Naomi | Sleek Oh So Special


Vandaag ga ik jullie mijn favoriete oogschaduwpalette laten zien! Het is het Oh So Special palette van Sleek. Het is een bijhoorlijk budgetproof palette met handige kleurtjes voor elke dag maar waar je ook een bijhoorlijk donkere party look mee kan maken. Dit palette is online te koop bij Boozyshop.com. Ik heb een kort "eerste-indruk" filmpje gemaakt, waar de kwaliteit helaas niet zo goed van is. Klik verder voor meer foto's en het filmpje. Enjoy!

video

Zoals ik al zei is de kwaliteit niet al te best. Ineens was mijn HD opgenomen filmpje verdwenen, technische poep. Maar nu weer terug naar het palette. Dit palette vind ik zelf echt geweldig, gewoon om het feit dat de kleuren zo mooi zijn! 


 Als eerst vind ik de verpakingen van Sleek altijd heel erg mooi! Het ziet er heel netjes, strak, modern en eigenlijk ook wel een beetje duur uit! Gewoon de klassieke matte verpakking met glanzend 'sleek'.


Dit is de achterkant. Niet echt heel erg belangrijk, haha.


Ja, ik moet toegeven. Mijn palette ziet er nogal toegetakeld uit. Maar dat is ook helemaal niet zo gek! De kleuren zijn prachtig en de pigmentatie is ook bijhoorlijk goed! Ik heb alleen 2 puntjes van kritiek. De witte kleur genaamd Bow (linksboven) en de champagne kleur genaamd The Mail (derde van onderste rijtje) hebben echt de slechtste pigmentatie aller tijden! Het zijn lichte matte kleurtjes maar zoals je misschien in het filmpje hebt gezien vallen deze kleurtjes nauwelijks op, beetje jammer. Verder vind ik de zwarte kleur (Noir) ook geweldig! Eindelijk een echt koolzwarte kleur in een palette! Geen rare donkergrijze dingen maar gewoon zwart. 

Ik ben echt tevreden met dit palette en ik weet zeker dat meisjes die niet zo vaak make-up gebruiken maar alleen voor feestjes, maar natuurlijk ook de meisjes die net beginnen met make-up, én ook de dames die iedere dag vroeg opstaan om fabulous naar school te gaan dit palette helemaal het einde is!

Pluspunten: De prijs, de kleurtjes, de hoeveelheid oogschaduw, de verpakking, de pigmentatie, de textuur.
Minpunten: Bow & The mail zijn poep en het sponsaplicatortje werkt ook niet echt fijn, ookal gebruik ik zelf gewoon kwasten.

Hebben jullie producten van sleek en wat vinden jullie van dit palette??

~ Naomi10 opmerkingen

 1. Heel toevallig ontvang ik het pallete vandaag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit palet ook, heel leuk! Sleek heeft echt leuke oogschaduw palettes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit palette heeft heel erg leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt een heel fijn pallet, moet ik maar eens bestellen :)
  Liefs, Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb de Lagoon palette. Toevallig vandaag nog twee andere palettes van Sleek besteld!Ik twijfelde om Oh So Special te bestellen, toch maar niet gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen