Personal | Hello my Lady, welcome home! #1

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, ik zou Lady op gaan halen bij haar fokker!
Na een dag stage met heel veel mooi weer kon ik niet meer wachten om het meisje op te halen.
Gelijk na dat ik thuis kwam van stage zijn we die kant op gereden.
Benieuwd naar de eerste foto's en weer een super cute filmpje?
Klik dan gauw verder!
Als ik heel eerlijk ben; ik vond het best wel spannend.
Want hoe zou ze reageren? Zou ze onder de kast kruipen en de eerst komende 6 uur daar niet meer onder vandaan komen of zou ze rustig alles gaan onderzoeken en meteen haar nieuwe speeltjes uitproberen?
Ik had geen idee van aangezien ik nog nooit eerder een kat heb gehad.
Gelukkig bleef ze verbazingwekkend rustig tijdens de rit naar huis in het reismand wat veel te groot voor haar was.
Ze heeft de hele weg een beetje om haar heen liggen kijken en ze leek het allemaal wel prima te vinden.

Thuis aangekomen kon ik dan ook niet wachten om te zien hoe zij zou doen als ik ze uit het hokje zou komen.
En eigenlijk was ze ook vrij snel al zelf uit het hokje gelopen en keek ze nieuwsgierig om haar heen. 
We hebben haar eerst zelf maar een beetje op ontdekkingstocht laten gaan want ze was best nieuwsgierig. 
Na een tijdje kwam ze ook naar ons toe en mochten we haar aaien en oppakken.
Ook had ik een speeltje van de fokker mee gekregen waar ze eigenlijk gelijk al als een malle achteraan rende waarmee ik haar zo door het hele huis heb gelokt.


Na dat ze een beetje alles rond gekeken had, heb ik haar bij haar eten en drinken gezet. Waar ze eigenlijk vrijwel meteen wat uit nam. Ook dat zat gelukkig wel goed dus! Toen heb ik haar mee naar boven naar mijn kamer genomen waar ik ook een paar speeltjes en mandje voor haar had liggen. Dit omdat het plan was dat ze bij mij op de kamer zou gaan slapen aangezien het mijn kat is.
Ik heb haar net zo als beneden eerste en beetje laten onderzoeken en alles laten bekijken voordat ik haar ergens op neerzetten. Op een gegeven moment kwam ze naast m'n bureau stoel zitten en wilde ze aandacht, dus zette ik haar bij mij op schoot. Na dat ze bij mij op schoot had gezeten klom ze op mijn bureau stoel en viel ze achter me in slaap boven op een vest. 
Zo lief! Je hoorde haar knorren en ze had een pootje naast haar kop neergelegd waardoor het net leek alsof ze op haar pootje was gaan liggen (zie de foto's hier boven).
Even later heb ik haar met vest en al in het mandje gelegd wat voor haar bestemd was waar ze niets van heeft gemerkt. 
Toen ik een paar uur later naar bed ging sliep zij gewoon verder.

Tot een uur of 1, ik hoorde wat rommel en ineens zat ze in de plas bak die er we er voor de zekerheid onder hadden gezet.
Ineens was het lieve slapende katje veranderd in een actief boefje en besloot ze dat het wel weer genoeg was geweest en tijd was voor een echte ontdekkingstocht. En dat allemaal om 1 uur 's nachts..
Na dat ik haar een paar keer terug had gezet in haar mandje maar ze er doodleuk na 1 keer knipperen weer af was gesprongen heb ik besloten om haar te verhuizen naar het trappenhuis. Waar ik ook haar andere mandje, speeltjes eten en plasbak had neergezet, in de hoop dat ik wel kon gaan slapen.
Het leuke was dat madame het daar totaal niet mee eens was en een paar keer de trappen op en af is gerend, het huis heeft wakker ge-miauwt omdat ze geen aandacht kreeg en de deuren dicht waren (Miaaaaaaauw '' Maaaaaaaamaaaaaaaaa de deur is dicht'' Of hoe was die reclame ook al weer?). Uiteindelijk heb ik ook een nacht gehad die ik niet snel zal vergeten met maar 2 uur slaap.

De volgende morgen stond er voor mij zo als gewoonlijk op vrijdag weer een ochtendje stage op de planning.
Terwijl behalve mijn vader de rest nog van de rust probeerde te genieten dat Lady niet alles bij elkaar miauwde ging ik op weg naar mijn stage.
Nadat ze de hele ochtend mij achterna is gehuppelt (Wat ze vanaf het begin al bijna bij iedereen doet die opstaat), ik haar wat te eten en te drinken had gegeven gemixt met een paar flinke knuffels moest ik haar toch echt verlaten.
En daar was ze het ook weer totaal niet mee eens. 
Het vervolg was dat heel schattig tegen de voordeur waardoor ze mij kon zien aan was gaan staan trappelen..

Zo ontzetend schattig!
Zo van '' Ga je écht weg?!''.
Ik kon ook niet wachten om die middag weer thuis te komen en dit boefje in mijn armen te sluiten.


God zij dank heeft ze het de 2de nacht rustig gehouden en is ze lekker gaan slapen.
Al wel dan niet in haar mandje maar op de trap op een handdoek die daar lag, ook prima!

Het is een echt dammetje wat zich nu wel aardig op haar gemak begint te vinden.
Want buiten het feit om dat ze de hele dag achter je aan loopt als ze niet slaapt of speelt begint ze nu ook steeds meer de boef uit te hangen.
Lees hierbij op de tafel gaan zitten, in planten gaan hangen, in kasten klimmen..

Je merkt wel dat ze nu steeds meer aan ons begint te wennen, ze komt bij je zitten, valt bij je in slaap en ze is zelf met mij mee naar buiten gegaan omdat mijn buurjongetje haar even wilde zien die. En ze bleef gewoon zitten!
Aangezien het een binnen kat is en dus niet gewoon naar buiten kan/gaat gaan we proberen of het zo krijgen dat we haar wel met tuigje om kunnen laten genieten van de buiten wereld.
Vandaag (zaterdag) is dit gelukt en hebben we op een gegeven moment het tuigje afgedaan omdat ze toch bij ons bleef.
Ik ben op dit moment het gelukkigste meisje op de wereld met een heel mooi lief en schattig katje!

Uiteraard kon ik het niet laten om weer een filmpje van haar te maken:

Mijn excuus, deze post is iets wat aan de lange kant.
Ik kon het niet laten om niet alle leuke foto's er bij te doen, vandaar dat het lekker uitgebreid is.
Hopelijk vinden jullie het niet erg en hebben jullie genoten van de mega schattige foto's en filmpje!

Wat vinden jullie van deze lap tekst, de vele foto's en het filmpje?
Wat zouden jullie er van vinden als ik vanaf nu regelmatig een post over Lady online zou plaatsen?


7 opmerkingen