.


Qua producten die ik niet echt in een categorie kan plaatsen heb ik ook een paar dingen. De handcreme van SABON in de geur Patchouli Lavender Vanilla. Ik heb echt niet normaal lang met deze handcreme gedaan! Als ik terugdenk heb ik hem in oktober 2011 gehad dacht ik... Dat is dus ongeveer anderhalf jaar! Deze handcreme is iets dikker dan de meeste handcrèmes, wat ik zelf heel lekker vind. Dan heb ik lenzen van clariti opgemaakt (tja, hoort er toch ook een beetje bij) en een klein pakje watjes van de kruidvat. Nog iets waar ik heel erg enthousiast over ben is de Rexona dry deo stick. Ik transpireer redelijk snel en deze naar aloe vera ruikende deodorant stick is geweldig! Ik heb deze denk ik 4 weken gebruikt, ik zou het eigenlijk niet meer precies weten. Voor mensen die sneller zweten is een stick sowieso heel erg aan te raden aangezien je deze echt op je oksel smeert. En met een normale deodorant spray je het er lichtelijk op.

Voor het gezicht heb ik als groot ding mijn Clearasil Biactol ULTRA Gel wash opgemaakt. Wat heb ik dit ding al lang! Ik kan me nog herinneren dat ik hier vorig jaar een artikel over schreef en toen was hij denk ik voor 3/4 vol. Toen had ik hem ook al echt een tijd... Ik denk dat ik hem zo'n 2 jaar heb en het is goed dat hij op is. Het is een face wash van 200 ml die tegen onzuiverheden werkt. Eigenlijk heb ik dit gewoon gebruikt als normale face wash. Ik heb niet echt gemerkt van 'Oh mijn puistjes zijn ineens weg!', het is eerder zo dat het is verergerd... of niet? Het kan ook aan de hormonen liggen. Mijn mening hierover is neutraal. Iemand anders moet jullie maar vertellen of het werkt, haha. Dan heb ik de Gosh pressed powder bijna opgemaakt, er zit echt een ENORME pan in! Ik ben hier best trots op want ik maak ook echt nooit een poeder of oogschaduw op! Ook heb ik de concealer stick van de hema opgemaakt. Omdat dit een beetje een creme concealer is gaat dit wel snel, maar ik vind hem redelijk fijn! Als laatst heb ik nog een travel size van het Queen Helene Mint Julep masker opgemaakt. Dit masker is het beste masker wat er bestaat! Het is een kleimasker en hij werkt tegen onzuiverheden. Ik durf mijn leren laarzen op te eten als er iemand bestaat op de aarde die dit masker niet geweldig vind! 


Nagellak nagellak en nog meer nagellak... Wat heb ik een moeite met mijn nagellak verslaving! Ik gebruik echt enorm veel nagellak ookal heb ik er ook geen probleem mee om au naturel door het leven te gaan. De onderste lakjes van Paris Memories heb ik echt opgemaakt, gewoon helemaal. Die van BarryM zijn uitgedroogd. Hoe enorm zonde?! Altijd als ik op vakantie ga neem ik nagellak mee. Vakanties in de koude bergen, vakanties naar het hete italie... Overal gaat mijn BarryM stash mee naartoe. Deze lakjes hebben het tot nu toe volgehouden maar hier houd de reis op. Doordat er zo veel zuurstof in is gekomen zijn ze mega stroperig geworden en dit werkt gewoon niet meer goed. Dus byebye 3/10 van mijn BarryM collectie... :( 

Dat was het weer lieve mensen!  Vinden jullie het leuk om o een artikel te lezen? Ik vond het zelf een beetje moeilijk om in te schatten. Alle producten die ik heb opgemaakt zou ik aanraden! Wat ik al zei: Ik maak nooit iets op dus als ik wat opmaak, betekend het heel wat! 
Wat hebben jullie de afgelopen tijd opgemaakt?

~ Naomi

(BTW: I'm very sorry, voor de poepkwaliteit van de foto's! Mijn camera had het begeven en ik kan de oplader echt nergens vinden! Byeeee)

3 opmerkingen

  1. Het Queen Helene Mint Julep masker vind ik ook geweldig!! En vooral omdat er ook zo'n fijn prijsje aan zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ook Clariti lenzen. Maar ik heb nu nieuwere lenzen, omdat ze niet goed zaten ofzo. Ik heb toevallig net ook die dove shampoo gekocht. Ik vond namelijk laatst een conditioner ervan en daar was ik erg over te spreken.

    BeantwoordenVerwijderen