Nails | Primark nail art pencil

Dat is alweer een tijdje geleden dat ik een nail artikel online heb geplaatst.
Ook was het alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe lakjes gekocht had.
Gister is daar verandering in gekomen.
Ik kocht 2 setjes met nail art pencils bij de Primark.
Uiteraard heb ik ze diezelfde dag nog uitgeprobeerd, benieuwd?
Ja, dat was ik denk alweer zo'n 4 weken geleden dat ik voor het laatst geld uit gegeven had aan mijn nagels.
Eigenlijk best wel heel knap als je bedenkt dat ik daarvoor wekelijks de kruitvat bezocht voor nieuwe lakjes.
Toen ik gister met een paar vriendinnen de Primark in ging voor dat we naar de Wonders voor een High Tea zouden gaan kon ik het niet laten om een setje met 2 nail art penseel niet mee te nemen, gewoon omdat ik het leuk vond en niet eens persé nodig had.
De pennen bestaan uit 2 of nee eigenlijk 3 delen.
Zoals je op de foto hier boven ziet zitten aan de onderkant (of boven kant, net hoe om je hem houdt) glitters en aan de andere kant zit het kwastje.
Tenminste dat dacht ik, het is ook wel zo maar toen ik mijn nagels gelakt had en ze nogmaals op de foto wilde nemen kwam ik er achter dat er nog een heel dun penseel aan zit waar je ook makkelijk een nail art mee kan creëren. Zonde dat ik dat niet eerder had ontdekt, want over de haartjes van de stripers was ik helemaal niet enthousiast aangezien ze totaal niet gelijk waren..
Uiteindelijk heb ik wel met het kwastje de nail art gemaakt, maar als ik beter en eerder had geweten had ik het mooi met het penseeltje zelf gedaan.

Hoewel ik mezelf had voorgenomen even een weekje geen kleur lak te gaan dragen kon ik het toch niet laten om hier mee aan de slag te gaan.
Ik heb de verharder afgehaald, een base coat opgedaan en hopla daar ging weer een roze lak over mijn nageltjes.
En eigenlijk wist ik nog niet echt wat ik wilde doen, maar toch wist ik zeker dat ik er iets mee uit zou proberen.
Het resultaat is een mega simpelere maar wel vrolijke nail art!

De nail art penselen zijn te koop bij de Primark voor €2.50 per 2. 
Ik heb een setje met zwart en wit en een setje met rood en paars genomen, ook was er nog een setje met oranje en bruin, maar omdat ik nooit zo goed weet waar ik die mee kan combineren heb ik die niet mee genomen.

Ik heb trouwens al een tijdje in mijn hoofd om een filmpje te maken over hoe je gel nailpolish moet aanbrengen, zouden jullie dat leuk vinden? 

Wat vind je van de nail art penselen van de Primark?
En wat vind je van de nail art die ik er mee gemaakt heb?

Ps; Hebben jullie het stukje over mijn nail arts al gespot in de Cosmogirl van deze maand?

Love && Enjoy 
2 opmerkingen