Naomi | Playlist at the moment

Vandaag iets wat ik eigenlijk nooit doe! Mijn playlist op dit moment laten zien! Of horen? Naja hier komt hij! Als ik liedjes download en ik vind ze leuk zet ik ze in de Quick list op mijn telefoon, deze lijst veranderd continu maar blijft vaak wel lekker up-to-date! Kijk je met me mee?


Momentele nummer 1 is het liedje The Way van Ariana Grande met Mac Miller:


Nummer 2 heb ik Mermaid van Train:


Als 3e heb ik een liedje wat weinig mensen kennen omdat dit door een onbekende zangeres is gezongen
Fill a heart van Tori Kelly


Op dit moment word het moeilijk! Ik denk dat ik nu ga voor "Say you're just a friend" van Austin Mahone met Flo Rida:


Dan kennen we natuurlijk het liedje Call your girlfriend en daarvan vind ik de cover van Kait Weston ft Sean Scanlon echt prachtig:Natuurlijk 'As your friend - Chris Brown and Afrojack' mag niet ontbreken"


Dan heb ik nog Ashtrays & Heartbreaks van Miley Cyrus en Snoop Lion voor jullie:


En als laatste heb ik nog een nummer van The Script genaamd For the first time, wat ik gewoon niet meer uit mijn hoofd krijg:Wat staat er momenteel in jouw playlist??
~ Naomi

2 opmerkingen